2.Read the passage and answer the following questions with complete sentences(根据短文内容回答下列问题)
Bill is only fifteen years old,but he's already very rich.Two years ago,Bill began a football website for young people."I become interested in computers when I was 8because my father's job is with computers.As a little boy,I also loved football and so I decided to make a website,especially for people of my age."
Bill started the"Football OK!"website two years ago,and now more than 20,000people visit it every day.
Bill is a schoolboy and a businessman as well.He usually gets up at six o'clock and looks at his e-mails.Then he goes to school from nine to four.In the evenings,he always works for about four hours on his website.
Bill's next plan is a new website:"At the moment,I am thinking about a new website on American football,maybe for next year."
And is Bill the same person that he was three years ago?"No,I am very different now.I have met a lot of interesting people on the website and I have travelled all over the world."Bill doesn't know about the future."Maybe I will sell the websites.I really don't know.I'll just wait and see."
When he is 21,Bill will be a millionaire.He always says,"Anything is possible."
1.How old was Bill when he became interested in computers?Eight years old.
2.What's the name of Bill's website?Football OK
3.How long does he work on his website in the evening?Aboutfourhours.
4.Bill isn't the same person that he was three years ago,is he?No,he isn't
5.What does Bill always say?Anything is possible.
6.What do you think of Bill?I think he is hardworking and clever..
分析 这篇短文主要介绍了比尔虽然只有十五岁但是他已经非常的富有.他开建了一个网站,他一边上学一边经营网站.他想在明年再开一个网站.
解答 1.Eight years old.细节题.根据第一段I became interested in computers when I was 8可知他8岁时就对电脑感兴趣,故填Eight years old.
2.Football OK.细节题.根据第二段Bill started the"Football OK!"可知比尔网站的名字叫Football OK,故填Football OK.
3.About four hours.细节题.根据第三段的he always works for about four hours on his website.可知他经常工作大约四小时,故填About four hours.
4.No,he isn't.细节题.根据第五段And is Bill the same person that he was three years ago?"No,I am very different now可知他和三年前不同了,故填No,he isn't.
5.Anything is possible.细节题.根据最后一句He always says,"Anything is possible."可知他总是说Anything is possible,故填Anything is possible.
6.I think he is hardworking and clever.开放题.比尔虽然只有十五岁但是他已经非常的富有.他开建了一个网站,他一边上学一边经营网站.他想在明年再开一个网站,故我认为他是努力的聪明的,故答案是I think he is hardworking and clever.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.