精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.Mike Smith:We have many after-class activities in school-English corner,hand-writing lessons,playing basketball,playing chess,dancing and so on.Students in our school can choose any kind of activities they like.
Jane White:I'm a member of the music club in our school.I can learn different kind of music instruments.It's fun.
Frank Green:I take park in drawing and English corner after class.I benefit a lot from the activities.I can not only improve my abilities of drawing and spoken English,but also make some new friends who have the same hobbies as me.
Amy young:Some teachers think after-class activities take up too much time.But as a student,I think it's necessary for schools to give us the chance to improve our other abilities after class.We are under great pressure with too much homework and exams.We need time to relax.
Information card
Kinds of after-class activities(81)English corner hand-writing lessons,playing basketball,(82)playing chess dancing,instrument playing and  (83)drawing
Advantages of after-class activities●a good chance to improve students'other abilities
●a good chance to (84)make some new friends
●to help students to  (85)relax

分析 本文介绍了学校的课外活动种类及其好处.学校的课外活动丰富,有英语角、书法、篮球、棋类、舞蹈、绘画、乐器演奏等.学生从中提高了很多能力,结交了新朋友,也有助于学生放松身心.

解答 81.English corner.细节理解题.考查课外活动的种类.根据第一段Smith所说"We have many after-class activities in school-English corner,hand-writing lessons,playing basketball,playing chess,dancing and so on"可知,他们的课外活动有英语角、书法课、打篮球、下棋、跳舞,等等.故填 English corner.
82.playing chess.细节理解题.考查课外活动的种类.根据第一段Smith所说"We have many after-class activities in school-English corner,hand-writing lessons,playing basketball,playing chess,dancing and so on"可知,所缺内容应为playing chess.playing chess下棋.故填playing chess.
83.drawing.细节理解题.考查课外活动的种类.根据第三段弗兰克•格林所说"I take park in drawing and English corner after class",他课后参加绘画课和英语角.故填 drawing.
84.make some new friends.细节理解题.考查课外活动的好处.根据第三段弗兰克•格林所说"I can not only improve my abilities of drawing and spoken English,but also make some new friends who have the same hobbies as me",参加课外活动有这样的好处:不但提高英语口语,而且交了一些新朋友.a good chance to make some new friends交新朋友的好机会(其中不定式短语作为后置定语).故填make some new friends.
85.relax.细节理解题.考查课外活动的好处.根据最后一段Amy young所说"We need time to relax",学生们可以放松身心.to help students to relax帮助学生放松.故填relax.

点评 首先要通读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.爸爸想出的办法已经取得了良好效果.
 The way that Dadthought up hasworkedout very fine.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.我宁愿什么也不做.
I wouldrathernot do anything at all.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.Have you ever wondered who is killing time in the cafes at three in the afternoon while you are busy at school?Linda and I found the answer when we got part-time jobs at Starbucks and KFC during the summer vacation?
 Name:Bohe
Age:34
Job:Housewife
"I go to cafes with friends just to chat or rest after shopping.To be honest,I am bored with my free time."
Name:Tan Yishu
Age:28
Job:Freelance writer(自由撰稿人) 
"I write for a newspaper,I can write anywhere,and I get more inspiration in cafes.I enjoy the freedom of getting up and working at any time."
 Name:Sanjeev
Age:/
Job:Web designer
"I spend most of time in my office,but I like to meet my clients(客户)for a coffee at cafes.Here I feel more relaxed than in the office."
 Name:Yang Yang
Age;21
Job:Dance teacher
"I rest for a while and then go to teach in my dance school.I have a lot of time to kill before my class in the late afternoon or evening.I love dancing and I like my job."
 Name:Qu Dong
Age:26
Job:Nurse
"I worked the morning shift today from 8:00 a.m.to 3:00 p.m..Now I'm taking a break.Later I will go to a class."
阅读短文并完成后面的表格.
 JobWhy are they there on weekdays?
 Housewife (86)
To chat or restafter shopping with friends.
 (87)
Web designer
It makes me feel more relaxed to meet clients for a coffee.
Freelance writer  (88)
To get some inspiration
 (89)
Dance teacher
To kill time before class.
Nurse  (90)
To take a break

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

2.阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项.
Ryan's life was nearly perfect.He had a lot of friends on his block.They walked to school together almost every day,and after school they always had time to play.
But Ryan did have one problem.It was his (35)C,Allie.Somehow,Allie just didn't understand that Ryan and his friends didn't want her around.Wherever they went,her little (36)D worked overtime to keep up with the boys.Whenever she came up,she always looked around and said,"Here I am".But nobody would like to play with her.
Ryan tried asking his mom to (37)C Allie at home."Why does my sister have to come along?"he asked."Troy's sister doesn't.Jimmy's sister doesn't.Why me?"
Ryan's mother just laughed."Troy's sister is only six months old,and Jimmy doesn't have a sister.Guess that makes you the (38)D one,Ryan."
Today,Ryan wanted to play whiffle ball with his friends after school.They used to play with a hard ball,but one of them broke  window at Mr.McWhirter's house.Boy,had Ryan and his friends gotten into trouble for that one!Mr.McWhirter wouldn't even give them their ball (39)D.
Today,as usual,Allie caught up with the boys and said,"Here I am."Just as(40)B,everyone ignored(不理睬) her.
Finally,the game got started.It was Jimmy's turn to (41)B.He beat the ball hard-right into Mr.McWhirter's yard.The ball lay in the grass,just out of (42)C.The boys looked at each other and nobody knew what to do.
Just at that time,Troy shouted:"Ryan,look at Allie.I mean,look at how(43)Ashe is."
"Yeah,"said Jimmy."She's so small,she can (44)B through the fence!"
Allie looked at Ryan and his friends.Then she slipped through(滑过)the fence,picked up the ball,and came back out of the yard.She handed the ball to Ryan and
waited,(45)C the boys to see if they wanted her to do anything else.
"Whoooo-eee,"said Troy."That was quick.Thanks,Allie.""Nice job,"said Jimmy,patting (轻拍)her on the head.
Hearing these words,Ryan's heart was filled with (46)B."Come on,"said Ryan,"I'll teach you how to swing the bat."

