分析 文章大意:
文章主要讲述的是一个非常有名的,建在岛上的国家,那就是威尼斯.在这里,出过很多有名的建筑师,每年也有很多人来这里旅游.但是,威尼斯在下沉,每10年下降将近4cm,如果威尼斯再下降50cm,将不再适合人类居住.
解答 54.B,推理判断题,文中提到"It is very famous because it is built on many islands"威尼斯很出名,因为它是建在岛上的国家,由此确定选择B.
55.B,推理判断题,文中提到"Venice is famous for its architecture(建筑) and well-known people who were born there.One was Antonio Vivaldi"在威尼斯有很多著名的建筑师,其中就包括Antonio Vivaldi,他出生在威尼斯,也就是意大利,选择B.
56.D,推理判断题,文中提到"people now have to use special wooden bridges to walk in the city"由于城市在下沉,所以人们在城市里行走时一般是借助特殊的木桥,由此确定选择D.
57.D,推理判断题,文中提到"In the last 170years,the city sank down about 60centimeters"在过去的170年里,威尼斯下降了将近60cm,由此确定选择D.
58.D,推理判断题,文中提到"If it sinks 50more centimeters,there will be a serious problem for everybody living there"如果威尼斯再下降50多厘米,将不适合人们居住,文中还提到"It is sinking down about 4centimeters every 10years"每10年下降4cm,所以到不适合人们居住至少需要100多年的时间,而不是50年,由此判断选择D.
点评 对于阅读表达题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| bring,father,short,look for,far,much,car,without,nothing,because |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Wednesday is my favorite day,because I have music that day.Music is my favorite.I want to be a musician. |
| I don't like math,because it is difficult and the math teacher is too strict(严格的).Who's my favorite teacher?Mr.Brown.He is very fun.He teaches history and we are relaxed and happy in his class. |
| I love P.E.very much,because I think I'm a good basketball player.My favorite day is Friday.We can play basketball.But we have only one P.E.class a week. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | using | B. | uses | C. | to use | D. | use |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | found | B. | found out | C. | looked for | D. | discovered |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Rule One 1.You can come into the room only with your teacher. 2.Don't eat or drink in the room. 3.Don't listen to music. 4.Be quiet.Don't talk to each other. 5.Turn off all the computers and close windows after class. | Rule Two Here are the rules for Emily. 1.You must get up before 6:30 a.m. 2.Don't listen to music. 3.Don't talk loudly on the phone. 4.Go to bed by 10:00 p.m. 5.You can't meet friends if you finish your homework. 6.Clean your bedroom yourself. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com