| DIRECTIONS •Each student will be on a team of three classmates. •The team's task is to work together on a storybook project. •Each team will choose a favourite storybook. •One student will be picked to dress the storybook covers. •The other two students will dress like characters in the storybook. ●Cut two large pieces of cardboard(硬纸板).They will be used as the front and back covers of the storybook. ●Paint one side of each cardboard yellow or blue. ●Paint the name of the storybook black and it should be in huge and clear letters. ●Make small holes in the top of each piece of cardboard.Use rope to tie the front and the back covers together. ATTENTION •Bring the clothes and the storybook covers before eight o'clock on Friday morning. •Get dressed before classes start. |
分析 本文主要介绍了一个给学生的活动通知.介绍了组织活动说明及如何制作故事书封面.
解答 46.C细节理解题.根据Each student will be on a team of three classmates可知一个队有三个人,故选C.
47.B细节理解题.根据后面描述的步骤●Cut two large pieces of cardboard(硬纸板).They will be used as the front and back covers of the storybook.
●Paint one side of each cardboard yellow or blue.
●Paint the name of the storybook black and it should be in huge and clear letters.
●Make small holes in the top of each piece of cardboard.Use rope to tie the front and the back covers together,可知是介绍怎么制作故事书的封面,故选B.
48.D细节理解题.根据Paint the name of the storybook black可知这本故事书的名称应涂黑色,故选D.
49.C细节理解题.根据Bring the clothes and the storybook covers before eight o'clock on Friday morning可知在周五要把衣服和故事书封面带来,故选C.
50.A理解推断题.根据文章内容可知本文主要介绍了一个给学生的活动通知,应该是在教室里,故选A.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| House For Sale Red Rose Garden,Pudong 3-story(楼层) home,509sqm(平方米) land and 312.9sqm garden.Price:RMB 13million (USD 1.57million). Tel:021-58609228 Fax:021-58609728 Email:sherry@126.com |
| Job Wanted Susanna,24,a Chinese girl,is good at speaking English,French and Putonghua.Now I am working in Guangzhou.I am kind-hearted,hard-working and healthy,and woullike a part-time weekend job to give Putonghua lessons to foreign friends.If you are interested,please email me at Susanna@hotmail.com.I'm going to be a very patient teacher. |
| Beijing World Skating Park Price:50yuan for one hour on weekdays and 70yuan for one hour on weekends,120yuan for four hours on weekdays and 190yuan for four hours on weekends.Come and enjoy the great fun of skating on the ice in this wonderful park! Tel:010-69191617 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Dear Disney, Last weekend,the four members of my family spent an enjoyable holiday at the Magic Kingdom-Disneyland.And one event made our visit seem truly magical. We got to the front of the line at Space Mountain,only to find out that our little daughter Gloria couldn't take her ice-cream on the ride.We were so excited that we all forgot ice-cream was not allowed on the ride. Sure enough,as we walked out the exit,there was Gloria's new friend with"her"ice-cream. Now you and I both know what happened,because we know that an ice-cream won't last twenty minutes on a summer afternoon in Florida.Murphy knew'what time we would get off the ride; she went to the nearest shop and bought a brand-new ice-cream thirty seconds before we walked out the exit.Gloria said,"Thank you,"but I'm sure she thought it was the same ice-cream. We know that someone tried hard to make our visit special.Thanks so much for going above and beyond! Your fan, Carmen Rivera |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:单词造句
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:单词造句
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:单词造句
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | son | B. | daughter | C. | uncle | D. | aunt |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com