精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.Boys and girls,here I will tell you something about my first trip to the USA.
When I get to Kennedy Airport,I begin my visit to the USA.First,I go to Roy Senior High School.I'm happy on the first night in America because I live with a kind family,the Edwards.It's a big family.They are very friendly to me.They  help me do many things.When I want to write to my friends,they buy stamps for me; when I lose my camera,they help me buy a new one.
After some days,I go to another school in New Haven.I live in the Palumbos'house.There are three people in the family.I'm surprised that the parents are from two countries.
It is a nice trip and I'm happy to be with the two families.They will be my friends for ever (永远).
66.Where does the writer live for the first night?B
A.In Roy Senior High School.
B.In the Edwards'house.
C.In a school in New Haven.
D.In the Palumbos'house.
67.How many schools does the writer go to?B
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.
68.Why is the writer surprised when he is in the Palumbos'house?C
A.Because the family is too big.
B.Because the family are not very friendly to him.
C.Because the parents of the family are from two countries.
D.Because there are only three people in the family.

分析 文章大意:这是一篇日常生活类阅读,主要介绍作者和孩子们讲述第一次去美国的经历.作者去了罗伊高中,还去了纽黑文另一所学校,晚上住在两个家庭里,他们对作者都很友善,他们永远是作者的朋友.这次旅行很愉快.

解答 66.答案:B.细节理解题.根据第二段第一行I'm happy on the first night in America because I live with a kind family,the Edwards.It's a big family.我在美国的第一个晚上很开心,因为我和一个善良的家庭住在一起,爱德华兹,这是一个大家庭.可知,第一晚住在爱德华兹的家.选B.
67.答案:B.细节理解题.根据第二段第二句First,I go to Roy Senior High School.首先,我去罗伊高中.第三段第一句After some days,I go to another school in New Haven.过了几天,我去了纽黑文的另一所学校.可知,共去2个学校,选B.
68.答案:C.细节理解题.根据第三段第一行最后一句I'm surprised that the parents are from two countries.我很惊讶父母来自两个国家.可知,在帕伦博的家作者惊讶的是因为家里的父母来自两个国家.选C.

点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.
Ticket Information
Date:30th July~8th August
Mons~Fri.10 am,7 pm
Sat.~Sun.10 am,2 pm,7 pm
Place:Wanda Cinema
Duration:90 minutes
Prices:
¥35 per child or adult(day shows)
¥40 per child or adult(evening shows)

Packages:
¥50 for 2 tickets for 2 children;
¥65 for 2 tickets for 2 adults(day shows)
¥70 for 2 tickets for 2 adults(evening shows)
Tickets for children below three are free.
66.What kind of movie is this?C
A.An action movie.
B.A documentary.
C.A comedy.
67.If your mother is free only in the afternoon,she can watch this movie onA.
A.Sunday.
B.Monday.
C.Thursday.
68.How long will the movie last?B
A.1 hour.
B.1.5 hours.
C.2 hours.
69.You and two of your classmates should spendB buying the cheapest tickets in the afternoon.
A.¥105                 B.¥85            C.¥50
70.Parents should pay at leastC if they go with their 2-year-old son in the evening.
A.¥110               B.¥80             C.¥70.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Do you need to"edit your friends"?Is your mobile phone directory full of phone numbers of people you don't really want to talk to?Do you go out with people from work or school more often than with your real friends?Do you say yes to invitations because you think you should,not because you want to?If you answered yes to at least two of these questions,then perhaps you need to"edit your friends".
Nowadays people like to spend a lot of time with people at work or classmates at school.The result is that we don't have enough time to see our real,close friends.As our lives get busier,it becomes more important to spend the little free time we have with people we really want to see,people we love and who really love us.
Who are the friends you need to edit?A few years ago I read a book about how to get rid of unnecessary possessions(物品).It said you should ask yourself about each thing you have:Is it useful?Do I really like it?Do I feel better every time I look at it?If the answer is no to any one of those questions,you should throw it away.Maybe we should ask similar questions about our friends.
What kind of friends will you probably need to edit?Sometimes it's an old friend.Somebody who you used to have a lot in common with,but who,when you meet now,you have very little or nothing to say to.Or it might be a new friend who you get on quite well with,but who is taking up too much of your time.Next time one of these people calls you and suggests a meeting,think"Do I really want to see this person?",and if the answer is no,say no,and make an excuse.That way you'll have more time to spend with your real friends.
80.People need to edit their friends whenB.
A.they have moved to a different area
B.they have no time with their real friends
C.some of their friends don't talk very much
D.their friends are people from work or school
81.People don't need to edit theirA.
A.real friends
B.young friends
C.old friends
D.new friends
82.What does the writer want to tell us in Paragraph 3?D
A.We should often throw some possessions.
B.Most of our friends are not necessary at all.
C.We shouldn't treat our friends as possessions.
D.We should ask ourselves who our real friends are.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.The boys often do someactivities(活动) at three thirty every afternoon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.你们假期去了哪里?
Where did yougo on your vacation?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

3.Do you live in a city?Do you know how cities began?Long long ago,the world had only a few thousand people.These people moved from one place to another.They moved over the land,hunting animals for food.
No one knows how or when these people learned about growing food.But when they did,their lives changed.They did not have to move houses any more.
They could stay in one place and grow it.People began to live near each other,so the first village grew.Many people came to work in the villages,and these villages became larger and larger.
Then people had machines,life in the villages changed again.People built factories.More and more people lived near the factories.So the villages grew into cities.Some of them grew very big.
Today,it's strange that some people are moving back to small villages.Can you tell me why?
根据短文内容,完成下列小题.
86.How many people were there in the world long long ago?(no more than 5words)A few thousand people.
87.What did the villages grow into after people built factories?(no more than 5words)Cities.
88.Why did people move from place to place long long ago?(no more than 5words)To hunt animals for food.
89.Who knows when people learned about growing food?(no more than 5words)Nobody.
90.Why are some people moving back to small villages?Because the life of villages is free and quiet..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.The girl likes watching TV programs.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.The 2nd Youth Olympic Games was       on TV.So everyone could watch it at home.(  )
A.covering liveB.covered livelyC.cover liveD.covered live

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

8.What did Tom do on vacation?
A.He visited his uncle
B.He took a trip to the seaside
C.He went to a summer camp.

查看答案和解析>>

同步练习册答案