精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.
LOST
A white cat with two big blue eyes.
If you find it,please call Sam at 385-0926
Many thanks.
BOOK SALE
A Christmas Card
by Charles Dickens
A story of Christmas
The true meaning of Christmas
was¥59.60
now¥29.60
WHERE ARE WE GOING,DAD?
Saturday and Sunday
Screen Cinema
¥40(half for children under12)
Call David at 332-5147
HOUSE FOR RENT
2sunny bedrooms with a kitchen
¥800a month
Call Mary at 591-3127for more information.
56.If you find a white cat with two big blue eyes,you can callA
A.Sam    B.David     C.Mary    D.Charles
57.You need to payD if you buy the book A Christmas Card now.
A.¥59.60    B.¥49.60     C.¥39.60     D.¥29.60
58.You can see Where Are We Going,DadC?
A.On Saturday.     B.On Friday and Saturday.
C.Every day.         D.On Saturday and Sunday
59.If you rent a house,you can callB.
A.385-0926    B.591-3127     C.332-5147    D.592-5147
60.These ads above most probably from aC.
A.map     B.dictionary     C.newspaper     D.story.

分析 本题中考察了四则有关寻物(丢失的物品和联系方式),电影(名称、播放时间、地点、电话等信息),书籍销售(书名、售价和主要内容)和房屋出租(房屋介绍、联系方式和价格)的信息.

解答 56.A 细节理解题.根据第一篇广告中的If you findit,please call Sam at 385-0926如果你发现它,请拨打385-0926找Sam.故选A.
57.D 细节理解题.根据第三则海报A Christmas Carol…now  $29.60描述,可知现在买这本书需要29.6美元,故选D.
58.C 细节理解题.根据第二则海报Saturdayand Sunday描述,可知观看《爸爸去哪儿》要在周末去看.故选C.
59.B 细节理解题.根据第四段Call Mary at591-3127 for more information咨询更多信息拨打Mary591-3127.故选B.
60.C 概括推断题.根据这四篇广告应推断是一张报纸的广告.A地图;B词典;C报纸;D旅游指南.故选C.

点评 本题考查广告类阅读.由四小篇广告组成.各自独立.故可以先读题,根据题干询问的内容去相对应的广告中去找答案即可.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Lots of people think that Life of Pi is _________ amazing film.(  )
A.a.B.anC.theD.不填

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-We're supposed to recycle paper and bottles.It can help the environment.
-________.It can save money,too.(  )
A.It's nothingB.Best wishesC.I agree

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-Tina,are you going to play_____chess on School Day'?
-Yes,and I'll also play____piano.
A.the; theB.the,\C.\,theD.\,\

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.--I        the Great Wall next week.
--Have a good trip!(  )
A.visitB.visitedC.am visitingD.have visited

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.---Miss Lee,I didn't catch what you said.Could you tell me ______ again?
---OK.(  )
A.what should we takeB.where shall we meet
C.when we would startD.how we will get there

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.单词辨音,找出画线部分与其他单词发音不同的选项(  )
A.blowB.flowerC.throw

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.My uncle would like to go _____ because he is terrified of cold.(  )
A.somewhere warmB.cold somewhereC.warm somewhere

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

7.Tour(旅游) in Loudi City
Places of
interest
Location
(位置)
PriceScenic spots(景点) and
characteristics(特征)
How far
from Loudi
Special food
Meijiang Geopark(地质公园)Lianyuan City¥80Saihai Lake,
Xianrenfu-Xianglu Hill,
Lotus Artesian Spring(莲花涌泉),caves
60kilometersBraised meat(焖肉)
Boyue CaveLengshuijiang City¥70Long,high,strange cave70kilometresRice tuanzi
Meishan Dragon PalaceXinhua County(县)¥160Stalactites(钟乳石),
Subterranean(地下) river
120kilometersRice flour
meat(米粉肉)
The Native
Place of
Zeng Guofan
Shuangfeng County¥120Old houses,lotus(荷花) pond80kilometresSticky rice
in lotus
leaf (糯米鸡)
51.Which is the farthest spot from Loudi?A
A.Meishan Dragon Palace.
B.The Native Place of Zeng Guofan.
C.Boyue Cave.
52.Where is Meijiang Geopark?C
A.In Shuangfeng County.B.In Xinhua County.C.In Lianyuan City.
53.Which place of interest has the most scenic spots?C
A.The Native Place of Zeng Guofan.
B.Meishan Dragon Palace.
C.Meijiang Geopark.
54.What can travelers eat if they travel the Native Place of Zeng Guofan?A
A.Sticky rice in lotus leaf.B.Rice flour meat.C.Braised meat.
55.How much must a traveler spend if he travels the four places of interest?C
A.160yuan.B.310yuan.C.430yuan.

查看答案和解析>>

同步练习册答案