精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.
35.How many days will the show be on?A
A.For 10days.
B.For 12days.
C.For 9days.
D.For 15days.
36.Lucy is 7years old and she wants to see the show with her parents in the evening.They should payD dollars for the tickets.
A.25   
B.35       
C.60     
D.84
37.Which of the following is NOT mentioned in the passage?B
A.The name of the show.
B.The name of the director.
C.The telephone number.
D.The name of the theatre.

分析 这是一个演出的广告,包括名字,时间,地点,价格等信息.

解答 35.A细节理解题.根据文章内容   Mon.-Fri.10.00 am,7.00 pm.Sat.-Sun.10.00 am,2.00 pm,7.00 pm.可知这个展览将持续10天.故选A.
36.D细节理解题.根据文章价格处$84 for 3 tickets(7:p.m.shows.).露西和父母需付84美元,故选D.
37.B细节理解题.根据文章内容可知提到了演出的名字Beauty and Beast;电话是6720-3468;剧院的名字是Esplansde theatre.没有提到导演的名字.故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

9.A hungry wolf was walking around in the evening.He met a dog.The dog was fat and looked happy.The wolf made (16)Bwith the dog.
"You are looking better.It seems you are happy and satisfied.Your skin is so nice.You have been fed (17)C with nice food,"said the wolf.
"Well,my friend,my life is simple.I (18)A my master's house.He feeds me four times a day.I have been given a small house where I sleep well.I don't have any(19)B."
"Then your life is good.I also wish the same.But you see I am always hungry.You see my bones.I am fed very (20)D."
"OK,then.Come with me.Live with me.You will also be happy,"said the dog.
The wolf (21)C.Both of them reached the house where the dog lived.Both were happy.(22)C the wolf entered the house,he happened to see the top of the dog's (23)A.He found no fur there.
"Why is there no fur on your neck?"The wolf asked the dog.
"Oh,my dear friend.(24)A do you ask it?My master puts a belt(皮带) around my neck.The belt (25)B the neck while the belt is tied to a chain(链子).My master pulls it and pushes me (26)D my house,"said the dog.
"What?"the wolf said and didn't enter further.He was (27)A to hear what the dog said.
"Friend,let me(28)C.I am not jealous(羡慕的) about you.You eat good food.But you are (29)B here.My bones are thin,but I am (30)D in my world.I can go anywhere I like.Thank you.I shall return to my forest."

16.A.moneyB.friendsC.progressD.faces
17.A.badlyB.carelesslyC.properlyD.cleverly
18.A.watchB.ownC.buildD.fix
19.A.dreamsB.difficultiesC.goalsD.thoughts
20.A.muchB.wellC.oftenD.little
21.A.succeededB.wonC.agreedD.wondered
22.A.IfB.SinceC.AsD.Though
23.A.neckB.backC.legD.head
24.A.HowB.WhenC.WhereD.Why
25.A.movesB.rubsC.cutsD.burns
26.A.onB.inC.ontoD.into
27.A.surprisedB.pleasedC.worriedD.interested
28.A.look upB.come inC.go backD.break down
29.A.hitB.tiedC.killedD.fed
30.A.aloneB.poorC.famousD.free.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-____ skirt is this?
-It's hers.(  )
A.HowB.WhoseC.What colorD.Who

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.
Harry Potter and the Deathly Hallows
By J.K.Rowling                 Paperback,784pages.
Publisher (出版商):Arthur a Levine (07/07/2009)
Reading level:Age 9-12         Price:16.69
Rich Dad,Poor Dad
By Robert T.Kiyosaki              Paperback,266pages
Publisher:Business Plus (01/01/2010)
Reading Level:Age 20-25         Price:5.59
The Road
By Cormac McCarthy              Paperback,304pages.
Publisher:Vintage Books (09/11/2007)
Reading Level:Adults            Price:5.50
Deceptively Delicious
By Jessica Seinfeld                 Hardcover,204pages.
Publisher:Collins (09/01/2007)
Reading Level:Parents            Price:12.83
51.Which of the following books is the latest in print?C
A.Harry Potter and the Deathly Hallows.
B.Deceptively Delicious.
C.Rich Dad,Poor Dad.
D.The Road.
52.Among the books,there is/areCwritten for adults.
A.one               
B.two             
C.three                 
D.four
53.Who wrote Rich Dad,Poor Dad?D
A.J.K.Rowling.
B.Jessica Seinfeld.
C.Cormac McCarthy.
D.Robert T.Kiyosaki.
54.If you buy two copies of The Road and one copy of Deceptively Delicious,you should
payA.
A.23.83            
B.18.33            
C.12.83               
D.11
55.We can learn from the form thatB.
A.Deceptively Delicious and The Road came out on the same day
B.J.K.Rowling's book is the most expensive among the four books
C.The Road is the thinnest of the four books
D.Rich Dad,Poor Dad is hardcover.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.Mrs.Chang,a new teacher at Park School,wants to know her students in Class 5,Grade 3.Here are the introductions of some of the students.
NamesIntroductions
KellyKelly has to go to cram school from 6:20p.m.to 8:20p.m.
SusanBecause Susan lives too far away,she usually comes to school late.
NicoleNicole is a good student who does well on tests and helps others solve math questions.
JaneJane likes to do housework at home and helps clean the classroom.
TomTom never goes to school on time and seldom finishes homework.
JordanHe likes sports a lot and usually plays basketball in the park right after school.
MayMay is friendly and likes to help people.
MarkMark does well on tests,but he is shy and doesn't like to help his classmates.
CarolShe is Mrs.Chang's best assistant that will do everything for her!
47.Who likes sports a lot?A
A.Jordan.
B.Susan.
C.Carol.
D.Jane.
48.What does Jane like to do?B
A.To go to school late.
B.To help clean the classroom.
C.To play basketball in the park.
D.To help others solve math questions.
49.Who does well on tests?D
A.Kelly and Tom.
B.Nicole and Jordan.
C.May and Mark.
D.Nicole and Mark.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.It's important         us         English well.(  )
A.of; learningB.for; to learnC.of; to learnD.to; learn

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.如果你是一个人,那么就写一封信让他们知道.
If you'reallalone,then write a letter and let them know.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.Which of the following is an Opinion?(  )
A.There are many parks in Nanjing.
B.Qinhuai River runs through our city Nanjing.
C.Nanjing will hold the YOG in August in 2014.
D.Life in Nanjing is getting better in some ways.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Lily had a headache yesterday.(就画线部份提问)
Whathappened to Lily yesterday?

查看答案和解析>>

同步练习册答案