精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Workshops (工作坊) for Students
 Problem-solving Workshop
Date:Dec.5th and 6th,2016
Place:The Sun Hall
Time:9a.m.-5p.m.
Age:10-12 years
Acyivity:Problem-solving activities through fun and games
For enquries (咨询),call 03-98769988 or emallcreatprob@ts.edu.com
 Speech Workshop
Date:Dec.3rd and 4th,2016
Place:Top Score Academy
Time:9:30a.m.-4:30p.m.
Age:12-18 years
Free:150
Activity:Learn to sprak with confidence.
For enquiries,call 03-20569870 or email enquiry@ts.edu.com
 Young Raporter Workshop
Date:Nov.28th and 29th,2016
Place:The Sun Hall
Time:10a.m.-5p.m.
Age:13-17 years
Frees:200
Activity:Learn to develop speaking and writing skills.
For enquiries,call 03-98763754 or emall youngreporters@ts.edu.com
 Reading Talents Workshop
Date:Nov.20 th and 21st,2016
Place:Top Score Academy
Time:10-15 years
Free:160
Activity:Leare to read and enjoy the wonderful pleasure of a lifelong hobby.For enquiries,call 03-20017430 or email hookedonwords@ts.edu.com
41.The date of the Problem-solving Workshop isA
A.Dec.5thand 6th,2016                   
B.Dec.3rdand 4th,2016?
C.Nov.28thand 29th,2016                   
D.Nov.20thand 21st,2016?
42.If you want to call the Speech Workshop,you can callB.
A.03-98769988                                     
B.03-20569870?
C.03-98763754                               
D.03-20017430?
43.If you want to join the Young Reporter Workshop,you need to payD.
A.150                  
B.160             
C.180                  
D.200.

分析 这是一个广告,介绍的是几个工作坊的时间,地点,内容和价格等.

解答 41.A细节理解题.根据第一项Problem-solving Workshop 中的Date:Dec.5th and 6th,2016 可知Problem-solving Workshop 的日期是2016年12月5日到6日,故选A.
42.B细节理解题.根据Speech Workshop中的For enquiries,call 03-20569870可知,如果你想给Speech Workshop打电话,电话号码是03-20569870,故选B.
43.D细节理解题.根据Young Raporter Workshop 中的Frees:200.可知费用是200元,根据题干:如果你想加入Young Raporter Workshop,你需要付费200元.故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Must we get to the theater at 7:00?
-No,you ________.The movie begins at 8:00.(  )
A.can'tB.mustn'tC.needn'tD.shouldn't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.这次我的英语取得了很大进步,我真的很高兴.
II'm so glad that I've made great progress in English.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:改错

13.Linda is my friend.She is 15 yearold.I got an e-mail            91.years
from her yesterday.She said she likes science and was good at it.92.liked
Every summer she traveled and her parents.She said traveling     93.with
was an important part in her life.Of all the place she visited,94.places
she likes Paris best soit was mordern and beautiful.95.because
She learnt that China is an large and beautiful country           96.a
with a history of 5,000years.That July she will go to Beijing    97.This
with her parentson plane.They will stay in Beijing for a week    98.by
I am sure I will show theyaround Beijing.99.them
I'm sure they will have a well  time in China.100.good.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

20.请仔细观察下面的四幅图,写一篇英语短文,记述昨天发生在你叔叔身上的事.
参考词汇:酒wine;罚款fine(vt.);驾照 driving license;被吊销 be revoked
要求:1、词数80左右;开头结尾已给出,不计入总词数.
2、语言通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范.
3、文中不能出现自己的真实姓名和校名.
My uncle will never forget what happened to him yesterday.
                  
How he regretted what he had done!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.Looking after my school flour(面粉) baby
Many girls like to have dolls in their childhood.If you visit our school,you will see lots of students carrying flour babies.We also have such classes to learn about what it's like to be a parent.
The 10-pound (4.5kilograms) flour bags were used as babies.We decide the gender (性别) by throwing a coin.We parents must keep thebabies'faces exposed (暴露) for their breath and have to keep a close eye on them so that we don't lose them.Mr.Craton,our history teacher like taking away"babies"when we parents lose attention.He takes 22babies away from parents in four days.
We need to write a baby diary.To support the baby,we also need to find a job to feed the baby.Do you know the total cost of raising a baby for the first year?It is about 5,000.
I really love this special class.It helps students to understand how much their parents spend on them when they were little.
阅读以上信息,用恰当的词完成下面的表格,每空一词.
Practice being a (61)parent
 
Babies
They are made of flour.
They weigh about four and a half kilograms.
We throw a coin to make a (62)decisionabout its gender.
 
How to take  care of  babies
 
We carry the flour babies to school every day.
We had better not cover the babies'faces (63)becausethey need to breathe.
We should take notice of them (64)carefullyin order not to lose them.
We will find a job to support the baby.
We need to (65)payabout 5,000 to raise a baby for the first year.
Meaning of the activityThe special class helps us understand how much our parents spend on us when we were young.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

17.
 plan,ill,graduate,something,comfortable
46.Would you like to buysomethingsweet to eat,Candy?
47.It was a hot afternoon and Tom was feeling a lotill.
48.He woke up andplanned to go camping with his friends this morning.
49.My brother became a doctor aftergraduatingfrom the university.
50.My little cat is lyingcomfortably in the sun.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.
snow   fall   deal   lie   raise
56.The young couplefell in love with each other when they first saw each other.
57.I want to know if itwill snow in a few days.Children are looking forward to making snowmen.
58.-Can you tell me how hedealt with that dog?
-He left it in an old house.
59.-I didn't see you when I passed your classroom.
-Iwas raisingthe flag in the playground with my classmates.
60.You needn't worry about your daughter.Shehas lainin bed for ten minutes.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.I feel love is ______ than money.It is love that makes the world go around,not money.(  )
A.importantB.more important
C.most importantD.the most important

查看答案和解析>>

同步练习册答案