分析 文章大意:主要通过2014年上海外滩的踩踏事件,及如果发生踩踏事件,如何自保.
解答 54-57:ADCB
54题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第一段A terrible thing happened in Shanghai on the last day of the year,2014.A stampede(踩踏) killed at least 36people and injured(使受伤) 47during New Year's Eve celebrations on the Bund(外滩),a famous tourist attraction of the city.在上海的2014年的最后一天发生了一件可怕的事可知是2014年12月31日,故答案A
55题答案:D 考查细节理解题,根据文中的第三段The Ministry of Education have given out instructions(指导) for teenagers to keep safe during a stampede:可知 发生踩踏后如何保证自己安全,故答案D
56题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第三段A stampede can happen anywhere where there is a large crowd踩踏事件可以发生在任何人多的地方可知应该尽量远离人多的地方,故答案C
57题答案:B 考查归纳题,根据文中的第一段A terrible thing happened in Shanghai on the last day of the year,2014.A stampede(踩踏) killed at least 36people and injured(使受伤) 47during New Year's Eve celebrations on the Bund(外滩),a famous tourist attraction of the city 详细地说明了时间,地点人物等信息,这是一次新闻事件,应该是出自于报纸,故答案B
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| help come true build quickly monkey |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Yes,it is | B. | No,it isn't | C. | Yes,they are | D. | No,they aren't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Time | Period | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday |
| 8:00-8:45 | 1 | Chinese | Math | English | Chinese | English |
| 8:55-9:40 | 2 | English | Chinese | Math | English | Math |
| 10:00-10:45 | 3 | History | English | Biology | Math | Chinese |
| 10:55-11:40 | 4 | Math | P.E. | Politics | P.E. | Geography |
| 14:30-15:15 | 5 | Biology | Music | Chinese | History | Art |
| 15:25-16:10 | 6 | Geography | Art | Biology | Computer | Class meeting |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
How to learn English well. | |
| Well,I don't know how you all feel,but I find English really difficult.There are just so many new words to remember.My problem is that I can't remember all the new words.I'm so worried about it.How can I improve my English? | |
| Don't worry,Li Ping.I think it's very useful to make word lists for different topics.For example,you can make lists for fruit,vegetables and animals.Then you can review them whenever you have time.The more you review,the better you will remember! | |
| I'm learning English and I feel frustrated.English grammar rules are really confusing.Sometimes I know all the words in a sentence but I still can't understand the whole sentence.I become nervous when I speak English,too.What should I do? | |
| Don't give up,David.As for grammar rules,I've used pictures and tables to help me,for example with verb tenses.I've also tried to put difficult structures into songs,but I think the best way to remember grammar rules is to use them.These methods work well for me.You can have a try. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com