| I'm Kate.When I was young,I wanted a dog.But my parents always said I was too young.They suggested (建议) getting another kind of pet.But I wanted a dog,so I waited. When my parents decided I was old enough at last,1got Luke.Since then,I've learned that having a dog is really hard work. |
| Cinder and I have been friends for nearly a year.Cinder is my dog.I named her Cinder because my name is Cindy.I think the name Cinder sounds nice. I got the dog on my twelfth birthday.The next morning,I went to the library to find out some information about how to take care of the dog. |
| My name is David.I'm in Grade Four at the Blake School near Minneapolic,Minnesota.During the school year,my pet hamster (仓鼠),Lightning,lives in our classroom. She is brown and white.I got my hamster two years ago.My friend Jason and I gave each other a hamster for our birthdays.I brought my hamster to school once and the other kids liked her.I decided to leave her there,because my mom hated having Lightning in the house. |
分析 本文详细的介绍了凯特养了一只狗,Cindy也养了一只狗和David养了一只仓鼠,对他们的宠物的一些情况进行了说明.
解答 56.B 细节理解题.根据表格一第三行句子Since then,I've learned that having a dog is really hard work.从那时起,我明白了养狗是很辛苦的工作.可知在拥有了那条狗之后,Cindy了解到养一条狗真的是一件辛苦的事情.故选B.
57. B 细节理解题.根据表格二第一行句子Cinder and I have been friends for nearly a year.Cinder 和我已经是一年的朋友了.可知Cindy已经养了Cinder接近一年的时间了.故应该选B.
58. A 细节理解题.根据表格二第二行句子The next morning,I went to the library to find out some information about how to take care of the dog.第二天早上,我去了图书馆,找到一些关于如何照顾狗的信息,可知第二天早上Cindy去了图书馆.故选A.
59.A 细节理解题.根据表格三第三行句子I decided to leave her there,because my mom hated having Lightning in the house.我决定把它留在那里,因为我的妈妈讨厌在家里养仓鼠.可知Cindy决定把仓鼠留在那,因为我妈妈讨厌在家里养仓鼠.故选A.
60.D 细节理解题.根据表格二第二行句子 I got the dog on my twelfth birthday.在我十二岁的生日我得到这只狗.和表格三第二行句子My friend Jason and I gave each other ahamster for our birthdays.我的朋友杰森和我给了彼此一个仓鼠为我们的生日.可知这两个宠物都是生日礼物.故选D.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Accident | A car crashed into a tree Some people were trapped in the car |
| Weather conditions | There was a heavy rain |
| Date of the call | June 3rd,2006 |
| Time of the call | 9:30p.m. |
| Name of the caller | Mrs.Green |
| Place | Zhongshan Road,Nanjing |
| Conditions of victims | Mr.Green hurt his head Mrs.Green hurt her left leg The daughter felt frightened |
| Action | Polio arrived at 9:40p.m.and sent the victims to Gulou Hospital at 9:45p.m. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com