精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.
A.Tickets for London Eye Flight (30mins,$22)
The London Eye-an famous symbol for this famous city.The world's largest sightseeing wheel offers a way to see over 55of London's famous buildings!
B.Tickets for Madame Tussauds (Flexible,$25)
In this waxwork(蜡像) museum,visitors will find Henry  VIII and his six wives,the present Queen and many other famous people,including sports or pop stars.It is a must-see place in London.
C.London Duck Tours (80mins,$30)
Don't miss the exciting adventure for visitors to London,taking in the sight by road and river!No one has ever seen anything like it before!It is more than a sightseeing tour-it's an adventure.Don't miss this one!
D.The Traditional London Sightseeing Tour (24hours pass,$40)
See London's important sights on an open-top double-decker bus and see every sight in London including the Tower of London,St.Paul's Cathedral and Piccadilly.Simply"Get on and Get off"at your choice of famous place.
47.What is the famous symbol of London?A
A.The London Eye.
B.The Waxwork Museum.
C.The Tower of London.
D.St.Paul's Cathedral.
48.If you want to see many famous people,you canB.
A.take the London Eye        
B.go to the Madame Tussauds
C.take the London Duck Tours         
D.take the double-decker bus
49.For young people who wants to try new things,they could visit London byC.
A.taking the boat                    
B.taking the double-decker bus
C.joining the Duck Tours        
D.taking the taxi.

分析 这篇文章给我们讲述了伦敦的著名象征伦敦眼,杜莎夫人蜡像馆,伦敦鸭游,传统的伦敦观光旅行大巴.

解答 41.A 细节理解题.根据文章The London Eye-an famous symbol for this famous city.可知,伦敦眼是伦敦的著名的象征.故选A.
42.B 细节理解题.根据文章In this waxwork(蜡像) museum,visitors will find Henry VIII and his six wives,the present Queen and many other famous people,including sports or pop stars.可知,在伦敦蜡像馆,可以看到很多的名人.故选B.
43.C 细节理解题.根据文章It is more than a sightseeing tour-it's an adventure.可知,如果年轻人想尝试一些新鲜的事情,你可以乘坐伦敦鸭游参观伦敦.故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Cathy_______ this alarm in 2005.She ________ it for ten years.(  )
A.bought; has boughtB.bought; has had
C.has bought; has hadD.has bought; had

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.Wonder is a book about a ten-year-old boy called August,or Auggie,who feels normal but looks very different.
What's Wonder about?
Auggie lives with his parents and sister in New York.He is a normal boy in many ways.He rides a bike and likes playing with his Xbox.But Auggie has deformities(畸形)of the face and looks very different from other children.At the start of the book,he tells us"My name is August.1won't describe what I look like.Whatever you're thinking,it's probably worse."In the street,people look at Auggie and are frightened.
Auggie has never been to school because he has spent a lot of time in hospital.His mother teaches him at home..but now he's ten,she thinks he should go to school.At first,Auggie doesn't want to go.He worries that other students will look at him and say terrible things.But when he visits a school with his mum,he likes the head teacher and decides to go.Auggie's first year at school has good times and bad times,he makes some good friends but other children are rude to him.At the end of the year,Auggie goes on a on a school trip and a frightening event there changes things completely.
Is it a good book?
Wonder is an excellent book,It tells an exciting story that makes you feel many different emotions.It is easy to like Auggie.He has a good sense of humour.so the book has a good mix of funny and sad moments.But the book isn't just about Auggie,We also learn what life  for his sister,and his friend,Jack.Wonder is popular with people of all ages.Pre-teens,teenagers and adults all love the book.
A bestseller
Wonder is RJ Palacio's first book,On her website,she explains that she had the idea for Wonder after seeing a girl with deformities on the street.one day,Many schools use the bok to start discussions about bullying,friendship and being different.The book is very popular and has won prises.Many people are looking forward to seeing what Rj Palacio writes next.
49.How is Auggie different from other boys?B
A.His name is special.
B.His face shape is not normal.
C.he doesn't go to school
D.he likes playing with hsi Xbox.
50.why doesn't Auggie want to go to school at first?D
A.Because he has to stay in hospital
B.Because his mother teaches better than teachers.
C.Because he doesn't think he should go to school.
D.Because he is afraid other students may make fun of him.
51.What can we know about the book?B
A.It tells the story of a real family.
B.Many schools use it to educate students.
C.Adults like the book more than children
D.The emotions of the story are hard to understand.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

