分析 短文许多年前的一个下午,我坐在椅子上,在一个公园里看到一个小男孩,他的母亲在不远处看着他,男孩就摔倒了,爬起来,没有回头望他的母亲,他就好像跑什么都没有发生过一样.当孩子跌倒时,他们不认为这是一次失败,相反,他们认为这是一次学习的经历,他们试着再尝试直到成功..我从中学到了很多,并成功地把这些自信用到我的生命中.
解答 答案:36.B 细节推理题.根据第一段内容及其句子running freely on the grass as his mother watched from a short distance.The boy would fall to the grass,get up,and without looking back at his mother,run as fast as he could as if nothing had happened.男孩在草地上自由的跑,他的母亲在不远处看着他,男孩摔倒了,爬起来,没有回头望他的母亲,他就好像跑什么都没有发生过一样.可知母亲教育孩子的方法很特别.故选B.
37.A 细节理解题.根据When kids fall down,they don't think of the fall as a failure.Instead,they consider it as a learning experience.They try and try again until they succeed.当孩子跌倒时,他们不认为这是一次失败,相反,他们认为这是一次学习的经历,他们试着再尝试直到成功.可知孩子跌倒后他们会学到一些东西.故选A.
38.C 细节理解题.根据While I was touched by the boy's strong mind,I was also touched by the way he ran.With each attempt,he looked so confident and natural.当我被孩子的坚强所感动,我也被他触动.每次受攻击.他看上去是那么的自信和自然.可知男孩对失败不畏惧,很自信、很自然的继续向前.故选C.
39.A 词义猜测题.根据While I was touched by the boy's strong mind,I was also touched by the way he ran.With each attempt,he looked so confident and natural.当我被孩子的坚强所感动,我也被他触动.每次受攻击.他看上去是那么的自信和自然.可知孩子每次受攻击后,仍看上去是那么的自信和自然.故选A.
40.D 主旨归纳题.根据整篇短文内容及其句子they consider it as a learning experience.They try and try again until they succeed.他们认为这是一次学习的经历,他们试着再尝试直到成功.可知只要有信心不放弃就会成功.故选D.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Archery | Archery has a 10000-year history,when bows and arrows were first used for hunting and war. Archery first appeared at the Paris Olympic of 1900.It was removed after 1908and only return to the Olympics at Munich in 1972. |
| Badminton | This sport was invented by English soldiers in India. It was first played at the Olympics in 1992at Barcelona.Although the rules of the modern sport were developed in England,Asian countries are now the best. |
| Football | There are two medal competitions for Olympic football,one for men's teams and one for women's. Football was first played at the 1908Olympic Games and it has been played at every Olympic Games ever since,except for Los Angeles 1932. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com