| Found: Is that your blue pencil? Please call Mary at 638-4802 | Found: A red pencil box Call Jenny at 309-4632 | Lost: A yellow notebook Call Jim at 402-8654 |
| Found: A set of keys Call Sonia at 262-7832 | Lost: My school ID card My name is Tom. Please call 503-4378 | Lost: My blue ruler. Call Tony at 364-5876 |
分析 本文以表格的形式向我们介绍了六则信息,其中包括三则失物招领,三则寻物启事,表格作了具体介绍.
解答 51 C 细节理解题:根据第二个表格Found:A red pencil box.Call Jenny at 309-4632发现:一个红色铅笔盒.给詹妮打电话309-4632,故选C.
52 A 细节理解题:根据第四个表格Found:A set of keys.Call Sonia at 262-7832发现:一套钥匙.给索尼亚打电话262-7832,故选A.
53 B 细节理解题:根据第三个表格 Lost:A yellow notebookCall Jim at 402-8654丢失:一个黄色的笔记本,给吉姆打电话402-8654,故选B.
54 B 细节理解题:根据第六个表格Lost:My blue ruler.Call Tony at 364-5876丢失:我的蓝色尺子,给托尼打电话364-5876,故选B.
55 B 细节理解题:根据第五个表格Lost:My school ID card.My name is Tom遗失:我的学校身份证,我叫汤姆,故选B.
点评 把题目与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A) because B) products C) describe D) several E) disturb |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Story 1:"Joe,where is your homework?"Miss Smith said seriously to the little boy while holding out her hand."My dog ate it."He replied. "Joe,I've been a teacher for eighteen years.Do you expect me to believe that?" "It's true,Miss Smith."Joe said."I didn't force(强迫)him,but he ate it!" | Story 2:One day Ann brought her report card home.Her grades were very good…seven A's and two B's.However,her teacher,Mr.King,had written below the form: "Ann is a smart girl,but she has one problem.She talks too much in school.But I have an idea too help her not to talk so much." Ann's dad signed(签字)her report card back: "Please let me know if your idea works on Ann because I would like to try it on her mother." |
| Story 3:A young boy was at the store buying a bag of laundry detergent(洗衣粉).The clerk asked the boy if he had a lot of housework to do. "Oh,no,"the boy said,"I'm going to wash my dog." "But you shouldn't use this to wash your dog.It might kill him."But the boy was not to be stopped and paid for it. After a week,the boy was back in the store to buy some candy.The clerk asked the boy how his dog was."Oh,he died,"he said. The clerk said,"I tried to tell you not to use that detergent on your dog." The boy replied,"I don't think it was the detergent that killed him.I think it was the washing machine(机器)!" | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | the other | B. | another | C. | others | D. | the others |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com