精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.Every school has notice boards.Let's see what is on the notice board of an American school.

47.According to School Policy,visitors have toC when entering the school.
A.hand in a note  
B.call at 524-9752
C.check in at the office  
D.telephone to the school
48.FromD,parents can get information on the parents meeting.
A.School Policy  
B.Report Card     
C.After-school Program   
D.Class Announcement
49.Report Card shows parentsD.
A.certain school rules            
B.after-school activities
C.plans for classes and tests       
D.children's school life and work.

分析 这篇短文主要介绍了美国一所学校的告示牌上的四则通知:校规,通知书,班级通知及校外活动的通知.

解答 47.C 细节理解题.根据短文Parents and visitors need to check in at the office when entering the school.可知父母和参观者需要在办公室登记在进入校园时.故选C.
48.D 细节理解题.根据Class Announcement(通知)上的The next parents meeting is at 7:00pm on Friday,June 22 in the meeting hall.描述,可以知道家长会是在六月二十二日周五下午七点.故选D.
49.D 细节理解题.根据Report Card 上的Report card about your school life and work will be given to your parents.描述可知通知书是:关于你在学校的学习和生活情况将被告知父母.故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

19.It takes about 10minutes towalk(go on foot) and 10minutes by bus,too.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.Many years of hard work led Spud Webb toachieving (achieve) success.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Many teenagers have shown greatinterest(interesting) in the TV programme Super Brain.It is really fantastic.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

5.A:(38)B
B:I'm from….
C:Don't tell him,Bruce.Let him guess.
A:Well,you are from Australia,aren't you?
B:Yes.(39)E
A:The way you speak.Bruce,you came here at a bad time of year,I'm afraid.
B:(40)C
C:Because it's winter now.The weather here is very cold,isn't it?
B:Yes.It's very different from Australia at this time of year.
A:Really?(41)A
B:It's hot.It's summer now!
C:Hmm,that's interesting.
B:Would you like to go there?
C:Yes,(42)D
A.What's the weather like in Australia now?
B.Where are you from?
C.Why do you say so?
D.I'd like to.
E.How did you guess?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.The scene is so amazing that no word candescribe(say something to make clear) its beauty.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.In spring,colorfulbutterflies are flying among the flowers.(butterfly)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.US singer and actress Whitney Huston was founddead (die) in her bathroom on Feb 13th,2012.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.Could you stop talking?Iam doing (do) my homework.I'll have a test tomorrow.

查看答案和解析>>

同步练习册答案