分析 这是一个演出的广告,包括名字,时间,地点,价格等信息.
解答 35.A细节理解题.根据文章内容 Mon.-Fri.10.00 am,7.00 pm.Sat.-Sun.10.00 am,2.00 pm,7.00 pm.可知这个展览将持续10天.故选A.
36.D细节理解题.根据文章价格处$84 for 3 tickets(7:p.m.shows.).露西和父母需付84美元,故选D.
37.B细节理解题.根据文章内容可知提到了演出的名字Beauty and Beast;电话是6720-3468;剧院的名字是Esplansde theatre.没有提到导演的名字.故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.money | B.friends | C.progress | D.faces |
| 17.A.badly | B.carelessly | C.properly | D.cleverly |
| 18.A.watch | B.own | C.build | D.fix |
| 19.A.dreams | B.difficulties | C.goals | D.thoughts |
| 20.A.much | B.well | C.often | D.little |
| 21.A.succeeded | B.won | C.agreed | D.wondered |
| 22.A.If | B.Since | C.As | D.Though |
| 23.A.neck | B.back | C.leg | D.head |
| 24.A.How | B.When | C.Where | D.Why |
| 25.A.moves | B.rubs | C.cuts | D.burns |
| 26.A.on | B.in | C.onto | D.into |
| 27.A.surprised | B.pleased | C.worried | D.interested |
| 28.A.look up | B.come in | C.go back | D.break down |
| 29.A.hit | B.tied | C.killed | D.fed |
| 30.A.alone | B.poor | C.famous | D.free. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Harry Potter and the Deathly Hallows By J.K.Rowling Paperback,784pages. Publisher (出版商):Arthur a Levine (07/07/2009) Reading level:Age 9-12 Price:16.69 | |
| Rich Dad,Poor Dad By Robert T.Kiyosaki Paperback,266pages Publisher:Business Plus (01/01/2010) Reading Level:Age 20-25 Price:5.59 | |
| The Road By Cormac McCarthy Paperback,304pages. Publisher:Vintage Books (09/11/2007) Reading Level:Adults Price:5.50 | |
| Deceptively Delicious By Jessica Seinfeld Hardcover,204pages. Publisher:Collins (09/01/2007) Reading Level:Parents Price:12.83 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Names | Introductions |
| Kelly | Kelly has to go to cram school from 6:20p.m.to 8:20p.m. |
| Susan | Because Susan lives too far away,she usually comes to school late. |
| Nicole | Nicole is a good student who does well on tests and helps others solve math questions. |
| Jane | Jane likes to do housework at home and helps clean the classroom. |
| Tom | Tom never goes to school on time and seldom finishes homework. |
| Jordan | He likes sports a lot and usually plays basketball in the park right after school. |
| May | May is friendly and likes to help people. |
| Mark | Mark does well on tests,but he is shy and doesn't like to help his classmates. |
| Carol | She is Mrs.Chang's best assistant that will do everything for her! |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | of; learning | B. | for; to learn | C. | of; to learn | D. | to; learn |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | There are many parks in Nanjing. | |
| B. | Qinhuai River runs through our city Nanjing. | |
| C. | Nanjing will hold the YOG in August in 2014. | |
| D. | Life in Nanjing is getting better in some ways. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com