There are different outdoor activities for different seasons. In spring we can fly kites. In summer, we can go swimming or sailing. In autumn, it is a good idea to camp or hike. In winter, we can go to ski or skate because they bring us a lot of fun. They make us strong and fit, too. So it is important for people of all ages to take part in some outdoor activities at the right time.Title : Outdoor 小题1: | |
Activities in different 小题2: | Spring is a good season for 小题3: kites. In summer, we can sail or 小题4: . In autumn, we can go camping or hiking. In winter, going skiing or skating can bring us 小题5: fun. |
小题6: activities | Football and basketball can help build team spirit. |
Activities for 小题7: people | Old people can walk and jog. Young people can dive, ski and ride horses. Flying kites is fit for 小题8: . |
小题9: activities | Not all outdoor activities are safe. We must be careful 小题10: some outdoor activities like climbing rocks. |
小题1:actovities小题2:seasons小题3:flying小题4:swim小题5:much/great小题6:Group小题7:different小题8:children小题9:Dangerous小题10:with试题分析:这篇文章主要介绍户外活动。介绍了不同季节的户外活动、团体活动以及不同的人适合什么样的活动。小题1:主旨大意题。这篇文章主要讲的就是活动。故填activities。小题2:细节理解题。这里主要讲的就是不同季节的活动。故填seasons。小题3:细节理解题。根据In spring we can fly kites.句意:在春天我们可以放风筝。for是介词,其后用动词的-ing形式。故填flying。小题4:细节理解题。根据In summer, we can go swimming or sailing.句意:在夏天,我们可以游泳或者帆船。can后面用动词原形,故填swim。小题5:细节理解题。根据In winter, we can go to ski or skate because they bring us a lot of fun.句意:冬天,我们可以去滑雪或滑冰因为他们给我们带来很多乐趣。fun是不可数名词,很多乐趣可以用much或great修饰。故填much或者great。小题6:细节理解题。足球和篮球是团体活动。故填Group。小题7:推理判断题。这里主要介绍的是不同的人从事的活动。故填different。小题8:推理判断题。根据Children like fun activities like flying kites.句意:孩子喜欢有趣的活动如放风筝。可知放风筝适合孩子。故填children。小题9:细节理解题。这里介绍的是危险的活动。故填dangerous。小题10:细节理解题。根据So we must be careful when we take part in them.句意:所以我们必须小心当我们参加活动时。小心……be careful with sth。故填with。科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
| How are the resources on the earth? | 小题1: |
| How to save electricity when we finish working? | Turn off the 小题2: . |
| How to save water? | Protect drinking water, stop polluting it, and 小题3: |
| How to deal with useful rubbish? | 小题4: |
| How many things that must be done are mentioned? | 小题5: |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
| A.It’s healthy. | B.It’s clean. |
| C.It’s easy. | D.It’s expensive. |
| A.energy | B.oil |
| C.rubbish | D.plants |
| A.10% | B.50% | C.80% | D.90% |
| A.To recycle them. | B.To make a piggy bank. |
| C.To make a plant pot. | D.To drop them into the river. |
| A.To make a different life, you’d better go outside. |
| B.To look different, you’d better wear green clothes. |
| C.To protect the environment, you can do something. |
| D.To go green, you should use plastic products. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
| A.It took two months to get ready for the 3D newspaper. | |
| B.It will take you a few minutes to read the pictures in 3 | C. |
| D.All the images had a good 3D effect. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
| A.Two. | B.Three. |
| C.Four. | D.Five. |
| A.It will help to save a large amount of money. |
| B.It will help to reduce a great deal of CO?. |
| C.It will save the amount of oil that runs your car for a mile. |
| D.It will be like planting 1.7 million acres of new trees. |
| A.Ways 3 & 4. | B.Ways 2 & 3. |
| C.Ways 3 & 5. | D.Ways 2 & 4. |
| A.They all help reduce the use of energy like electricity. |
| B.They all cut down the number of the use of paper. |
| C.They all produce less greenhouse gases as a result. |
| D.They all help protect our trees and forests. |
| A.Ways toSave Money | B.Waysto Be Earth-Friendly |
| C.Ways to End Global-Warming | D.Waysto Limit Carbon Dioxide |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
| A.Human beings are less clever than chimps. |
| B.Human memory is not as good as before. |
| C.Chimps can memorize numbers better than teenagers. |
| D.Chimps perform better than human beings in many aspects. |
| A.2 | B.3 | C.4 | D.5 |
| A.By watching TV. |
| B.By listening to music. |
| C.By writing them out many times. |
| D.By listening and watching pictures. |
| A.Memory is the most important ability for human beings. |
| B.Long-term memory usually involves more important things. |
| C.Scientists have made sure of the nature of memory. |
| D.Imagination is better than association in memorizing things. |
| A.A textbook | B.A science magazine |
| C.An advertisement | D.A news report |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空
| 小题1: |
|
| 小题2: |
|
| 小题3: |
|
| 小题4: |
|
| 小题5: |
|
| 小题6: |
|
| 小题7: |
|
| 小题8: |
|
| 小题9: |
|
| 小题10: |
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
| | Yes | No |
| Do you easily get angry? | | |
| Do you often sleep badly? | | |
| Do you get headaches a lot? | | |
| Do you take sleeping pills? | | |
| Do you find it difficult to relax? | | |
| Do you smoke and drink a lot to keep quiet? | | |
| Do you find it difficult to put your heart into something? | | |
| A.Taking exams. | B.Taking sleeping pills. |
| C.Making money. | D.Ending friendships. |
| A.Talking with friends. | B.Doing relaxing exercise. |
| C.Laughing, smiling and crying. | D.Listening to music. |
| A.a survey of people with stress |
| B.the reasons for having stress |
| C.who has stress easily |
| D.stress and how to relieve your stress |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com