| Summer holidays | From(76)December to February |
| The most popular activity in December | (77)Goingtothebeach. |
| Two important holidays | Christmas and(78)Easter. |
| The thing people usually do on Good Friday | (79)Goingtosee/SeeingEasterShow. |
| What to do for a few foreign students in summer | (80)Get/Dopart-timejobs. |
分析 本文是一篇说明文,主要讲述了澳大利亚的两个重要的节日:圣诞节和复活节.及人们在这些节日所从事的主要活动.
解答 76.December 细节理解题.根据第二段Each year,the summer holidays at every high school last about two months from the beginning of December to February,which covers the Christmas time.可知暑假从十二月份到二月份,故填December.
77.Going to the beach 细节理解题.根据第二段The summer in Australia is from December to February,so going to the beach in December is very popular among Australians.可知,在十二月份去海滩在澳大利亚人中是最受欢迎的活动.根据句意,故填Going to the beach.
78.Easter 细节理解题.根据第三段Easter in March is another important holiday in the year.可知,在三月份的复活节是一年中另一个重要的节日.根据句意,故填Easter.
79.Going to see/Seeing Easter Show 细节理解题.根据第三段Almost every shop closes on Good Friday.And people usually go to see Easter Show.可知人们通常去看复活节展览.根据句意,故填Going to see/Seeing Easter show.
80.Get/Do part-time jobs 细节理解题.根据第二段most foreign students in Australia love to fly back to their home countries to spend the time with their families and friends,but a few students still stay in Australia during the holiday to get part-time jobs.It is quite easy to find a part-time job at Christmas.可知有些外国的学生想要找一份兼职的工作.根据句意,故填Get/Do part-time jobs.
点评 本文是一篇说明文,主要讲述了澳大利亚的两个重要节日圣诞节和复活节人们的主要活动.文章篇幅短小,内容也简单易懂,只要仔细阅读,理解大意,即可准确解答.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | use | B. | using | C. | used | D. | are used |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Problem | The number of birds is becoming (91)smaller; at the same time,many pet cats are in (92)dangerfrom traffic and attacks from other animals. |
| Reason for the problem | Pet cats are (93)allowedto go outside freely. |
| What to do | People who (94)raisea young cat have the (95)duty to let it play inside. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com