精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.Most American families like to have a vacation in summer.Summer is a good season for vacation.It is often hot in July and August.
Children do not go to school in those two months.Some people like to stay at home,read books,or watch TV.Many families take their lunch to eat at a place with many trees or a nice lake.
Some people have enough time and money to travel to other countries like France,Japan and Australia.They usually fly to these countries.Many families travel by car or train to see interesting places in their own countries.Their favorite cities are New York,Chicago,Miami,San Francisco and Los Angeles.
Not everyone likes to go to busy cities.Some families travel to mountains or beautiful valleys.
49.Bis a good season for vacation.
A.Spring   
B.Summer        
C.Autumn        
D.Winter
50.Many families like to have their lunchD during their vacation.
A.in the office  
B.near a cinema 
C.near a big factory   
D.near a nice lake
51.Which of the following is NOT true?C
A.Summer vacation is about two months long.
B.Some people usually go to other countries to travel.
C.Everyone likes to travel to busy cities.
D.It's often hot in July and August in America.

分析 本文讲述了美国人在夏天喜欢度假,以及在假期中他们都干什么.

解答 49.B细节理解题.根据文中Summer is a good season for vacation可知,夏天是度假的好季节,故选B.
50.D细节理解题.根据文中Many families take their lunch to eat at a place with many trees or a nice lake可知许多家庭带着他们的午餐在一个有许多树或一个美丽的湖的地方吃,故选D.
51.C细节理解题.根据文中Not everyone likes to go to busy cities可知,并非每个人喜欢去繁忙的都市,C选项中的内容是错误的,故选C.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

18.在学校开设的各类课中,一定有你最喜欢的和最不喜欢的,说说是什么?并谈谈你喜
欢和不喜欢的原因,你身边的其他同学呢?他们是怎样认为的?
要求:1能够正确运用所学知识,适当的发挥想象.
2语言流畅准确,字数80 词左右.
My Subjects
As a student,we have to learn many subjects at school.I think math is one of the most interesting subjects.My best friend,Zhang Hua,agrees with me.We often discuss math problems after class and try to find out the right answers to some difficult problems.
Most of our classmates enjoy having P.E.class because we can enjoy ourselves.It is the most popular subject in our class.It helps us relax.
Almost everyone dislikes English.There are so many new words.It is the most difficult subject for us all.But we know the importance of English.We will work harder than before.As for other subjects such as Chinese,history and music,some of the students aren't interested in them.However,I don't think they are boring.I will take each subject seriously!..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.While Suzy ______ on the sofa,the phone rang.(  )
A.was sleepingB.sleptC.sleepD.is sleeping

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

9.假设你叫李军,你的英国朋友Bob想要在南京结交更多的朋友.你通过电子邮件,把你的最好的朋友张明介绍给他.张明的情况见下表:
姓名张明
年龄15
外貌高个子,戴眼镜;
个性幽默,诚实,从不说他人坏话;
其他情况1、对了解不同种类的鸟类感兴趣,是观鸟俱乐部的一员;
2、最喜欢冬季,因为他喜欢堆雪人;
理想嗓音好,喜欢唱歌,长大后想成为一名歌手.
注意:1.文中不得出现你的真实姓名和学校名称;
2.语言通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范;
 3.词数80,文章的开头已经给出,不计入总词数.
Dear Bob,
How are you?I'm writing to introduce my best friend Zhang Ming to you.
                                                    
I hope you can make friends with him.Maybe he can show you around our city at the Spring Festival.
Best wishes,
Li Jun.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

16.假设今天轮到你在英语课上作一个英语报告,主题是An accident.请根据下表信息写一份报告.
Time1月20日早上7:30
Weather conditions又冷又有风
Accident红灯亮时,一个骑着摩托车的男子试图穿过马路,撞上了一辆校车
Conditions of the victim男子伤了左腿,不能动弹
Action校车司机:匆忙下车    …
警察:很快赶到,把男子送去医院
Feelings人人应该遵守规则
要求:
1 词数:不少于70词.
2 要点齐全,意思连贯,语句通顺.
3 …部分请发挥合理想象,自拟不少于1个要点.
参考词汇:摩托车motorbike;遵守规则:obey the rules
Dear everyone,
Today I'd like to tell you something about an accident.It happened at about 7:30 on the morning of January 20.A man rode his motorbike and tried to cross the stree t when the traffic lights were red.Then the motorbike crashed into a school bus.The man hurt his left leg and couldn't move.The school driver got off the bus and called 110 in a hurry.The policemen arrived quickly and sent the man to hospital.
I think safety is the most important.Everyone should obey the traffic rules.We can cross the street only when the traffic lights are green.When we cross the street,we must be very careful.
I think everyone should obey the rules.
Thanks for listening!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.Wait here for amoment(片刻),I'll be back soon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.Here is a number"six million four hundred and twenty-five thousand two hundred".Which of the following is right?(  )
A.6,425,200B.64,252,000C.6,420,250D.64,250,200

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.If you don't like Chinese food,there are somewestern(west) restaurants in our town.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.This is my ___________ room.It's very tidy.(  )
A.parentsB.parents'sC.parents'

查看答案和解析>>

同步练习册答案