【题目】
![]()
But. in fact, I hadn’t 【1】 the microphones to the recorder in the middle of the room but to another one in the bedroom. My friends saw the recorder before them turned off and paid no more attention to the microphones a few inches from them. And when they were talking freely, the recorder got the most 【2】 piece of talk.
When the recording was over, I 【3】 to my friends for what had happened to them and asked them whether I should destroy the tape. None of them wanted me to as they knew getting excellent materials for my study was not a 【4】 job. But for some years after that, it always seemed that when it came to buying drinks, it was I who paid for them.
【答案】
【1】E
【2】A
【3】B
【4】C
【解析】
本篇文章难度适中,主要讲述我的朋友看我将录音机关掉,其实我并没有关掉,而是将麦克风连到我的卧室里的录音机上,最后我向朋友们坦白了这件事,并打算销毁,但是朋友制止我,他们认为能够得到如此好的研究材料不容易。但是以后每次出去买饮料都是我拿钱。
【1】句意“但是,实际上我没有将麦克风连到屋子中心的录音机上,而是连在我的卧室的录音机上”。connect...to...连接到,故填E。
【2】句意“当他们自由地聊天时,录音机得到了谈话的最自然的部分”。根据句意可知,当我的朋友看到我没有录音时,聊天变得很自由,是最自然的。空处修饰名词piece,用形容词,natural自然的,故填A。
【3】句意“当录音结束,我对所发生的一切向朋友们道歉,并问他们我是否应该销毁磁带”。根据文意可知,我是瞒着朋友们录音,所以要向他们道歉。apologize道歉,且根据全文可知,用一般过去时,故填B。
【4】句意“我的朋友们没有人想让我这么做,因为他们知道为了我的研究得到如此完美的资料不是一个简单的工作”。根据句意可知,空处填“简单的”。simple简单的,故填C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】He _______ take exercise, but now he loves to play basketball.
A. didn’t use to
B. not used to
C. didn’t used to
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Alan doesn’t like sports_________, but she studies___________.
A.very much, very well
B.very well, very much
C.very much, very much
D.very well, very well
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】There is a girl ______ over there. She is our friend.
A. run B. running C. runs
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】There's _________18-metre-wide road behind _________school.
A. a, a B. an, the C. a, the
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Robbie looks out of the window. It's still snowing heavily and there is ice on the window. It is another day. Robbie is told to do the cleaning. And he does it. The family are getting home. So after he turns the heat on, he begins to cook supper for the family. All of the housework is easy for Robbie, but a hard one for its master, Helen. Robbie really saves the family a lot of work.
Mr. Green is a fourth grade robot teacher. He never forgets details and he makes no mistakes. He even knows each child's pets and hobbies. He has his lessons in an orderly way, and he never feels tired. The children like Mr.Green very much. They feel happy and relaxed in his class. When they make a mistake, they don't feel upset.They have a lot of fun with a robot teacher.
ASIMO is a clever robot created by the Honda Motor Company. He is about 120 centimeters tall and looks like a kid in a spacesuit. Tiny computers are used to control the things ASIMO can do. He can shake hands with people, give and receive objects. He can walk and run forward or backward on two legs. Besides, he can also talk and understand many voice commands(指令). When something is in his way, he can change directions.
Robots are smart because they have computer brains. Some of them have explored other planets. These machines also do many jobs in factories and other places. For example, robots are used to make cars. People also use robots to do dangerous work such as exploring volcanoes(火山)or the ocean floor. Robots are also used to give directions in shopping centers and amusement parks.
Scientists keep finding more ways for robots to help us.
【1】What's Robbie?
A. A cook.
B. A teacher.
C. A cleaner.
D. A robot.
【2】The underlined words "does it" mean in the passage.
A. "looks out of the window"
B. "does the cleaning"
C. "turns the heat on"
D. "cooks for the family"
【3】Which of the following is ASIM?
A.
B.
C.
D. ![]()
【4】According to the passage, what have robots been able to do so far?
①Exploring other planets. ②Feeling upset when making mistakes.
③Walk and run on two legs. ④Talking and understanding voice commands.
⑤Exploring the ocean floor. ⑥Changing directions of amusement parks.
A. ①②③⑥
B. ②③④⑤
C. ③④⑤⑥
D. ①③④⑤
【5】Which of the following is most likely to happen next?
A. Robots will take over the world.
B. Robots will get tired of doing so much.
C. Many more uses will be found for robots.
D. Scientists are used to give directions in amusement parks.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】The young man is the only college student in the village. The villagers _______ him.
A. be proud of B. proud of C. are proud of
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Tiger Watch, _______ 80-minute documentary, won_______ award for its amazing photography.
A. an; an B. an, a
C. a, an D. the; a
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com