精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.According to one story the idea for making the first teddy bear came from a newspaper cartoon drawn in 1904.This cartoon showed President Teddy Roosevelt on a hunting trip refusing to shoot (射杀)a young bear.The young bear became a symbol for Teddy Roosevelt.
Morris Michtom owned a small candy and toy store in New York City.He and his wife made many of the toys they sold.When he saw the cartoon,he had a wonderful idea.He decided to make a toy bear with eyes and legs and arms that moved.The bear was put in the store window next to a copy of the cartoon.Mr.Michtom called it"Teddy's Bear".
Many of these bears were sold.The bears became so popular that Mr.Michtom thought he might need President Roosevelt'permission to use his name.He wrote to the president and sent him a"Teddy Bear".The president answered,saying that Mr.Michtom could use his name.
Mr.Michtom borrowed money so that he could make thousands of toy bears.His company became the Ideal Toy Corporation.Today this is one of the biggest toy companies in the United States.

26.People will remember Morris Michtom because he wasC
A.a candy store owner
B.a toy store owner
C.the inventor of the teddy bear 
D.Teddy Roosevelt'friend
27.The idea for making the first teddy bear came fromD
A.a movie
B.a magazine story
C.a TV advertisement
D.a newspaper cartoon
28.From this passage we can see thatA
A.many people liked Teddy Roosevelt
B.many people did not like Teddy Roosevelt
C.President Roosevelt cared only about important people
D.President Roosevelt did not like young bears.

分析 【文章大意】根据一个故事,制作第一只泰迪熊的想法来自于1904来的一份报纸卡通画.这幅漫画表明总统泰迪•罗斯福打猎时拒绝射杀年轻的熊.这只年轻的熊成为泰迪•罗斯福的象征.
Morris Michtom 在纽约拥有一个糖果和玩具店.他和他的妻子做了许多的玩具来出售.当他看到这幅漫画,他有一个很棒的主意.他决定做一个眼睛、腿和手臂可以移动的玩具熊.Mr.Michtom称之为"泰迪熊".  这只熊很受欢迎而且被人们大卖,Morris Michtom 也随之发展了自己的公司.

解答 26.C.细节理解题.根据文章第二段:"When he saw the cartoon,he had a wonderful idea.He decided to make a toy bear with eyes and legs and arms that moved.The bear was put in the store window next to a copy of the cartoon.Mr.Michtom called it"Teddy's Bear"."可知他看到这幅漫画,他有一个很棒的主意.他决定做一个眼睛、腿和手臂可以移动的玩具熊.Mr.Michtom称之为"泰迪熊".所以人们记住他是因为他是泰迪熊的发明者,故选C.
27.D.细节理解题.根据文章第一段:"According to one story the idea for making the first teddy bear came from a newspaper cartoon drawn in 1904."以及文章第二段:"When he saw the cartoon,he had a wonderful idea."可知制作第一个泰迪熊的主意来自一副报纸上的漫画,故选D.
28.A.推理判断题.根据文章第二段:"Many of these bears were sold."可知泰迪熊能够卖出这么多及His company became the Ideal Toy Corporation.Today this is one of the biggest toy companies in the United States.米奇汤姆的公司成为理想玩具公司.今天,这是一个在美国最大的玩具公司.可推知许多人喜欢泰迪罗斯福.故选A.

点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相应的文章细节,做出正确解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.With all the lights on,the Bund looks much     when the night falls.(  )
A.beautifulB.more beautiful
C.most beautifulD.the most beautiful

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.---Would you like to have another cake?
---_____ I'm full.(  )
A.That's ok.B.You're welcome.C.Thank you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.---______ is it from our school to the bus station?
---About 6kilometers.(  )
A.How farB.How longC.How often

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.听到这个好消息,他高兴得说不出话来.
He wastoo gladto say a word when heheard the good news.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Without proper planning,tourism(旅游业) can cause problem.For example,too many tourists can make public places crowded,which are also enjoyed by the local people.If tourists cause too much traffic,the local people will feel unhappy.They begin to dislike tourists and treat them impolitely.But they forget how much tourism can help the local economy(经济).It is important to think about how tourism affects the local people.The local customs and beauty should be kept to attract the tourists by the local government.The local government should also care about the health and happiness of local people when developing tourism.
Too much tourism can be a problem.If tourism grows too quickly,people can leave other jobs to work in the tourism industry because they can make more money there.As a result,other parts of the local economy can become worse.
On the other hand,if there is not enough tourism,people can lost jobs,and businesses can also lost money.It coats much money to build large hotels,airports,firstclass roads,and other support facilities(设施) needed by tourist attractions.For example,each room of the firstclass tourism hotel usually coats about 50thousand dollars.If the rooms of the hotel aren't used most of the time,the owner of the hotel will lose money.
Building a hotel is just a beginning.There must be many support facilities as well,including roads to get to the hotel,electricity and so on.All of these support facilities cost money.If these facilities are not used because there are not enough tourists,jobs and money are lost.

根据上面短文的内容回答问题.
66.How will the local people feel if tourists cause too much traffic?(They will feel) unhappy.
67.Is developing tourism helpful for the local economy?Yes./(it is)
68.What should be kept by the local government to attract tourists?The local customs and beauty(should be kept by the local government to attract tourists).
69.Why can people leave other jobs to work in the tourism industry?Because they can make more money there.
70.How much does it usually need to build a firstclass hotel room?(It usually needs) 50 thousand dollars..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Every winter,quite a few old people die or are wounded because they don't use gascorrectly(correct) while cooking.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-_______ I swim here?
-I'm sorry.Children _______ swim alone here.(  )
A.Can; mustn'tB.May; mustC.Can't; canD.Must; can't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.There are over nine__________workers in the factory,and __________of young people still want to work in it.(  )
A.hundred/hundredsB.hundreds/hundreds
C.hundreds/hundredD.hundred/hundred

查看答案和解析>>

同步练习册答案