| Meanings of life | Reasons | (57)Advice |
| Life can be unkind | You may meet some (58)unkind/unfriendly people in your life | •Learn to deal with them. •Choose the right people as your (59)friends |
| Be open to life anyway | There will be something (60)unkown in your life. | •Don't move back from life. •Don't hide or wall yourself off. •Don't (61)refusenew things,new experiences,new people. |
| Life isn't a competition | You will meet many people who will try to do (62)better than you. | •Learn to enjoy the journey •Make the journey a happy and(63)successfulone. |
| Love should be your rule | It's the (64)best rule in life. | •Love (65)everyone/everybody around you. •Love yourself |
分析 这是一封父亲给儿子的信.文章大意:你现在仅仅3岁,此刻你还不识字,更不用说让你去理解我接下来想在这封信里对你所说的话了.但是我已经苦思冥想了好久,关于你即将面临的人生以及我的生活,我反思我所学会的;思考一个父亲的职责,力图让你为未来岁月中即将面临的困难做好充分准备.我希望通过分享一些我所学到的最好的东西来帮助你走上人生之路,正如任何建议一样,请你接受它.最后,要知道我爱你,永远爱你,你开始了一个未知的,疲惫的,可怕的,但真正奇妙的旅程,并永远记得我会在那里等你.
解答 56题答案:letter 考查理解.根据全文的大概意思,描述的是一个父母给孩子的信,故答案是letter.
57题答案:Advice 考查细节理解.根据文中的I hope to help you along your path by sharing some of the best of what I've learned.As with any advice,take it with a grain of salt.我希望通过分享一些我所学到的最好的东西来帮助你走上人生之路.故答案是advice.
58题答案:unkind/unfriendly 根据句中的There will be people in your life who won't be very nice.They'll laugh at you or try to hurt you because you're different.你的生活中会有一些不太友善的人,他们会嘲笑你或者试图伤害你,因为你与众不同.故答案是unkind/unfriendly.
59题答案:friends 考查细节理解.根据文中的and learn to choose friends who are kind to you and who make you feel good about yourself学会选择对你友善的朋友,那些能让你自我感觉良好的人,故答案是friends.
60题答案:unknown 考查细节理解.根据文中的you'll face something that you don't know in your life,你会面对一些你不知道的生活,故答案是unkown.
61题答案:refuse 考查细节理解.根据文中的Be open to new things,new experiences,new people乐于接受新事物,新体验,新的人,故是别拒绝,所以答案是refuse.
62题答案:better 考查细节理解.根据文中的You will meet many people who won't fall behind you你会遇到许多不会落在你后面的人.也就是比你好的人,故用better.
63题答案:successful 考查细节理解.根据文中的Learn to enjoy the journey and make it a journey of happiness and success.学会享受旅程,使之成为幸福与成功的旅程.故答案是successful
64题答案:best 考查细节理解.根据文中的I know,but trust me,there's no better rule in life我知道,但是相信我,生活中没有更好的规则,可知是最好的规则,故答案是best.
65题答案:everyone/everybody 考查细节理解.根据文中的Love your loved ones,and your classmates,your co-workers,strangers,even those bad men.爱你所爱的人,你的同学,你的同事,陌生人,甚至那些坏人.是所有人,故答案是everyone/everybody.
点评 这是一封父亲给儿子的信.根据根据短文的内容,仔细读每一道题,涉及的同义词辨析,理解等要有针对性与短文相结合,再选出最符合题意的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | hold | B. | to hold | C. | holding | D. | will hold |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How many | B. | How much | C. | How |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Hi,everybody, My name is Nancy.I am in Year 7at Woodland School near London.In our school,boys and girls have lessons together.Among all my subjects,I like French best.Learning foreign languages is fun. Our school has a Reading Week every year.During the week,we can borrow (借) more books from the school library.We can also bring in books and magazines from home.I often read more books than my classmates.Near the end of the week,we talk about the books with our classmates in class.Time seems to go faster when we are reading interesting books. |
| Hi,guys, I'm John and I'm 13years old.I'm in the 7th grade at Rocky Mountain High School near Denver. Every Monday,I go to the Buddy Club.In the club,older students help new students learn more about the school.My friend Tony is in the 12th grade.He often listens carefully to my problems and gives me help.He is my best friend. We have different classes every day.On Friday afternoon,we finish classes earlier than usual.My friends and I often do sports together. Twice a week,I play basketball after school.I love this game and practice hard every time.Our team won two games last month. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | so,that | B. | so,as | C. | too,to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com