精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读理解
One story about Jack, an Irishman(爱尔兰人), who was not allowed into Heaven because he was stingy(吝啬) with his money. So he was sent to hell地狱. But down there he played tricks on the Devil (Satan) (魔鬼撒旦), so he was kicked out of Hell and made to walk the earth forever carrying a lantern.
Well, Irish children made Jack's lanterns on October 31st from a large potato or turnip(萝卜), hollowed out with the sides having holes and lit by little candles inside. And Irish children would carry them as they went from house to house begging for food for the village Halloween festival that honored the Druid god Muck Olla(督伊德神). The Irish name for these lanterns was "Jack with the lantern" or "Jack of the lantern," abbreviated as " Jack-o'-lantern" and now spelled "jack-o-lantern."
The traditional Halloween you can read about in most books was just children's fun night. Halloween celebrations would start in October in every elementary(小学校) school. Children would make Halloween decorations, all kinds of orange-paper jack-o-lanterns. we went together to neighbors' houses, ringing their doorbell and yelling, "Trick or treat!" meaning, "Give us a treat (something to eat) or we'll play a trick on you!"
The people inside were supposed to come to the door and comment(评价) on our costumes. Oh! here's a ghost. Oh, there's a witch. Oh, here's an old lady. Sometimes they would play along with us and pretend to be scared by some ghost or witch. But they would always have some candy and maybe an apple to put in our "trick or treat bags." But what if no one come to the door, or if someone chased us away?
Then we'd play a trick on them, usually taking a piece of soap and make marks on their windows. And afterwards we would go home and count who got the most candy. One popular teen-agers' Halloween trick was to unroll a roll of toilet paper and throw it high into a tree again and again until the tree was all wrapped in the white paper. The paper would often stay in the tree for weeks until a heavy snow or rain washed it off.
No real harm done, but it made a big mess of both the tree and the yard under it. One kind of Halloween mischief.
(1)Why wasn't Jack allowed into Heaven?
A.Because he made lots of bad things.
B.Because he hurt God.
C.Because he was selfish and not generous.
D.Because he didn't like Heaven.
(2)What did Irish children make Jack's lanterns from?
A.A large potato or pumpkin.
B.A large potato or turnip.
C.A large turnip or pumpkin.
D.A large turnip or orange.
(3)What did we say when we came to neighbors' houses at Halloween?
A."Trick or treat!"
B.“Good evening!”
C.“Nice to meet you!"
D.“I beg you!”
(4)How neighbors deal with us?
A.They invited us to their house and treat us.
B.They always asked us to go away quickly.
C.They always called our parents and tell them what had happened.
D.They gave us some candy or an apple.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)A
(4)D
【解析】本文主要讲述了关于万圣节的一个故事,着重提到了孩子们的表现。
(1)细节理解题。解析:根据第一段内容可知,关于万圣节有这样一个故事。有一个叫杰克的爱尔兰人,因为他对钱特别的吝啬,就不允许他进入天堂,而被打入地狱。但是在那里他老是捉弄魔鬼撒旦,所以被踢出地狱,罚他提着灯笼永远在人世里行走。故正确答案选C。
(2)细节理解题。解析:根据文中句子 Well, Irish children made Jack's lanterns on October 31st from a large potato or turnip可知爱尔兰的孩子们用大土豆或萝卜做杰克的灯笼。故正确答案选B。
(3)细节理解题。解析:根据文中句子we went together to neighbors' houses, ringing their doorbell and yelling, "Trick or treat!"可知万圣节来到邻居家的房子时会按响门铃大喊:“不给糖就捣蛋”。故正确答案选A。
(4)细节理解题。解析:根据文中句子But they would always have some candy and maybe an apple to put in our "trick or treat bags."可知他们总是会给我们一些糖果或者一个苹果来对付我们,由此可知D是正确的,故正确答案选D。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

根据下列提示要点写一篇约70词左右的英语短文,要点如下:

Justin Timeberlake小时候喜欢表演,看电影; 梦想成为一名著名的演员。在校期间,努力学习。23岁时,实现了自己的梦想。到2012年止,主演了十几部电影,拥有成千上万的影迷。成名之后,把更多的时间和金钱投入到了慈善事业。因此,他被人们爱戴。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】李雷和他的同学要到圆山去春游。因为春天是爬山的最好时候。天气好,即不会太冷也不会太热。李雷和他的同学骑自行车去圆山,结果在路上,李雷拐错了弯,发生了交通事故,伤到了右腿。所以说遵守交通规则对于我们来说非常重要。 我们平时必须遵守 交通规则。 1. 注意交通灯。红灯停,绿灯行。 2.不要骑得太快,应该靠右边行。3. 骑车要小心,戴头盔。 4. 不能违反交通规则, 否则会被罚款。
提示词: make a wrong turn , happen, traffic light, helmets, break, get a fine
要求:1语言通顺,意思连贯 2. 70个词左右
We should obey the traffic rules

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读理解
Jack works in a bookstore. Here is a note from his boss, Ben. Jack will decide what books to order(订购) according to the notes and the information about the books.