9.随着手机的普及,中学生玩手机的现象也变得相当普遍.你经常低头玩手机吗?知道其中的危害吗?对经常玩手机的"低头族(phubber)",你有什么话要对他们说吗?就你看到的现象发表看法.
参考词汇:chat on Wechat or QQ,be bad for,get in the way of,stop doing
要求:1.词数:110词;
2.内容必须包括你的想法及建议,可适当发挥;
3.条理清楚,语句连贯,书写规范;
4.文中不得出现真实的地名、校名和人名.
As is shown in the drawing,at the family party,the children as well as their parents are just fixing their eyes on phone screens,leaving the old grandparents sighing alone.Nowadays we spend too much time on the electric screen.It's really bad for us.First of all,it has a bad influence on our eyes.Also,it affects our study and work because of playing with cell phones.What's worse,we are so trapped in the virtual world that we may lose the ability to communicate with others face to face.
I think it is time for us to stop phubbing.We should do more sports in our free time.It's also a good way to read books to open up our eyes.Do remember to talk with our parents and grandparents instead of chatting with strangers online..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.A.a little    B.right    C.way    D.also    E.spend

Going to a friend's house is very exciting.You may (50)E time with a friend and get to see where he lives.So remember to be polite.
The first thing to remember is that when a friend invites you over,you need to arrive on time.If your friend tells you to come"around 3:00",that means you can turn up (51)A bit after 3:00.But usually it is a good idea to arrive at the right time.
Often it is also nice to bring something to your friend's house.This could be a box of chocolates for you two to share,or maybe a movie that you can watch together.You can (52)Dbring some flowers.A little gift is a nice (53)C to show your friend that you are excited to be at his house.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

6.亲爱的同学们,初中生活即将结束,假如你是李梅,在张老师的培养下,你成长为一名优秀的中学生.回顾初中生活,请你对张老师说几句心里话,表达你的感激和祝福.
要求:不少于5句话.
Dear Miss Zhang:
Thanks for teaching me so well.You make our class lively and interesting.When I'm in trouble,you always encourage me to go over the problems.I hope you are in good health.And I wish you can keep young and beautiful for ever.I am very grateful to you for what you have done for me.I will miss you for ever.
Best wishes!.
Yours
Li Mei.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.What to Bring When Visiting Australian Zoo
(1).Hat and sunglasses
The Australian sun can be quite hot even during winter,so  remember to bring a hat and sunglasses.
**********************************************************
(2)Raincoat or umbrella
It's hard for us to know Australian weather,so it is necessary to     bring an umbrella or a raincoat to the zoo,even if it is sunny.
**********************************************************
(3)Water
A day at the zoo can be very thirsty work,so make sure that you bring a water bottle with you.
*******************************************************************************
(4)Camera
There will be lots of chances to take photos on your visit to Australian Zoo,so make sure you bring your camera.Don't forget to bring more batteries so that you won't miss anything!
*******************************************************************************
(5)Watch
There are animal shows and feedings during the whole day.Bring a watch,so you can get to the shows on time.
*******************************************************************************

26.What things do you NOT have to bring when you visit Australian Zoo?B
A.A water bottle.
B.a tent.
C.A watch.
D.an umbrella.
27.Why do you need to bring a watch when you visit the zoo?B
A.Because you must go back home on time.
B.Because you can see the animal shows on time in the zoo.
C.Because you will look cool with a watch.
D.Because you will feel free.
28.What kind of passage is it?B
A.A story.
B.An ad.
C.A diary.
D.A letter.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Don't worry.Your father is coming to help you.
-________ he doesn't come?(  )
A.What aboutB.What forC.What ifD.Why not

查看答案和解析>>

同步练习册答案