Guitar lessons An excellent musician. Good-at teaching kids for 5 years..Your home or mine. Call Larry at 67895532. | Lost dog Medium size, spotted white short hair..Answer you when you call it David. Many thanks for returning it. Call Susan at 7328059. |
Taxi driver wanted Full time. Experience and good knowledge of the city are necessary. Under 45 years old. Call Mr. White at 5132683 | Apartment for sale Two bedrooms, a kitchen and a bathroom. Hot water 8:00 - 18:00. Beautiful sights out of the windows. E-mail: sdgt@ 163.com. |
1.If you want to ______,you can make a call. The number is 67895532.
A. take guitar lessons B. employ a musician
C. learn to drive D. sell your guitar
2.Who should you call if you find the lost dog ?
A. Larry B. David C. Mr. White D. Susan
3.When is hot water provided in the apartment?
A. At any time. B. At night.
C. In the day time. D. Only in the morning
4.The four passages above are ______.
A. pieces of news B. letters
C. telephone messages D. advertisements
1.A
2.D
3.C
4.D
【解析】
试题分析:这篇短文是四个广告。第一个是关于吉他课程的一个广告;第二个是寻找丢失的狗;第三个是想招聘出租车司机;第四个是要出售一套公寓。广告中有详细的信息,我们可以根据题目的要求去文中寻找有用信息,从而得到正确答案。
1.细节理解题。根据这个题目中给出的电话号码,我们在短文中查找可知,第一个广告的电话号码跟题目中相同,所以我们可以知道这是吉他课程的电话。故选A。
2.细节理解题。这个题目问到的是,如果你发现了那只丢失的狗,你应该跟谁联系,从短文中我们可以看到,第二个广告是lost dog关于丢失的狗的,故我们从中寻找信息可以看到,Call Susan我们应该给Susan打电话,故选D。
3.细节理解题。这个题目涉及的是关于公寓的热水供应的问题,从最后一个广告中寻找答案可知,Hot water 8:00 - 18:00.热水供应是从早8点到晚6点。故选C,在白天时间。
4.主旨大意题。通过浏览这篇短文我们可以看到,这是四个广告,第一个是关于吉他课程的一个广告;第二个是寻找丢失的狗;第三个是想招聘出租车司机;第四个是要出售一套公寓。故选D。
考点:广告类短文短文。
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆市校九年级第六次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Let’s go to the ______ to study for the exam.
A. factoryB. hospital
C. cinemaD. library
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆市万州区岩口复兴学校九年级中考模拟(三)英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
A. Dear Mrs. Web
Dear Mrs. Web provides free personal advice and opinions for you. She receives and answers worldwide e-mail questions . She will offer you some new suggestions on your problems, like study project, problems in making friends... Dear Mrs. Web welcomes all questions and suggestions. You can receive the reply usually in 48 hours. Her e-mail address is mrsweb @ advice com
B. Help Line Volunteers
Every year thousands of old people are in need of our help. The Help Line provides a heartwarming. helpful, kind support and free information service for the English-speaking aged people.
We are in need of volunteers who are :good listeners, warm-hearted and patient; excellent English speaker; can work 10 hour every week.
Please call us at 0241-85902 or e-mail us at helper@lineservice.com.
C. Save the Earth Club
Earth club is for any student in Green School. Earth Club’s goal is to help keep the school, neighborhood and city cleaner by encouraging recycling, highway clean up, and river, lake and school campus clean up. We hope to improve the environment and encourage others to do the same. We also need to discuss some real solutions to save the earth. Earth Club meets 2-4times a month. Come and join us!
D. The King Sweeper
“My great, great grandfather invented the carpet sweeper 125years ago. This King Sweeper is by far the best. I invite you to try it in your home. You’ll find it used daily in hospitals, restaurants, offices and homes throughout the world. This is just the thing to keep your carpet soft , clean and fresh. Only for $59.99!
We are so sure that you will be satisfied with the results of using our product.
