精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.
Found:
Is that your blue pencil?
Please call Mary at 638-4802
Found:
A red pencil box
Call Jenny at 309-4632
 Lost:
A yellow notebook
Call Jim at 402-8654
Found:
A set of keys
Call Sonia at 262-7832
Lost:
My school ID card
My name is Tom.
Please call 503-4378
Lost:
My blue ruler.
Call Tony at 364-5876
51.If (如果) you lost a pencil box,you may (可以) callC.
A.638-4802    
B.462-8654   
C.309-4632
52.If you lost a set of keys,you may callA.
A.Sonia      
B.Jim     
C.Mary
53.B lost a notebook.
A.Jenny        
B.Jim     
C.Tom
54.B lost a blue ruler.
A.Jim          
B.Tony   
C.Mary
55.TomB.
A.lost a notebook  
B.lost a school ID card 
C.lost a blue ruler.

分析 本文以表格的形式向我们介绍了六则信息,其中包括三则失物招领,三则寻物启事,表格作了具体介绍.

解答 51 C 细节理解题:根据第二个表格Found:A red pencil box.Call Jenny at 309-4632发现:一个红色铅笔盒.给詹妮打电话309-4632,故选C.
52 A 细节理解题:根据第四个表格Found:A set of keys.Call Sonia at 262-7832发现:一套钥匙.给索尼亚打电话262-7832,故选A.
53 B 细节理解题:根据第三个表格 Lost:A yellow notebookCall Jim at 402-8654丢失:一个黄色的笔记本,给吉姆打电话402-8654,故选B.
54 B 细节理解题:根据第六个表格Lost:My blue ruler.Call Tony at 364-5876丢失:我的蓝色尺子,给托尼打电话364-5876,故选B.
55 B 细节理解题:根据第五个表格Lost:My school ID card.My name is Tom遗失:我的学校身份证,我叫汤姆,故选B.

点评 把题目与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

8.
job,washHis job is to wash car..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.Birthdays are celebrated(庆祝)all over the world.Some ways to celebrate birthdays are rather similar from county to country:candles,cakes,and birthday wishes.But there are also different ways to celebrate birthdays.Here are a few:

41.When someone is having a birthday in Denmark,you can seeC outside the window.
A.flowers
B.presents 
C.a flag   
D.a chair
42.InD  flowers are put on the chair of the birthday child.
A.Japan
B.Denmark 
C.India   
D.Holland
43.InD,only birthday children wear colored clothes to school.
A.India
B.Holland 
C.Denmark   
D.Japan
44.In Japan,the birthday is more important for boys when they areC.
A.15
B.7
C.5   
D.3
45.The passage is mainly aboutB.
A.similar ways of celebrating birthdays in some countries
B.different ways of celebrating birthdays in some countries
C.children's birthdays in western countries
D.the importance of children's birthdays.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.
A) because    B) products    C) describe    D) several    E) disturb
Language is always changing and developing.This isn't a bad thing.If English hasn't changed for a long time,we won't have words to(46)Ctelephones,washing machines,computers or some other new things.
Language changes for(47)Dreasons.First,it changes because the needs of its speaker change.New technologies,new(48)B,and new experiences need new words to express them clearly.Another reason for change is that different people have different language experiences.People use different sets of words and expressions(49)Athey have different ages,jobs,education levels and so on.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.
Story 1:"Joe,where is your homework?"Miss Smith said seriously to the little boy while holding out her hand."My dog ate it."He replied.
"Joe,I've been a teacher for eighteen years.Do you expect me to believe that?"
"It's true,Miss Smith."Joe said."I didn't force(强迫)him,but he ate it!"
Story 2:One day Ann brought her report card home.Her grades were very good…seven A's and two B's.However,her teacher,Mr.King,had written below the form:
"Ann is a smart girl,but she has one problem.She talks too much in school.But I have an idea too help her not to talk so much."
Ann's dad signed(签字)her report card back:
"Please let me know if your idea works on Ann because I would like to try it on her mother."
Story 3:A young boy was at the store buying a bag of laundry detergent(洗衣粉).The clerk asked the boy if he had a lot of housework to do.
"Oh,no,"the boy said,"I'm going to wash my dog."
"But you shouldn't use this to wash your dog.It might kill him."But the boy was not to be stopped and paid for it.
After a week,the boy was back in the store to buy some candy.The clerk asked the boy how his dog was."Oh,he died,"he said.
The clerk said,"I tried to tell you not to use that detergent on your dog."
The boy replied,"I don't think it was the detergent that killed him.I think it was the washing machine(机器)!"
60.From which kind of magazines can you find these stories?A
A.Just for fun  
B.Healthy Living   
C.Business   
D.Interview
61.According to Story 1,we know thatB.
A.Miss Smith believed the boy      
B.Miss Smith didn't believed the boy
C.the boy forced his dog to eat his homework       
D.the boy gave his homework to Miss Smith
62.From Story 2,we can find thatD.
A.Ann is not a good student          
B.Ann's mother doesn't like talking
C.Ann's teacher helps her mother    
D.both Ann and her mother talk too much
63.In fact,D killed the boy's dog in Story 3.
A.the clerk 
B.the boy 
C.the detergent  
D.the washing machine.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.
51.How often does the club have English activities?B
A.Once a month.           
B.Once a week.
C.Twice a month.           
D.Twice a week.
52.After taking part in English activities in the club,you willD.
A.have activities every day       
B.be a shining English star at once
C.have fun writing English       
D.speak English better than before
53.How can you join the Happy English Club?C
A.Send an email to the club.         
B.Post a letter to the headmaster.
C.Tell your own English teacher.     
D.Make a phone call to the club.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

8.Along the River During the Qingming Festival (清明上河图),which is being shown at the Palace Museum,is not only aprecious(宝贵的) artwork but also a living"textbook"for us to learn about history.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Here's a card.There is a picture on one side,can you say what is on ________ side?(  )
A.the otherB.anotherC.othersD.the others

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.Liu Qian is a famousmagician and I like his shows.

查看答案和解析>>

同步练习册答案