| Title:How to deal with 61your worries. | |
| Fact | 62Everyone worries. |
| Ways | 63Try to find out what you are worried about. |
| Think of ways to make it better. Reason:Worrying is no fun and it won't solve problems. Example:64Write down what to do. | |
| 65Ask for help. | |
分析 现在,我们变得越来越幸福了.但事实上,每个人都在担心.你是如何处理这些烦恼的?不管是大的还是小的,你可以采取以下三个步骤来处理这些问题:1、试着找出你所担心的.有时候,你会知道你在担心什么,有时你也可能不知道,试着先把它找出来,如果你不能,你可以寻求帮助.2、想办法让它更好.总有一些你可以做的事来帮助你感到不那么担心,坐在那里担心是没有意思的,它不会解决你的问题.如果你担心的是你和你的朋友吵架了,你可以写下所有你能做的事:写一个没有顾忌他或她的事,邀请他或她参加篮球比赛,跟他/她说对不起,等你有一个你可以做的事情的清单,你可以选择一个让你的朋友回来.3,寻求帮助.当你担心的时候,有人跟你说话是有帮助的,你可以向你的父母、朋友或老师寻求帮助.
解答 61.答案your worries.细节理解题 由文中 How do you deal with your worries 可知 你是如何处理这些烦恼的,故回答your worries.
62.答案Everyone worries.细节理解题 由文中 But in fact,everyone worries 可知 但事实上,每个人都在担心,故回答Everyone worries.
63.答案Try to find out what you are worried about.细节理解题 由文中 1.Try to find out what you're worried about 可知 1、试着找出你所担心的,故回答Try to find out what you are worried about.
64.答案Write down what to do.细节理解题 由文中 If your worry is about a fight you had with a friend,you might write down all the things you could do 可知 如果你担心的是你和你的朋友吵架了,你可以写下所有你能做的事,故回答Write down what to do.
65.答案Ask for help(Talk to people).细节理解题 由文中 3.Ask for help 可知 3,寻求帮助,故回答Ask for help(Talk to people).
点评 本文较为简单,都是填空题,有些空可以直接从文中找到答案,所以要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案.不能从文中直接找到答案的,就要根据问题,结合自己的理解,选择合适的词语.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | must | B. | need | C. | mustn't | D. | needn't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | May; mustn't | B. | Must; mustn't | C. | Must; needn't | D. | May; needn't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | put away | B. | turned off | C. | taken out | D. | used up |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Mayme Clayton and Her Collection | |
| Personal information | ●She liked (56)collecting books,magazines and letters written by African Americans. ●She (57)died when she was 83years old. |
| Her collection | ●Compared with other books,the books she collected couldn’t be found (58)easily. ●The only copy written and (59)signed by Phillis Wheatley was in her collection. ●She had a large collection,(60)including books,paper,photographs and other things by black leaders and artists. ●Her collections is of great (61)importance to African American history and culture. |
| Her(62)son’s dream | ●A (63)museum for the treasure would be created. ●He hopes to (64)share the culture riches collected by his mother with more people,especially (65)kids. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 90 years; at | B. | 90-year; in | C. | 90-years; of | D. | 90-year; on |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 110-meter | B. | 110-meters | C. | 110meter |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 19-years-old | B. | 19-year-old | C. | 19-year-olds |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | how did you visit the city | |
| B. | how many days you’ve spent there | |
| C. | which hotel you stayed in Sanya | |
| D. | how you found the seafood there |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com