| House for Sale Comfortable family home with a large garden on north side of town.Three bedrooms,a living-room,a kitchen,a dining-room and a bathroom.Offers over$35,ooo. |
| Assistant Wanted for Busy Restaurant Some evening and weekend work.All meals free.Tel:332 0178 You have to work on Saturdays and Sundays,but you get other days off.It's not very well paid.But who cares about money? |
| Join Our Football Team Boys and girls wanted to play in local football team.Aged 9-13Meets in Green Park on Friday at 3pm. |
| Room to Rent (出租) Small room to rent in city center flat (公寓) above restaurant.Newly painted with modern furniture.Near main railway station.Buses pass the front door.Tel:332 2108 |
分析 文章大意:本题主要是四则广告和几个人的供求信息,一是买房子,二是饭店招工;三是足球俱乐部,第四个是出租房子的信息.
解答 56-60:BCCDB
56题答案:B 细节理解题.根据第一段Mr Brown wants a house with four bedrooms.布朗先生想要四个房间的房子.及第一则广告Three bedrooms,a living-room,a kitchen,a dining-room and a bathroom.描述,可知这所房子只有三个房间,故选B.
57题答案:C 细节题.根据文章第一段内容"Ann,their daughter has always wanted to work in a restaurant.She thinks it is an exciting place."他们的女儿想要到饭馆工作,她认为这是令人兴奋地工作.故选.
58题答案:C 细节题.根据文章第二段内容He stops school at half past three,他在下午三点半放学.及Aged 9-13 Meets in Green Park on Friday at 3 pm.足球队要求在三点集合,故选C,他们放学太晚了.
59题答案:D 细节题.根据短文最后一段描述,So the house must be quiet.可知杰克想要一个安静的房子,根据第四则广告描述,可知这所房子临近火车站,很吵闹,故选D.
60题答案:B 词汇题.根据第二个广告Assistant Wanted for Busy Restaurant Some evening and weekend work,晚上和周末工作繁忙的餐厅招聘助理,后面应该是指这些助理吃饭不用花钱,故选择B.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| (63)Tips/Advice | Prepare well | You should make good preparations |
| If you have studied well and long enough,you would be (64)surethat you are well-prepared. | ||
| Be (65) confident | Confidence before a test can have two (66)things/results ●You could fail the test and feel as if your confidence was unfounded. ●Your confidence could lead to your (67)successin the test. | |
| Confidence comes from (68)studying hard enough. | ||
| Ask your teacher | You can ask your teacher what material the test will(69)cover. | |
| Hold a positive attitude | Keep in mind that tests just (70)testyour knowledge and don't lose heart because of one test failure. | |
| Conclusion | Right attitude and (71)preparations are the key factors(因素) in overcoming your fear of tests. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com