精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

Jenny is an English girl. She is a nice girl. and she is my good friend, My name is Amy. My father is John. My mother is Helen. Jack is my brother. I love them. I like singing. Jack likes reading. My favorite color is blue.

1.Jenny is ________.

A. a English boy B. a English girl

C. an English boy D. an English girl

2.My mother is ________.

A. Jack B. Jenny C. Amy D. Helen

3. Amy likes _______.

A. singing B. reading

C. writing D. drawing

4.What is Amy's favourite colour?

A. Red. B. Blue.

C. Orange. D. Green.

5.Jenny is Amy's ________.

A. mother B. sister

C. friend D. teacher

 

1.D

2.D

3.A

4.B

5.C

【解析】

试题分析:本文是艾米介绍她的朋友和家人。珍妮是一个英国女孩,她是艾米的好朋友。艾米的父亲是约翰,母亲是海伦,哥哥是杰克。艾米喜欢唱歌,她最喜欢的颜色是蓝色。

1.细节理解题。根据Jenny is an English girl.可知珍妮是一个英国女孩,故选D。

2.细节理解题。根据My mother is Helen.可知我的母亲是海伦,故选D。

3.细节理解题。根据My name is Amy. I like singing.可知艾米喜欢唱歌,故选A。

4.细节理解题。根据My favorite color is blue可知艾米最喜欢的颜色是蓝色。故选B。

5.细节理解题。根据she is my good friend, My name is Amy.可知珍妮是艾米的好朋友。故选C。

考点:日常生活类短文阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁水源第二初级中学八年级上期末模拟英语试卷(解析版) 题型:单项填空

I always tell my students _______ on the road because it’s really dangerous.

A. not to play B. to play not

C. not playing D. not play

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥第二初级中学八年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:句型转换

 

1.Why don’t you speak more English every day?(改为同义句)

more English every day?

2.My pencil is long. Your pencil is longer.(合并为一句)

Your pencil is mine.

3.London is in the south of England.(对划线部分提问)

London.

4.My sister likes playing the piano. (改为一般疑问句)

your sister playing the piano?

5.Module 3 is more difficult than Module 2 and Module 1.(同义句)

Module 3 is _______ of the three.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥第二初级中学八年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

I think English is useful than before.

A. more B. most

C. much D. very

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥第二初级中学八年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

— is the population of your home town?

— Sorry. I’m not sure about that.

A. How much B. What

C. How many D. How

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥第二初级中学七年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:其他题

连词成句并翻译成汉语,句末标点已给出。

1.what ,is ,day, it, tommow(?)__________________________________

2.the, weather , what’s, spring, like, in(?)______________________

3.flower,colour,is,what,the.(?)________________________________

4.it,write,on,blackboard,the,please(.)__________________________

5.you,say,can,that,please,again(?)____________________________

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥第二初级中学七年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

My favorite _____ is Monday.

A. day B. month C. time D. year

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥沟沿中学九年级上期中质检英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

阅读短文,根据其内容回答问题

How would you like to live in a land where the sun shines day and night? There are place in the polar regions where, for North, the sun never sets! This is known as the land of the Midnight Sun. This period of sunlight can last up to six months.

This happens because the Earth tilts(倾斜). When the North Pole is tilted towards the sun, it has constant (不断) daylight. As the same time, the South Pole is tilted away from the sun. It is in darkness.

Six months later, the South Pole tilts to the sun and has constant daylight. Then the North Pole is tilts away. It has darkness.

1.Where can you see the Midnight Sun?

2.How long can the period of sunlight last?

3.Why can we see the Midnight Sun?

4.When there is Midnight Sun in the North Pole?

5.What happens in the South Pole?

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥水源第二初级中学九年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

Our sun is a star, and nine worlds (天体) move round it. Worlds like these are planets. But there are other stars, other suns, not only thousands of them, but millions of them. Do different stars have planets? We can see the planets round our own sun. but we haven’t been anymore. The stars are too far away from us. Stars give out light, but the planets don’t have any light of their own. So we can’t see them. They are too far, and too dark. Still, we can tell that some stars have planets. While a big planet goes round, it pulls its star to one side. And sometimes we can see this. Then we know that the star has a planet. For example, Barnard’s Star is a small red star. And it is the quickest star in the universe. But sometimes it moves slower, and then quicker again. We have known Bernard’s Star for many years, and now we are sure it has a planet.

1.A star is a large body in the universe. It _________.

A. moves round our sun B. has light of its own

C. can also be called a sun D. both B and C

2.Which of the following is not true?

A. The earth is one of the sun’s world’s

B. There are millions of suns in the universe

C. The worlds are very bright

D. some stars have planets

3.We can see the planets round our sun. But we can’t see ________.

A. nine worlds in the universe

B. the planets round other stars

C. the satellites round the earth

D. other stars

4.Barnard’s Star moves more quickly than ________.

A. most stars B. any other star

C. its planet D. the planets round the sun

5.How can people know that there is a planet round Barnard’s Star?

A. Sometimes they see that the planet pulls the star to one side and makes it move slower.

B. The planet is shining

C. The planet is next to our earth.

D. The planet is a red one.

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案