分析 本文主要讲述了人们阅读必须有一个特殊的目的或理由,否则就是浪费时间,而且阅读效果也不好.下文具体介绍了高效阅读应该具备的目的或理由及阅读的两个重要的过程.
解答 61.No,it isn't.细节理解题:根据第一段It's not useful for you if you can't remember what you read or study如果你不能记住你所学所读的,对你来说,阅读是没用的.即是否定的,故得出答案.
62.Have a special purpose or reason for reading.细节理解题:根据第二段If you want to remember what you study or read well,you must have a special purpose or reason for reading如果你想很好记住你所学或所阅读的,你必须有一个特殊的目的或阅读的理由.故得出答案.
63.Probably nothing.细节理解题:根据第四段If you choose a book,you only think,"just look"but without any purpose,you are likely to get nothing如果你选择一本书,你只是想,"只是看",但没有任何目的,你可能一无所获.故得出答案.
64.Two.细节理解题:根据第五段At least two important processes(过程) go on at the same time.至少有两个重要的过程同时进行.故得出答案.
65.People must have a special purpose or reason for reading,and the two processes of reading.大意理解题:根据第二段If you want to remember what you study or read well,you must have a special purpose or reason for reading如果你想很好记住你所学或所阅读的,你必须有一个特殊的目的或阅读的理由.下文具体介绍了目的及理由,和两种重要的过程At least two important processes(过程) go on at the same time.至少有两个重要的过程同时进行.故得出答案.
点评 本文难度不大,仔细通读全文,把握细节,对照题目与文章,即可正确作答.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Ways to (71)hold/keep your friendship with others | |
| (72)Share a secret | People are more likely to rank you high up in their group if they feel you (73)trust and value them more than others. |
| Treat him or her like a grownup | Encourage your friends to make their own (74)choices/decisions instead of telling them what to do when they are in trouble. |
| Accept that no friendship is perfect | Don't give up too fast on your friendship just because some occasional quarrel.If you make it through,you will get a (75)stronger/better friendship than ever. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Some Ways People Tell (71)White Lies | |
| Ways | Examples |
| Giving false (72)excuse | When you want to refuse a boring party,you may say you have no (73)time. |
| Lying to make someone feel good | When your friend cooks dinner for you,you probably say that's very delicious though it is (74)terrible |
| Lying to hide (75)bad news | You may say (76)everything goes well if you don't want to let your family worry about you when you have a bad day. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | put on | B. | have on | C. | wear | D. | dress |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What happens | B. | What happened | ||
| C. | What will happen | D. | What happen |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | five days | B. | five-day | C. | five-days |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com