Hi Jack,
You must hand in the order list of books by the first working day of every month. The rules for choosing books are:
For textbooks:
※ August is coming. We must have all textbooks, without thinking of other rules.
For books which are not textbooks:
※ If more than 5 copies were sold last month, we choose them. But if there are 5 or more in stock(现货),we do not make an order.
※ If the wholesale(批发) prices are higher than ﹩75, we don't choose them. And we don't order anything whose retail(零售) price is higher than ﹩100.

The information about the books

Title: Homeland English
Publisher(出版社): Homeland Ltd
Wholesale price: ﹩110
Retail price: ﹩140
Textbook: Yes
Copies sold last month: 3
Copies in stock: 2

Title: How to Become Successful
Publisher: Founders Company Ltd
Wholesale price: ﹩25
Retail price: ﹩40
Textbook: No
Copies sold last month: 2
Copies in stock: 1

Title: Biology at a Glance
Publisher: New Times Publishing Ltd
Wholesale price: ﹩70
Retail price: ﹩95
Textbook: No
Copies sold last month: 18
Copies in stock: 3

Title: Good Health in 20 Days
Publisher: Oscar World Ltd
Wholesale price: ﹩50
Retail price: ﹩66
Textbook: No
Copies sold last month: 10
Copies in stock: 20


(1)Jack must hand in the order list to his boss by .
A.the first day of last August
B.the last working day of this month
C.the last day of next August
D.the first working day of each month
(2)If Jack wants the books about success, he should order them from.
A.Homeland Ltd
B.Founders Company Ltd
C.New Times Publishing Ltd
D.Oscar World Ltd
(3)The wholesale price of the book is over ﹩100.
A.How to Become Successful
B.Good Health in 20 Days
C.Biology at a Glance
D.Homeland English
(4)The number of the books sold best last month is .
A.3
B.10
C.18
D.20
(5)Jack mustn't buy Good Health in 20 Days because .
A.the copies in stock are over 5
B.its wholesale price is too high
C.it is not a textbook
D.the copies sold last month are more than 5

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】先通读下面的短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选择可以填入空白处的最佳答案.
Tom and Mike had a very good time last Sunday.That morning,they1at six o'clock and dressed(穿衣)themselves.2having breakfast,they went to the park.It's in the centre of the city. In the park.there were a lot of nice flowers.Mike wanted to 3one,but Tom stopped(阻止)him.He told Mike it was not.4to pick flowers.Then they went to the lake.By the lake,they saw a small5.They jumped into it and started a tour on the lake.Two hours6,they left the lake and walked up the hill(小山)near the lake.They got to the top at half past eleven.There they had their lunch.7did they have for lunch?Eggs,bread and oranges.In the afternoon,they 8home.When their mother asked them about the morning,9answered,"It was great.We10ourselves(我们自己)all the morning."
(1)A.got on B.got off C.got up D.got down
(2)A.After B.From C.With D.Through
(3)A.buy B.touch C.watch D.pick
(4)A.rude B.right C.lucky D.sad
(5)A.duck B.boat C.bike D.basket
(6)A.later B.ago C.soon D.earn
(7)A.What B.When C.Where D.How
(8)A.lost B.left C.found D.returned
(9)A.they B.we C.he D.she
(10)A.paid B.enjoyed C.compared D.received

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】他花了一个半小时把两个架子挂上了墙。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】暑假就要到了,你的英国笔友Sam询问你的假期计划。假如你是赵军,请根据以下表格中的提示内容,给Sam写一封不少于70词的电子邮件,告诉他你的暑假计划。电子邮件格式已给出,不计入总词数。

运动方面

每天早上跑步半小时

学习方面

读一本英语书和一本自己最喜欢科目的书

生活方面

打扫房间、洗衣服并学习做饭

Dear Sam,
……
Yours.
Zhao Jun

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】词汇运用

根据句子意思,用括号中所给汉语提示或英语单词的适当形式填空。(每空一词)

1She decided to remain (单身).

2I _ your sister for you as we met in the street.(误以为)

3Sandy has solving this chemistry problem alone. (困难)

4Folk was first created in a style and had strong local color.(传统的)

5She the trip to the countryside because of bad weather last Sunday.(取消)

6My younger sister needs more friends of age. (she)

7They into the prison and set free all the prisoners. (break)

8Don’t worry about your son’s . He has grown up. (safe)

9China is and more powerful than ever before. (wealthy)

10I have never met our new neighbors; I know them by sight. (simple)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】以你的名义写一篇关于 The First Food Festival的短文。内容包括:来参加,一些人要北京烤鸭,一些人要印度咖喱,等等。所有这些食物很可口,我工作最认真,卖了最多的炒饭,这一天很有趣。
要求:①内容可适当增加;②短文须包含下列词汇:many different kinds of, order, would like, and so on, smell nice, sell, carefully, fried rice, interesting day, Indian curries

查看答案和解析>>

同步练习册答案