精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.My name is Toby.I'm a student in Grade 9.I have a part-time (兼职的) job in a restaurant.I wash dishes on Saturdays and Sundays from 9:00to 14:00.I can get﹩6an hour.It isn't much money but I never stop saving every penny (分)!I want to go to a good high school.
I'm Laura and I'm a student in Grade 8.I have a job as a cashier (收银员) in a supermarket.The job pays﹩4an hour.I work every night after school from 18:00to 20:00.I don't have time for homework,and my grades aren't very good this year.But I have to work,or I can't buy nice clothes and I can't go out on Saturday nights.

71.Toby does a part-time job in a restaurant on weekends.T
72.Toby can make﹩30every week.F
73.Laura works for 14hours every week in a supermarket.T
74.Laura does well in her lessons this year.F
75.Laura wants to go to a good high school in the future.F.

分析 短文介绍了Toby和Laura,以及他们的生活及兼职情况.

解答 71.T  细节理解题  根据"I wash dishes on Saturdays and Sundays from 9:00to 14:00"可知,Toby只在周六周日在餐馆工作,即周末兼职.故这句话正确,答案为T
72.F  推理判断题   根据"I wash dishes on Saturdays and Sundays from 9:00to 14:00.I can get﹩6an hour"可知,Toby一周工作十小时,一小时六美元,一共六十美元.故这句话错误,答案为F
73.T  推理判断题   根据"I work every night after school from 18:00to 20:00."可知,Laura一周工作七天,每天两小时,一周工作十四小时.故这句话正确,答案为T
74.F  细节理解题   根据"and my grades aren't very good this year."可知,Laura这学期的成绩不好.故这句话错误,答案为F
75.F  推理判断题   根据"But I have to work,or I can't buy nice clothes and I can't go out on Saturday nights"可知,文中并没有提到Laura想去上好高中.故这句话错误,答案为F

点评 这是一篇阅读判断题,做这道题时要先通读短文,弄清楚短文大意,然后在文中找出相关句子,根据句子判断所做小题描述是否正确.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.阅读下面一篇材料,判断下列句子是否符合材料内容,符合的用"T"表示,不符合的用"F"表示.
Dear Alice,
How are you these days?
I have a good time at my school.Life here is very busy but interesting.I get up at 6:40am every day.At about 7:20am,I go to school with Han Li.She is one of my friends.My first class begins (开始) at 8:00am.I usually have four classes in the morning and three in the afternoon.My favorite day is Wednesday.On Wednesday,I have P.E.,music and art.P.E.is my favorite subject.I usually(经常) play volleyball and ping-pong with my classmates.I like music,too.I think music is very relaxing.My school usually finishes at 5:20pm.After school,I usually play volleyball for thirty minutes(分).I enjoy(喜欢) my life at my school!
Yours,
Linda

76.Linda thinks her life at the school is busy and boring.F
77.Han Li is one of Linda's friends.T
78.Linda has seven classes one day.T
79.Linda likes P.E.best,and she also likes music.T
80.Linda's school usually finishes at 5:50pm.F.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-What about going for a picnic with us?
-I'm sorry,I can't.(  )
A.How aboutB.HowC.WhoD.How much

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Do Lucy and Lily ____ bikes?
-Yes.Lucy ____ a new bike,but Lily ____ an old one.(  )
A.has; has; haveB.have; has; hasC.have; has; haveD.has; have; has

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.Michael,how aboutflying a kitewith me?(放风筝)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.Enjoy this Saturday!
Films
Two films will be on this Saturday afternoon at Andersen Cinema.See Life of pie at 2:30pm.The Smurfs will be on at 4:45pm.For more information,call 66328801.
International picnic
Are you tired of eating the same food every day?Come to City Park this Saturday and enjoy food from all over the world.Delicious and not expensive.Noon to 5:00pm.
Concert
"The only",a popular rock band from America,will give their first concert this Saturday night,at 8:00pm at Colden Hall.
Football game
Nov.16this Saturday night (7:00pm to 9:00pm),is your last chance to watch the football game in our city this year.Buy your tickets at the gate of the gym.It might be cold.Don't forget to wear a sweater or a jacket.
47.If you want to see the film Life of pie,you have to get to the cinema beforeC.
A.4:45pm      
B.7:00pm      
C.2:30pm       
D.5:00pm
48.At noon people canB this Saturday.
A.see a film                
B.have a picnic
C.go to a concert            
D.watch a football game
49.The rock band's first concert will be given atC.
A.Andersen Cinema          
B.City Park
C.Colden Hall               
D.the gym.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.go along沿着…前进.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.必须采取措施改善我们城市的环境.
We must do something toimprovetheenvironmentof our city.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016-2017学年江苏仪征第三中学八年级12月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

An old farmer lived with his little grandson. Every day the farmer got up early to read books.

One day the grandson asked, “Grandpa! I want to read books just like you, but I don’t understand them. What are the advantages of reading?” The grandfather said, “Take this little basket to the river and bring me back a basket of water.” The boy did so, but all the water leaked out before he got back to the house. The grandfather laughed and said, “ You’ll have to walk faster next time.”

This time the boy ran faster, but again the basket was empty before he returned home. The boy said, “ See Grandpa, it’s useless!”

“So you think it is useless?” the old man said. “ Look at the basket.”

The boy looked at the basket and for the first time he realized that the basket was different. It was clean, inside and out.

“That’s what happens when you read books. You might not understand or remember everything, but when you read them, you will be changed, inside and out.”

1.The underlined phrase “leaked out” means “______” in Chinese.

A. 出现 B. 保留 C. 漏出 D. 爆发

2.The passage might be written for ___________ to read.

A. children who like asking questions

B. children who like playing with water

C. children who dislike farming

D. children who dislike reading

3.What can we know from the passage?

A. The old farmer might be changed by reading.

B. The old farmer played tricks on his grandson.

C. The little boy got a full basket of water at last.

D. The old farmer was angry when he saw the empty basket.

查看答案和解析>>

同步练习册答案