| Kinds of after-class activities | (81)English corner hand-writing lessons,playing basketball,(82)playing chess dancing,instrument playing and (83)drawing |
| Advantages of after-class activities | ●a good chance to improve students'other abilities ●a good chance to (84)make some new friends ●to help students to (85)relax |
分析 本文介绍了学校的课外活动种类及其好处.学校的课外活动丰富,有英语角、书法、篮球、棋类、舞蹈、绘画、乐器演奏等.学生从中提高了很多能力,结交了新朋友,也有助于学生放松身心.
解答 81.English corner.细节理解题.考查课外活动的种类.根据第一段Smith所说"We have many after-class activities in school-English corner,hand-writing lessons,playing basketball,playing chess,dancing and so on"可知,他们的课外活动有英语角、书法课、打篮球、下棋、跳舞,等等.故填 English corner.
82.playing chess.细节理解题.考查课外活动的种类.根据第一段Smith所说"We have many after-class activities in school-English corner,hand-writing lessons,playing basketball,playing chess,dancing and so on"可知,所缺内容应为playing chess.playing chess下棋.故填playing chess.
83.drawing.细节理解题.考查课外活动的种类.根据第三段弗兰克•格林所说"I take park in drawing and English corner after class",他课后参加绘画课和英语角.故填 drawing.
84.make some new friends.细节理解题.考查课外活动的好处.根据第三段弗兰克•格林所说"I can not only improve my abilities of drawing and spoken English,but also make some new friends who have the same hobbies as me",参加课外活动有这样的好处:不但提高英语口语,而且交了一些新朋友.a good chance to make some new friends交新朋友的好机会(其中不定式短语作为后置定语).故填make some new friends.
85.relax.细节理解题.考查课外活动的好处.根据最后一段Amy young所说"We need time to relax",学生们可以放松身心.to help students to relax帮助学生放松.故填relax.
点评 首先要通读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Name:Bohe Age:34 Job:Housewife | "I go to cafes with friends just to chat or rest after shopping.To be honest,I am bored with my free time." |
| Name:Tan Yishu Age:28 Job:Freelance writer(自由撰稿人) | "I write for a newspaper,I can write anywhere,and I get more inspiration in cafes.I enjoy the freedom of getting up and working at any time." |
| Name:Sanjeev Age:/ Job:Web designer | "I spend most of time in my office,but I like to meet my clients(客户)for a coffee at cafes.Here I feel more relaxed than in the office." |
| Name:Yang Yang Age;21 Job:Dance teacher | "I rest for a while and then go to teach in my dance school.I have a lot of time to kill before my class in the late afternoon or evening.I love dancing and I like my job." |
| Name:Qu Dong Age:26 Job:Nurse | "I worked the morning shift today from 8:00 a.m.to 3:00 p.m..Now I'm taking a break.Later I will go to a class." |
| Job | Why are they there on weekdays? |
| Housewife | (86) To chat or restafter shopping with friends. |
| (87) Web designer | It makes me feel more relaxed to meet clients for a coffee. |
| Freelance writer | (88) To get some inspiration |
| (89) Dance teacher | To kill time before class. |
| Nurse | (90) To take a break |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 35.A.mother | B.friend | C.sister | D.neighbor |
| 36.A.hands | B.head | C.eyes | D.legs |
| 37.A.watch | B.teach | C.keep | D.wait |
| 38.A.unusual | B.unafraid | C.unsure | D.unlucky |
| 39.A.away | B.up | C.out | D.back |
| 40.A.quickly | B.naturally | C.nervously | D.seriously |
| 41.A.play | B.hit | C.shoot | D.choose |
| 42.A.touch | B.control | C.reach | D.order |
| 43.A.small | B.happy | C.young | D.short |
| 44.A.pass | B.walk | C.rush | D.fit |
| 45.A.catching up with | B.looking down upon | C.looking up at | D.putting up with |
| 46.A.surprise | B.pride | C.patience | D.hope. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.In fall,the weather is cool and nice. B.You should also take a camera, C.I think you shouldn't miss Beijing Hutongs. D.Now let me tell you something about Beijing. E.I'm very glad to receive(收到) your letter. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | run | B. | runs | C. | running | D. | to run |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com