分析 欧亨利是一个美国短篇小说的作家,欧亨利是他的笔名,他的真名是威廉•悉尼•波特.他1862年出生于北卡罗莱纳州.作为一个年轻的男孩,他过着令人兴奋的生活.他没有去上学,很长时间,但他自学了他需要了解的一切.当他大约20岁,欧亨利去德克萨斯,在那里他尝试不同的工作.他首先在报社工作,并曾在银行工作,当一些钱从银行丢了,被认为是欧亨利偷了它.因此,他被送进了监狱.在三年的监禁里,他学会了写短篇故事.出狱之后,他到了纽约,继续写作.他写的是纽约,那里穷人的生活.人们喜欢他的故事,因为他的故事在最后以突然改变的方式结尾,令读者感到惊讶.
解答 答案:37.A 细节理解题.根据文章最后两行People liked his stories,because siple as the tales were,they would finish with a sudden change at the end,to the reader's surprise.可知他的作品都有一个出人意料的结尾.这正是人们喜欢他的作品的原因,故A正确.
38.D 细节理解题.根据文章5,6行.When some money went missing from the bank,O.Henry was believed to have stolen it.Because of that,he was sent to prison.可知人们怀疑他偷了钱,所以把他送进监狱.故D正确.
39.B 理解推理题.根据During the three years in prison,he learned to write short stories和He did not go to school for very long,but he managed to teach himself everything he needed to know.可知他善于学习,他自学了很多知识,在监狱里学会了写短篇小说.故B正确.
40.C 细节理解题.根据文章倒数第二行He wrote mostly about New York and the life of the poor there.可知纽约普通人的生活是他的写作材料.故C正确.
点评 以文章提供的事实和线索为依据,立足已知,推断未知.不能主观臆想,凭空想象,随意揣测,更不能以自己的观点代替作者的观点.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 1959-1967 | Barbie had round shaped eyeliner and her hair was in a Quiff style.The Quiff style was very popular in the 1950s in the US with thick and curled bangs(卷曲的刘海). |
| 1968-1976 | Barbie started to have straight hair and round eyes,and these two changes greatly softened her air. |
| 1977-1985 | Barbie shook off her proud and cold looks and became gentle and amiable (温柔的) with an usual smile.Long and curled eyelashes (睫毛)further sweetened Barbie during this time. |
| 1986-1994 | Barbie wore an extravagant(奢侈的) look in this period with shining blue eyes, pink or purple eye shadow(眼影) and especially long eyelashes. |
| 1995-2003 | After a series of changes,Barbie came to have a stable (稳定的) look and style.Big oval (椭圆形的)eyes,high nose bridge and pink lips became part of her iconic look. |
| 2004-2012 | Greater attentio was given to Barbie's long eyelashes and several different eye shadows.She wore more kinds of eye make-up than before and even tried smoky eyes in 2011. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | the,/ | B. | the,the | C. | /,the | D. | a,/ |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | has gone | B. | went | C. | has been | D. | will go |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com