精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.Camilla Chomp was a strange little girl.She liked to spend her time alone eating chocolate.Her parents were worried,so they took all the chocolate away.
Camilla left her house to look for some chocolate.She found a small house full of bottles.Among the bottles,a blue bottle caught Camilla's eyes.It was full of chocolate.In the bottle there was also a card with the words"Change tears(眼泪) into chocolate."
Camilla was very excited.She ran out of the house with the bottle to look for someone crying.First,she met a little boy crying hard and collected his tears.The tears were quickly changed into chocolate.While Camilla was collecting the tears,she comforted the boy.Finally,the boy stopped crying and they had a good time together.
Later,Camilla met a woman and an old man crying.The woman had broken some bowls.And the old man's dog had just died.Camilla collected their tears and made them happy again.
Soon,Camilla knew that making people happy was much more important than finding chocolate.So she stopped collecting tears and began to help sad people.As a result,she had many friends and had a happy life.

71.Camilla liked toA.
A.eat chocolate      B.read books         C.collect coins           D.eat fruit
72.Camilla's parents took away all the chocolate because they wereC.
A.happy           B.angry                C.worried               D.hungry
73.What caught Camilla's eyes?D
A.A nice card.B.A black dog.C.A red cup.D.A blue bottle.
74.The old man was crying becauseD.
A.he had broken some bottles                B.He couldn't find his way home.
C.he couldn't find his daughter             D.his dog had just died
75.How many people did Camilla help before she stopped collecting tears?C
A.One.B.Two.C.Three.D.Four.

分析 文章大意:Camilla是一个奇怪的女孩儿,她喜欢独自吃巧克力.她的父母很是担忧,拿走了她所有的巧克力.Camilla便离开家去寻找.期间她发现了一个装满瓶子的小房子,其中一个蓝色瓶子装满了巧克力,同时也附有一张写有"将眼泪变为巧克力"的卡片.她很是开心,她用这个瓶子收集了男孩,女士,老人的眼泪,在这过程中她发现令人开心远比找到巧克力更重要,于是她停止了寻找巧克力开始帮助那些伤心的人,结果她有了很多朋友过上了开心的生活.

解答 71.答案A.细节理解题.根据"She liked to spend her time alone eating chocolate"可知她喜欢吃巧克力,故选A.
72.答案C.细节理解题.根据"Her parents were worried,so they took all the chocolate away."可知她的父母很是担忧所以拿走了她所有的巧克力,故选C.
73.答案D.细节理解题.根据"Among the bottles,a blue bottle caught Camilla's eyes."可知一个蓝色的瓶子吸引了她的注意,故选D.
74.答案D细节理解题.根据"And the old man's dog had just died."可知这个老人哭是因为他的狗刚刚死掉,故选D.
75.答案C.细节理解题.根据文章可知她收集了a little boy,a woman and an old man三个人的眼泪后发现令人开心远比找到巧克力更重要,所以停止了收集眼泪,故选C.

点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相关文章细节,做出正确解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.We'll go to the zoo if it ______ rain this afternoon.(  )
A.doesn'tB.don'tC.won'tD.will

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Of all the subjects,English is ________ for me.(  )
A.interestingB.more interesting
C.the most interestingD.much more interesting

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-What are you doing?
-I'm-my English book.(  )
A.lookingB.looking forC.looking after

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.My parents expect me to pass the examinationsuccessfully(success).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.The boy is so clever that he can work out many difficult problems.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.It is usually very hot in June,but sometimes it can be cool.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.People plant________trees on the mountains every year.(  )
A.thousandB.thousandsC.thousand ofD.thousands of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.--Excuse me,sir,smoking          in the gas station.
--Oh,I'm really sorry.(  )
A.doesn't allowB.isn't allowedC.aren't allowed

查看答案和解析>>

同步练习册答案