精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

  Do you know what the world5s highest waterfall is? You may say that it is Niagara Falls. Niagara Falls are really very beautiful,but in terms of height,the most fantastic falls in the world are Angel Falls. They are deep in the jungles (丛林) of Venezuela.

   Few people have ever seen Angel Falls. ItJs very hard to get there. If you go there on foot,you have to travel for weeks through thick jungles. If you go by plane from Caracas,a city on the southern coast,it will take about four hours.

   The fascinating falls are God's gifts of nature. One of the most interesting facts about Angel Falls is how they were found. They were named after an American pilot. His name was Jimmy Angel. In 1937,he crashed (使……坠毁) his plane near the top of the falls. That's how he found them.

   Angel Falls drop nearly a kilometer (about 979m) from a table-top mountain. The water seems to be dropping straight out of the clouds. The height of the falls is so great that by the time the water reaches the ground it has already turned into fog (雾) .

   If you have a chance to visit them,you’ll never miss them!

1. Niagara Falls are.

   A. very dangerous

   B. the biggest waterfall in the world

   C. very beautiful

   D. the highest waterfall in the world

2. Few people have ever seen Angel Falls because .

   A. it is not easy to get there

   B. the tickets are very expensive

   C. there are no hotels or restaurants

   D. visitors can only get there on foot

3. If you go to visit Angel Falls,you will spend getting there by air from Caracas.

   A. forty minutes   B. four hours   C. some days   D. some weeks

4. Who found Angel Falls?

   A. A man in Venezuela. B. An American visitor.

   C. A pilot from Caracas. D. An American pilot.

5. What is the best title for the passage?

   A. Where should we go? B. Who found Angel Falls?

   C. The most interesting fact   D. The world's highest waterfall

1. C 2. A 3. B 4. D 5. D

1. C解析:细节理解题。由文中的“Niagara Falls are really very beautiful,but in terms of height,the most fantastic falls in the world are Angel Falls. ”可知答案。

2. A 解析:细节理解题。由文中的“Few people have ever seen Angel Fails. It5s very hard to get there. If you go there on foot,you have to travel for weeks through thick jungles."可知答案。

3. B解析:细节理解题。由文中的“If you go by plane from Caracas,a city on the southern coast,it will take about four hours."可知答案。

4. D解析:细节理解题。由文中的“They were named after an American pilot. His name was Jimmy Angel. ”可知答案。

5. D解析:主旨大意题。由文章内容可知答 案为D.

题目来源:2016年轻巧夺冠周测月考直通中考八年级英语下册人教版 > 周测月考卷8 Unit 7阶段性测试

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

阅读表达(每小题2分,共10分) (2014 •湖南永州) 

   There was a tree in my garden. One day,two birds came to the tree and built a house for their three new-born (新生的) babies.

   One day,I heard the sound of the little birds. I ran to the garden and found two babies eating food on the ground. I thought they dropped off their house,so I decided to help them get back to their house. At that time,the father bird and the mother bird came back. They had some food for the third baby. They put the food on the ground,far away from the third baby. To get the food,the baby had to fly to it.

   The third baby was hungry,but she was afraid to get out of the house. To my surprise,the father bird and the mother bird just stood there and did nothing.

   After about ten minutes,the third baby bird didn't have any other choice. She slowly went to the border (边 缘) of the house and began to fly. She flew off from the house. Finally,the third baby bird landed safely on the ground and found the food.

   These birds taught me a lesson:if you want your food,you will have to learn to fly.

1. How many birds are there in the writer's garden?

2. What did the writer think when he saw two baby birds on the ground?

3. Who came back and had some food for the third baby?

4. Did the third bird find the food finally?

5. How can baby birds begin to live freely?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

书面表达(共15分) (2013 •山东济南)

   根据所给图画,用英语写一篇约80词的短文,要求完整叙述图画内容。

  参考词汇:blind adj.盲的,瞎的 stick n.拐杖

                                                                                                                                                                                                                                                

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

7. — is the population of your town?

—About six thousand.

   A. How   B. What   C. How many   D. How much

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

10. (2014 •广西来宾) There are people shopping in the new supermarket,because it is on sale.

   A. four hundreds   B. four hundred of   C. hundred of   D. hundreds of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

5. Don’t forget to close the door when you leave.(改为同义句) 

 close the door when you leave.


查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

3. Camels (骆驼) are the ships of the d .

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

5. (2014 •山东临沂第二次月考) 我花了两个小时打扫房间。

I two hours my room.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

1. 你曾经去过游乐园吗?

you ever to an amusement park?

查看答案和解析>>

同步练习册答案