| Some ways to develop a good habit of (71)reading | |
| Plan your time | You should read at least thirty (72)minutes in total every day.Don't change the time for reading when it is set. |
| Always carry a book | Make sure a book always stays with you (73)Wherever you go. |
| Find a quiet place | Find a place in your home with a(74)comfortable chair,where you won't be disturbed. |
| Have a library day | Go to the (75)libraryevery week.It is a very cheap way to read good books in it. |
| Blog it | Start your blog,so that your friends and family can share your ideas and give you some (76)suggestions online. |
分析 一本好书可以教你超越课堂的东西.可以开阔你的眼界、清醒你的头脑.怎样养成好的阅读习惯?本文提了一系列的建议:计划好你的时间;随身带一本书;找一个安静的地方;在图书馆度过一天;把读的东西发在博客上等等.
解答 71.reading;细节理解题;句意:一些养成好的阅读习惯的方式.由第一段最后一句:If you want to get into a good reading habit,there are a number of ways to develop it.可知本文讲的是养成阅读习惯的方式,故填:reading.
72.minutes;细节理解题;句意:你应该每天至少读三十分钟.根据要点一的第一句:You should give yourself at least thirty minutes in all for reading every day.可知每天至少要读30分钟,故填:minutes.
73.wherever;细节理解题;根据Wherever you go,take a book with you.可知无论你去哪里,随身带本书.这里填:Wherever;故填Wherever.
74.comfortable;细节理解题;句意:找一个有一把舒适的椅子,没有电视、电脑、音乐或吵闹的人群的地方.根据文中的:Find a place in your home where you can sit in a comfortable chair.可知本空填:comfortable.故填comfortable.
75.library;细节理解题;根据 It is a very cheap way to read good books in the library.结合要点四的标题:Have a library day可知本空填:library.故填library;
76.suggestions.细节理解题;句意:你的朋友和家人可分享你的想法并且在线给你提一些建议.由短文最后一段:Ask your friends and family to go there to share your ideas and offer you suggestions.可知这里填:suggestions.
点评 通览全文,领会大意,揣摩话题.了解短文大意,根据对大意的把握,判定语境,揣摩话题.
科目:初中英语 来源: 题型:单词造句
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 10 years'old | B. | 10-year-old | C. | 10-years-old | D. | 10 years old |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | this,watch | B. | that,watch | C. | these,watches | D. | those,watch |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 46.A.ten-year-old | B.ten years old | C.ten-years-old |
| 47.A.interest | B.interested | C.interesting |
| 48.A.so | B.why | C.because |
| 49.A.tried | B.waited | C.failed |
| 50.A.a present | B.a letter | C.an e-mail |
| 51.A.one | B.two | C.some |
| 52.A.hoped | B.want | C.had |
| 53.A.at | B.in | C.on |
| 54.A.write | B.receive | C.call |
| 55.A.copied | B.changed | C.chance. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com