分析 本文主要介绍了Foster grandparents,这是一些与孩子没有任何血缘关系的老人,因为孤单或者寂寞而承担起照顾这些残疾孩子的任务.对他们来说最大的快乐就是帮助孩子们.
解答 64.Yes,she is.推理判断题.根据Lisa is ten years old.可知Lisa十岁了,所以答案应该是Yes,she is,故填Yes,she is.
65.Because she has brain damage./Because she is handicapped.推理判断题.根据She is handicapped(残疾的) because she has brain damage.She could not do even the simplest thing until a year ago.可知她是个残疾人因为她有脑损伤.所以她不能做一些最简单的事情,因此需要有人帮助她.故填Because she has brain damage./Because she is handicapped.
66.She felt shy.细节理解题.根据At first,Lisa was shy.可知刚开始的时候,Lisa有点害羞.故填She felt shy.
.67.They help to dress and feed the children.They read to them and tell them stories.They also help with handicapped children's therapy.细节理解题.根据The foster grandparents also help the handicapped children in special ways.They help to dress and feed the children.They read to them and tell them stories.They also help with handicapped children's therapy(心理治疗).可知寄养祖父母帮助残疾儿童的特殊方式:他们帮助孩子们穿衣服,喂饭.他们给孩子读书,给他们讲故事.他们还帮助残疾儿童进行心理治疗.故填They help to dress and feed the children.They read to them and tell them stories.They also help with handicapped children's therapy.
68.I think he is kind、helpful and patient.推理判断题.根据Foster grandparents are grandparents who are not related by birth but foster grandparents love the children they care for.They love them just as natural grandparents love their grandchildren及下文的描述,可知他是一个善良,乐于助人,并且具有耐心的人.故填I think he is kind、helpful and patient.
点评 本文主要介绍了Foster grandparents,本文主旨鲜明,很容易在文中找到答案.做题时要注意文章的首段和每一段的首句或尾句,因为它们往往就是文章的主题句.阅读中要注意要点之间的关系.然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读任务.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | that | B. | if | C. | where | D. | when |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| get back polite twelve knife excite |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Day | Date | Purpose |
| China's Tree Planting Day | March 12 | (74)To plant trees. |
| (75)World Forest Day | March 21 | To encourage everyone to protect the trees. |
| Earth Day | April 22 | (76)To encourage people all around the world to protect the environment. |
| World No-Tobacco Day | (77)May 31 | To stop people from smoking. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | in | B. | on | C. | at | D. | to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com