分析 文章主要讲述了不同情感对于别人求救的不同反应,最后只有时间愿意带Love走,因为只有时间才能明白爱的伟大.
解答 答案:76.On an island.细节理解题.根据第一段第一行句子Once upon a time,all the feelings(感受) such as Happiness,Sadness and Love lived together on an island.从前,所有的感受比如幸福,悲伤和爱都生活在岛上.可知所有的感受比如幸福,悲伤和爱都生活在岛上.故答案为On an island.
77.A lot of silver.细节理解题.根据第二段句子"Miserliness answered,"I can't.There are a lot of silver(银子) in my boat.吝啬回答说:"不行,我的船上载满银子,可知船上都是银子.故答案为A lot of silver.
78.Four.细节理解题.根据第二段句子Love said,"Miserliness,can you take me with you?"爱说,"吝啬,你能带上我么?"第三段句子Love decided to ask Vanity(虚荣) who was also passing by in a beautiful boat."Vanity,please help me!""虚荣坐在漂亮的小船中从爱身边驶过,"虚荣,请帮帮我.第四段句子Sadness was close by,so Love asked for help,"悲伤的船靠近了,于是爱寻求帮助.第五段句子Happiness passed by Love too,but she was so happy that she did not even hear Love call her.幸福经过爱的身边,它太开心了,根本没听见爱在呼唤.可知爱寻求了四个情感的帮助.故答案为Four.
79.No,they didn't.细节理解题.根据第二段句子"Miserliness answered,"I can't.Tthere are a lot of silver(银子) in my boat.There is no place for you here."吝啬回答说:"不行,我的船上载满银子,没有你的地方."可知不是所有的情感都同意带走爱.故答案为No,they didn't.
80.Because only Time could understand how great Love was.细节理解题.根据最后一段句子Knowledge smiled with deep wisdom(智慧) and answered,"Because only Time can understand how great Love is."知识睿智地微笑道:"因为只有时间了解爱的价值."可知因为只有时间了解爱的价值.故答案为Because only Time could understand how great Love was.
点评 主要是根据前提问题来做出相应的要求内的答案,题型比较灵活但是考查了学生多方面的知识和技能,要做好这类题,就要注意平时知识的积累,包括单词、词组、句型等.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Miss Chen:The summer holidays are coming soon.Students and teachers are happy.In China the summer holidays usually last about two months.They usually start on July 10th and end on August 31st.Teachers and students like these holidays because they have lots of things to do. |
my hometown to celebrate my grandmother's birthday.She is seventy years old this year and next Monday is her birthday.We will go there by car. |
| … |
| How long do the summer holidays usually last? | 81.About two/2 months. |
| When do the summer holidays usually end? | 82.August 31st. |
| When is Kate's grandmother's birthday? | 83.Next Monday. |
| Where would Michael like to swim? | 84.In a river. |
| Who will take a trip with Tom? | 85.Ben and Kangkang. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 31.A.shouting | B.smiling | C.looking | D.knocking |
| 32.A.Suddenly | B.Luckily | C.Finally | D.Firstly |
| 33.A.remembered | B.seen | C.disliked | D.forgotten |
| 34.A.their | B.our | C.his | D.my |
| 35.A.more | B.most | C.few | D.fewer |
| 36.A.teachers | B.wives | C.bosses | D.children |
| 37.A.stood | B.sat | C.walked | D.rested |
| 38.A.down | B.right | C.left | D.up |
| 39.A.special | B.different | C.strange | D.same |
| 40.A.miss | B.consider | C.like | D.thank |
| 41.A.qualities | B.tastes | C.looks | D.skills |
| 42.A.found | B.refused | C.chosen | D.trained |
| 43.A.never | B.always | C.sometimes | D.ever |
| 44.A.life | B.luck | C.salary | D.job |
| 45.A.sorry | B.post | C.thank-you | D.greeting. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a; a | B. | an; an | C. | a; an | D. | an; a |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com