35.A.motherB.friendC.sisterD.neighbor
36.A.handsB.headC.eyesD.legs
37.A.watchB.teachC.keepD.wait
38.A.unusualB.unafraidC.unsureD.unlucky
39.A.awayB.upC.outD.back
40.A.quicklyB.naturallyC.nervouslyD.seriously
41.A.playB.hitC.shootD.choose
42.A.touchB.controlC.reachD.order
43.A.smallB.happyC.youngD.short
44.A.passB.walkC.rushD.fit
45.A.catching up withB.looking down uponC.looking up atD.putting up with
46.A.surpriseB.prideC.patienceD.hope.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.On Friday,January 14,2005,my cousin,Kara Rose,came into the world.She looked perfectly healthy from the outside,but on the inside,the doctors had failed to discover a serious problem.She often had trouble breathing and then turned blue.The doctors found that Kara had been born without part of her heart.They didn't think she would live long enough to leave the hospital.When she was four days old,she had her first operation.My family stayed together during this hard time,hoping everything would turn out for the best.I was also anxiously hoping the doctors would be able to make her life longer.
Kara's strength and determination (决心) to live were strong.Eventually,she could go home.We all waited patiently for new technology that could give Kara a new heart.When she was eighteen months old,her parents took her to a famous surgeon who performed a series of operations.There was no guarantee she would make it through the operation,but she succeeded.
Kara grew stronger every day,and it was not long before she was well enough to be around people.She had an amazing character and always wore a sweet smile.When she fell asleep against my body,happy and content,I realized how valuable life really is.As I took her in my arms with her warm breath against my neck,I decided to live every day of my life to the fullest.
This child who is 15years younger than I has gone through more suffering and pain than I ever have.I admire her strength and determination.Kara has taught me that no matter how bad things seem,they can work out in the end.Knowing this small,beautiful child has made me a stronger person,I now believe that difficulty can be beaten.

65.Did Kara Rose come into the world on January 14,2005?Yes.
66.Why did she often have trouble breathing?Because one part of her heart was missing/she was born without part of her heart.
67.When did she have her first operation,four days old or eighteen months old?Four days old
68.What did the writer realize when Kara fell asleep against her body?How valuable life really is./The real value of life.
69.What does the writer want to tell us?Strong determination helps you achieve your goal.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.Dear Mary,
(81)E.I am happy you would like to spend(度过) your holiday in Beijing.(82)D.
Beijing is in the Capital (首都) of China,the best time to visist Beijing is Fall.(83)A.I think you should take sunglasses with you,because the sunshine here is too bright,and (84)B,because there are so many places of interest in Beijing,you can take a lot of photos.You should visit Tian'anmen Square,the Great Wall and so on.(85)C.It's really interesting,and you can learn a lot of culture(文化)and history of Beijing.?
Yours,
Gao Hui
A.In fall,the weather is cool and nice.
B.You should also take a camera,
C.I think you shouldn't miss Beijing Hutongs.
D.Now let me tell you something about Beijing.
E.I'm very glad to receive(收到) your letter.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

16.幸福是什么?幸福是父母为你营造的温馨的家,幸福是老师望向你的赞许的目 光,幸福是孤独时朋友送来的一杯奶茶,幸福是…请以My happiness为话题,写一 件曾经发生过的令你感到幸福的事情.
要求:列出提纲,写出关键词,逻辑清晰,语言流畅,用词准确,80〜100词. 提示:所列提纲可以是短语或句子,所列关键词必须在文中出现.
(A)Outline:1.Happinessisimportantinourlife.
2.Myhappystory..
3.Myhope.
Key words:happiness,important,putyourheartinto,giveup,believe,makeupmymind,love,hope.
(B)Happinessisimportantinourlife.Infact,happinessisalwaysaroundyouifyouputyourheartintoit.
Iwillneverforgetonething.OnceIhadabadmarkatamathtest.Iwasshyandafraidtomeetmyparents.ButwhenIgotbackhomelate,myparentsknewwhathappened,theysaidtome,"Itdoesn'tmatter,mychild.Rememberwe'llbealwaysbesideyouwhenyouneedhelp.Webelieveyoucanbebetternexttime.Nevergiveup!"Iwasmovedandmadeupmymindtoworkharderandharder.
Ifeelhappy.WheneverIamintrouble,Icanfeelmyparents'love.Iwanttobeagoodchildformyparents.Ihopeeveryonecanbehappyeveryday..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.-What did your father  say just now?
-He told me not______in the street.(  )
A.runB.runsC.runningD.to run

查看答案和解析>>

同步练习册答案