分析 文章讲述了钱让人更快乐吗?通过研究表明,当人们在贫困水平突然支付更多,其他研究也表明,失去钱的人习惯于变得非常不高兴.理查德•莱亚德(Richard Layard),伦敦经济学院的主任说,"六个关键因素(因素)现在科学建立影响最幸福的是:心理健康,满足和安全工作,一个安全有爱的私人生活,一个安全的社区,自由,和道德价值观"很有趣的是钱是六个因素之一.可见钱不是万能的.
解答 答案:81.B 细节理解题.根据整篇文章内容及其第一句Does money make people happier?Studies show that it does-when people at the poverty level are suddenly paid more.钱让人更快乐吗?研究表明当人们在贫困水平突然支付更多.可知这是专家的研究结果.故选B.
82.A 细节理解题.根据But the most important thing seems to be that people are happiest when they make more than other people.但是最重要的事情表明人们比其他人赚钱更多时是最高兴的.可知人们比其他人赚钱多时最高兴.故选A.
83.D 细节理解题.根据People who realize this think that it is better to be paid in something other than money,for example,time.人们谁能意识到这是更好的支付除了金钱以外的东西.例如,时间.故选D.
84.A 细节判断题.根据Poor people need enough food to feed themselves but what happens when people suddenly become very rich?This is the case in China right now where people have become much better off,A child measures(衡量) happiness in love,not food,It is quite interesting that only one of these has to do with making money.穷人需要足够的食物来养活自己,但是发生什么,当人们突然变得非常富的时候?现在中国越来越多的变得更好,孩子们要的是爱不是食物,钱是六个因素之一.故选A.
5.C 主题归纳题.根据整篇内容及句子The six key factors(因素) now scientifically established to affect(影响) happiness most are:mental health,satisfying and secure(安定的) work,a secure and loving private life,a safe community,freedom,and moral values"It is quite interesting that only one of these has to do with making money.People who realize this think that it is better to be paid in something other than money,for example,time.现在大多数幸福受六个关键因素影响,心理健康,安定的工作,充满爱的安全生活,自由,道德价值观,很有趣的是钱是六个因素之一.人们谁能意识到这是更好的支付除了金钱以外的东西.例如,时间.可知钱不是最重要的,故选C.
点评 本文中长句较多,一时很难读懂句子含义,注意多读几遍,不要强求非得理解一词一句的含义,能把握文章大意就行.然后带着问题阅读短文,一般就能顺利找出答题依据.对于不能直接找到根据的问题注意联系上下文,根据短文中心总结出正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Dad:Huang Lei,43 Daughter:Huang Yici (Duo Duo),8 | Huang Lei,among his many jobs-actor,director,singer and lecture-is also a father.He couldn't be more patient when it comes to take care of his daughter Duo Duo.As the oldest kid in the show,Duo Duo is smart,thoughtful and wise beyond her years.Together,they're the pair with the most positive energy on the show. |
| Dad:Lu Yi,38 Daughter:Lu Yuxuan (Bei'r),5 | As the most stylish father in the show,actor Lu Yi certainly knows how to look handsome.We often see him wearing fashionable clothes,and matching outfits with his daughter Bei'r.But as a dad,sometimes his ability is not equal to his willing.Fortunately,Bei'r is an obedient child who behaves well. |
| Dad:Francis Ng,53 Son:Feynman Ng,5 | These two have the traditional father-son relationship,where the father is serious and the son is obeyed by only a glance. "A tough man with a tender heart"is the best way to describe this actor from Hong Kong,especially when we see him giving Feynman encouragement and support.Feynman is s a strong and independent boy who always tries to hold back his tears in front of the camera. |
| Dad:Yang Wei,34 Son:Yang Wenchang,4 | As a father,the former world champion gymnast isn't as powerful as he was in competition.Yang has showed us his soft,patient and quiet side.Yang's good life skills make it quite easy for him to look after his son on his own.Yang Wenchang,on the other hand,is a perfect example of the saying"like father,like son". |
| Dad:Gary Chaw,34 Son:Joe Chaw,5 Daughter:Grace Chaw,3 | It is the most dramatic group on the show.Malaysian singer Gary Chaw may not be so great at parenting,but he certainly knows how to play with his children.The brother and sister are sweet,bright and lovely.Even Gary Chaw tears up a few times,this are what family is for:Family laughs together,cries together and shares with each other their most memorable moments. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com