| My favorite clothes shop is Topshop.You can find one in most big towns.I go to the one at Oxford Circus,in the middle of London. |
| The Virgin Megastore at Piccadilly Circus is one of the biggest and best music shops in the UK.If you are looking for a rare record,you'll probably find it there.It's open from 9:00in the morning until midnight from Monday to Saturday,and from 11:30to 16:00on Sunday. |
| Davenports Magic Shop is an amazing place.It began in the East End in 1898.It's the oldest family magic shop in the world.It is a great place for both beginners and professionals.You'll find it at Charing Cross underground station.It is open from 9:30to 17:30from Monday to Friday,from 10:30to 16:30on Saturday,and closed on Sunday and public holidays. |
| Selfridges,in Oxford Street,is one of the biggest department stores in London.Many famous stars visit it when they are in the UK.It has six floors and you buy nearly everything there. |
| If you like reading horror stories,go to Forbidden Planet in New Oxford Street.It's a bookshop with a large number of science fiction,horror and comic books. |
分析 本文介绍了一些作者最喜欢的伦敦商铺:
Topshop是作者最喜欢的服装店,在大多数伦敦大城市中都有分店;
在皮卡迪利广场可以找到The Virgin Megastore,这是全英国最大、最好的与音乐相关的商店,在这里你可以找到稀有的唱片;
Davenports Magic Shop是一个非常神奇的魔术商店;
Selfridges是伦敦最大的零售商之一;
在Forbidden Planet例你可以找到恐怖小说;
解答 51.C.细节理解题.根据题干的Topshop将其定位在表格中的第一行,根据My favorite clothes shop is Topshop.可知,Topshop是作者最喜欢的服装店之一,因此这个商店中卖的是服装,即C.clothes
52.D.细节理解题.根据题干中的The Virgin Megastore定位在文中表格的第二行,根据It's open from 9:00 in the morning until midnight from Monday to Saturday,and from 11:30 to 16:00 on Sunday.可知,这个商店在周一和周六的开放时间是上午九点到午夜(00:00),周日的营业时间是11:30-16:00,因此可知这家商店在周六的营业时间从9:00-00:00,共持续15个小时,因此该题的答案是D.Over 10hours
53.A.细节理解题.根据题干中的 stars我们将其定位在表格中的第四行,根据 Selfridges,in Oxford Street,is one of the biggest department stores in London.Many famous stars visit it when they are in the UK.可知,牛津街的 Selfridges是英国最大的商场,很多著名的明星当他们来到英国时都会来这里,因此这里的答案是A.Selfridges
54.C.细节理解题.根据题干中的Forbidden Planet将其定位在文中的最后一段,根据If you like reading horror stories,go to Forbidden Planet in New Oxford Street.可知,如果你喜欢恐怖小说,你可以在新牛津街的Forbidden Planet找到,因此该题的答案是C.in New Oxford Street
点评 本文是一篇记叙类文章.做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | does | B. | did | C. | do | D. | went |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Li Mings' | B. | Li Ming's | C. | Mr.Li | D. | Li Ming |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.hurt | B.burnt | C.shaken | D.treated |
| 17.A.worse | B.shorter | C.stronger | D.straighter |
| 18.A.put on | B.set up | C.cut off | D.connect with |
| 19.A.during | B.before | C.until | D.through |
| 20.A.mind | B.time | C.action | D.memory |
| 21.A.showed | B.rested | C.watched | D.cleaned |
| 22.A.shy | B.smart | C.honest | D.silent |
| 23.A.ugly | B.large | C.special | D.strange |
| 24.A.so that | B.as if | C.now that | D.even though |
| 25.A.step | B.turn | C.break | D.chance |
| 26.A.doctors | B.nurses | C.parents | D.children |
| 27.A.tired | B.worried | C.surprised | D.relaxed |
| 28.A.hope | B.value | C.order | D.knowledge |
| 29.A.name | B.sense | C.model | D.symbol |
| 30.A.look | B.kiss | C.smile | D.touch. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com