精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.Advertisements are everywhere!They're on the radio and TV,in the newspapers and magazines,and on buses,and(71)buildings.They're on websites and mobile phones.Companies give their products to film stars,pop stars and sports stars to(72)use so that fans will buy them in order to copy the stars.
Advertisements have become so common that they aren't(73)working any more.We don't like advertisements.So we try not to see them.We turn (74)ooffthe advertisements on our computers.
We refuse to watch them on TV,or read them in magazines.We no(75)longer pay attention to the posters all around us.We don't copy the stars because we know maybe they don't(76)really like the things they advertise.
This means that advertising companies need a new (77)way to sell their products.They can't make their products"cool"by advertising.Advertisements aren't cool,and teenagers won't buy the things in advertisements (78)justbecause the advertisements say they are fashionable.The latest way to advertise is not to advertise.
(79)instead of using stars,companies are using teenagers.They pay them to tell their friends about new products.Teenagers don't want to dress like everyone else and buy the things that everyone else has.They want to look(80)differentand create their own styles.Teenagers don't think it's cool to copy the stars or buy things they've seen in advertisements.

分析 文章大意:主要介绍了广告的发展史,由直接介绍产品,到用明星来代言,吸引人们的注意.

解答 71题答案:buildings考查首字母填空.根据文中的Advertisements are everywhere!They're on the radio and TV,in the newspapers and magazines,and on buses到处都是广告!他们在电台和电视上,在报纸和杂志上,在公共汽车上,及提示b可知应该是可以用名词,build的名词形式是:building的复数,故答案是buildings大楼.
72题答案:use  考查首字母填空.根据文中的They're on websites and mobile phones.Companies give their products to film stars,pop stars and sports stars to他们在网站和手机上,公司把他们的产品给电影明星、歌星和体育明星.及提示u,可知用use,使用,to后面用动词原型,故答案是use.
73题答案:working 考查首字母填空.根据文中的Advertisements have become so common that they aren't…any more,及提示w,可知应该是广告变得如此普遍以至于他们不再有什么意义了,结合句子结构要用work的现在分词working,表持续的动作.故答案是working.
74题答案:off   考查首字母填空.根据文中的We turn (74)the advertisements on our computers.,可知应该是我们关掉电脑的上的广告,故用短语turn off,故答案是off.
75题答案:longer 考查首字母填空.根据文中的We no(75)pay attention to the posters all around us,可知应该是我们不再关注周围的海报,考查固定短语no longer不再,用long的比较级longer,故答案是longer.
76题答案:really  考查首字母填空.根据文中的We don't copy the stars because we know maybe they don't(76)like the things they advertise.,可知我们不模仿明星,因为我们知道他们可能真不喜欢他们做的广告.故答案是副词really.
77题答案:way考查首字母填空.根据文中的This means that advertising companies need a new (77)to sell their products.可知应该是这意味着广告公司需要一种新的方式来销售他们的产品.用way,前面有a,这里用单数形式,故答案是way.
78题答案:just   考查首字母填空.根据文中的Advertisements aren't cool,and teenagers won't buy the things in advertisements (78)because the advertisements say they are fashionable.,可知应该是广告不酷,青少年不会买广告中的东西只是因为广告说他们很时髦.故答案是just.
79题答案:Instead考查首字母填空.根据文中的The latest way to advertise is not to advertise.最新的广告方式是不做广告.可知后面是取而代之的是使用明星,故答案是Instead.
80题答案:different考查首字母填空.根据文中的They want to look(80)and create their own styles,可知应该是他们想看起来不同,创造自己的风格,故答案是形容词different.

点评 考查完型填空.根据所给的短文对意思有所了解,然后根据短文的大体意思,选择每个符合题意的答案,使短文更通顺.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.My teacher doesn't allow meto hang (hang) out in class.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.---When and where shall we meet tomorrow morning?
---I'll wait _____ you ______ the school gate _______ 8a.m..(  )
A.for; in;atB.at; for; atC.at; in; onD.for; at; at

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.(  )
A.futureB.rulerC.communityD.usually

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

1.Everyone has his dream.(21)B  do I.In ten years,I think I will be a reporter.I'll live in Shanghai,because I want to Shanghai and(22)Bin love with it last year.I think it's a really beautiful city.(23)A a reporter,I think I'll meet lots of interesting (24)C.I think I'll live inA(25)A apartment with my best friends,because I don't like living (26)A.I will have pets.I can't have (27)C pets now because my mother hates them and our apartment is too small.So in ten years,I'll have many different pets.I might even keep a pet parrot.I'll probably go skating and swimming (28)B.During the week,I'll look smart,and probably will (29)B a suit.On weekends,I'll dress more casually.That's my dream.I'll work (30)C to make it come true.

21.A.NeitherB.SoC.Nor
22.A.wereB.fellC.fall
23.A.AsB.ForC.Like
24.A.menB.womenC.people
25.A.anB.aC.the
26.A.aloneB.togetherC.lonely
27.A.someB.noC.any
28.A.all dayB.every dayC.everyday
29.A.dressB.wearC.put on.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Tom wants ________ to you.Are you free?(  )
A.to tellB.tellsC.to talkD.talks

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

18.根据上下文,补全对话.
A:Hi,Bob.(76)Where did you go on vacation?
B:I went to Harbin for vacation.
A:(77)Who did you go with?
B:With my parents.
A:(78)How was your vacation?
B:It was great!
A:Did you go anywhere interesting?
B:Of course.We went to the Sun Island.
A:(79)How did you like it?
B:Everything was interesting and I like it very much.
A:Did you do anything special?
B:Yes.We visited the park,had a picnic and took some photos.
A:(80)Did you buy anything for your friends?
B:Yes,I bought some beautiful presents for my friends.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

15.Jane:(86)Good morning
Mary:Good morning!
Jane:Do you need some musicians?
Mary:Yes.We want some musicians for the music festival.
Jane:(87)When is the music festival
Mary:The music festival is on January 10th.
Jane:Oh,I'm not busy at that time(在那个时候).So I think I can come here and help you.
Mary:Great!But (88)What can you do
Jane:Well,I can sing and dance.
Mary:(89)Can you play the piano
Jane:Yes,I can.I can play the piano very well.
Mary:Good.Come and join us!(90)What's your name
Jane:My name's Jane Smith.
Mary:OK,I will call you in January.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.They found _____ difficult to finish the work in such a short time.(  )
A.thisB.thatC.themD.it

查看答案和解析>>

同步练习册答案