E. Trendy Sunglasses
They can protect your eyes when driving, gardening or reading in the sun. It can make your life easier and happier, and make you look smarter! $20.99 each or 2 for$39.99!
1.People who get help from Dear Mrs. Web or Help Line Volunteers __________.
A. have to pay for it B. have to help others
C. must be quite poor D. needn’t pay for it
2.Save the Earth Club is __________ to help improve environment.
A. a world club B. a city club
C. a school club D. a neighborhood club
3.How much do need to pay if you buy one King Sweeper and two pairs of Trendy Sunglasses?
A. $80.98 B. $101.97
C. $99.98 D. $109.98
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆市万州区岩口复兴学校九年级中考模拟(三)英语试卷(解析版) 题型:单项填空
---Who’s the woman in white?
----Ms Iris. She teaches ______ English. Whenever I have trouble, I always ask ____ for help. She is very nice.
A. us, her B. our, her
C. us, she D. our, she
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆市万州区岩口复兴学校九年级下学期期中命题(三)英语卷(解析版) 题型:其他题
阅读下面的对话,从方框内7个选项中选择5个恰当的句子完成此对话。
A: Excuse me. How can I get to the park?
B: You can walk along this street. 1.______You can see it between the post office and the mall.
A: Thank you very much. 2.__________
B: You are welcome. Are you from America, if I may ask?
A: 3.______ But I’ve read so much about China all my life. 4.________I want to see China .And I want to eat Chinese food
B: China is a great country and I’m sure you’ll like Chinese food and enjoy your trip here.
A: Thanks. 5.__________
A. And I’m here at last . B. Then turn right at the bookstore. C. You are very good. D. It’s very kind of you to show me the way. E. I want to have a good time here ,too. F. I think I will. G. Yes, you are right. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆市万州区岩口复兴学校九年级下学期期中命题(三)英语卷(解析版) 题型:单项填空
He always spends______money ______books.
A.much too ;buying B.too much;buying
C.too many;to buy D.too much;to buy
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆市万州区岩口复兴学校九年级下学期期中命题(三)英语卷(解析版) 题型:单项填空
He used to _______in the sun ,but now he is used to ______at night.
A.read;read B.reading;read C.read; reading D.reading; reading
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆八中九年级上学期期中英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
These days, I’m surprised at what my classmates have changed since school started. It’s not just the new teachers, new buildings, or new rules. I also notice how people are dressing differently. Dressing is not just a choice to keep warm. It’s also a healthy personal choice in so many ways.
Dress rules: Many schools have dress rules. They tell students what to wear at school. The teachers don’t hope to see their students wear unsuitable clothes in the classroom.
Self-respect: The way we dress shows the way we feel about ourselves. If we aren’t confident or need lots of attention, we’ll often dress in ways that help us get that attention. If you want to get attention in a healthy way, you don’t need to dress in an interesting way to express your mind.
Body image(形象): If some kids look very bad or ugly, dressing properly(正确地) can cover them. And it can also help them feel beautiful and comfortable among their friends.
Being what you wear: Dressing is important. Dressing in a wrong way can make people mistake(误解)you. People like to judge according to what they see. Clothing can often give people a wrong idea.
1. The writer feels very ____________ because of the way his classmates dress these days.
A. happy B. surprised
C. angry D. sad
2.The writer thinks that how a person dresses _______.
A. isn’t just a choice to keep warm
B. can’t express his or her mind
C. is giving people the wrong idea
D. can’t get other people’s attention
3.The underlined word “Self-respect” means “ ” in Chinese in the passage.
A. 贬低 B. 自嘲
C. 自尊 D. 伤感
4. The writer suggests that students should wear clothes in the right way .
A. to help them feel comfortable
B. to become famous
C. to cover their bad habits
D. to avoid(避免) being mistaken
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆一中九年级下学期期中考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Get up early, _______ you won’t miss the bus.
A. and B. or C. unless D. then
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com