【题目】短文填空,根据短文意思,用方框中所给词语填空。(有两项是多余的)
A. walk B. never C. other D. learned E. others F. think |
Bruce ran into a car and hurt his left leg last month. The doctor said that he couldn't walk anymore. From then on, Bruce smiled or played outside.
One day, his sister Kate to play outside with Bruce, but Bruce just said no. Kate cried sadly she thought Bruce didn't like her. "Kate, please stop ! I don't want to play just because I can't ." Bruce looked at his left leg and said. Kate didn't that was a problem. "Bruce, don't be sad! Doing some sports can you. You will be fine." Bruce still didn't want to go out, and he asked Kate to play with children.
Kate felt sad, but she still wanted to help Bruce. Kate Bruce a book about great men the next day. After reading, Bruce a lot from the book. "Kate, this book is very good. Thank you for your help."
【答案】B;H;I;K;A;F;G;C;L;D
【解析】短文大意:这篇文章主要讲述了Bruce出来车祸,从此不能再走了,他非常的伤心,有一天他的妹妹想让他陪她去玩,但是他不愿意由于他的腿,但是他的妹妹还是想帮助他,给他读一本关于伟人的书,Bruce认为这本书非常的好。
备选项中文:A. walk 走路 B. never从不 C. other其他的 D. learned学习 E. others其他的(复数) F. think 认为
G. help 帮助 H. wanted 想要 I. because 因为 J. always 总是 K. crying 哭 L. brought 带来
(1)句意:从那时起,Bruce从来不笑也不出去玩。根据上文The doctor said that he couldn't walk anymore. 可知医生告诉布鲁斯他再也不能走路之后,他再也不笑也不出去玩了。此处用never,从不,故选B。
(2)句意:一天,他的妹妹凯特想和Bruce出去玩。但是Bruce说不去。根据布鲁斯说不去,说明前面出去玩是布鲁斯的表妹自己想要做的,想要用wanted,故选H。
(3)句意:凯特哭得很伤心,因为她认为Bruce不喜欢她。根据句意,因为凯特觉得布鲁斯不喜欢她,所以她哭得伤心,此处表示原因,用because,根据句意故选I。
(4)句意:凯特,请不要哭。短语stop doing sth表示停止做某事。根据前文凯特哭,所以此处应是让凯特停止哭泣,crying,故选K。
(5)句意:我不想玩,仅仅因为我不能走。根据前文布鲁斯再也不能走路可知,他不想玩的原因是他不能走路了,走路是walk,故选A。
(6)句意:凯特认为那不是一个问题。根据前文布鲁斯说了他不想出去玩的原因,此处不是一个问题是凯特的看法,用think,认为,故选F。
(7)句意:做一些运动能帮助你。做运动是有帮助的,can+动词原形,此处用help,帮助,根据句意故选G。
(8)句意:布鲁斯仍然不想出去,他让凯特和别的孩子们去玩。根据句意,形容children用other,其他的,故选C。
(9)句意:第二天凯特带给Bruce一本关于伟人的书。根据句意,书是凯特给布鲁斯带来的,带来是brought,故选L。
(10)句意:读完书之后,Bruce,从这本书中学到了很多。根据句意,读完书之后,布鲁斯应是学到了很多动词,学习用learned,故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Travelling by plane is more and more popular.
—So it is. But it is expensive. It more than going by train.
A.takes
B.costs
C.spends
D.pays
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文理解,选择正确答案。
Many children think mobile phones are cool. They come in fun colors and you can talk with a friend anytime and anywhere.
In the USA, more than 90 million people use mobile phones. Many of those people are children. For children, mobile phones are more than phone calls. They are fashionable. Most mobile phone users don't think about the health problems caused by mobile phones. Some scientists say that mobile phones give off radiation(辐射) that might be bad for users. One recent study shows that mobile phone radiation might raise a person's chance of getting some kinds of cancer(癌症).Other scientists say mobile phones are not bad for people's health. They say that they didn't find any link between mobile phone use and cancer. Scientists say that they can protect themselves from mobile phone radiation. One way is to use an earphone, or people can make shorter calls.
(1)Many children like mobile phones because they think mobile phones are _________.
A.cool
B.colourful
C.cheap
D.their toys
(2)In the USA, who thinks mobile phones are more than phone calls?
A.women
B.men
C.scientists
D.children
(3)The underlined word “give off” in the passage means “________”.
A.发出
B.放弃
C.远离
D.传播
(4)To protect themselves from mobile phone radiation, people can __________.
A.make longer calls
B.use an earphone
C.make shorter calls
D.both B and C
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据表格提供的信息,写一篇短文介绍你和你的好朋友Lisa的相同之处和不同之处。
词数:70词左右。
不同点 | 相同点 | |
Lisa | ①更高,更开朗 | ①喜欢音乐和运动 |
我 | ①喜欢玩电脑游戏 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
Peter is thirteen years old. He is in Grade Two this year. He likes to play football and watch football matches. And he often reads newspapers. He does his best to know where and when there is going to be a football match. Now Peter is having lunch. He is listening to the radio, too. He is very happy because there is going to be a nice football match on TV at four this afternoon. He wants to watch it very much. But he is going to have English and Chinese lessons. He thinks hard and finds a way.
“ Hello, Mrs. Black,” Peter says to his teacher on the telephone, “ Peter is ill in bed. He wants to ask for half a day's leave ( 请半天假 ).”
“ Oh, I'm sorry to hear that.” says Mrs. Black, “ But who's that?”
“ It's my father, Mrs. Black.”
(1)Peter is a ______.
A.middle school student
B.Young Pioneer
C.worker
(2)Peter will be in ______ next year.
A.Grade Two
B.Grade Three
C.Grade One
(3)Peter often reads news newspaper because _______.
A.he likes to read news
B.he likes to read stories
C.he want to know when and where a football match will be
(4)Peter wants to ask for half a day's leave because _______.
A.his father is ill in bed
B.he wants to watch the football match
C.he doesn't like to have English or Chinese lessons
(5)Which sentence ( 句子 ) is NOT right?
A.Mrs. Black is going to take Peter to see a doctor
B.Peter likes to watch TV at four in the afternoon.
C.Peter isn't an honest (诚实的) boy.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
请根据汉语提示写一篇日记。
1.星期六早上,“我”在新华书店买书,遇见一名外国人想买一本词典;
2.书店店员听不懂他说的话,两个都很着急;
3.我上前用英语解决了问题。
要求:书写规范;词数80左右;开头已给出,但不计入总词数。
Saturday, June 7, 2013 Fine
This morning, ______________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意及汉语提示,在横线上填入恰当的单词,每空填一词。
(1)I think Jackie Chan is a (伟大的)actor.
(2)Kate often watches TV every(星期五).
(3)There is a (浴室)near the study.
(4)I often (借)books from Mary.
(5)Jane's father works in a (银行).
(6)Maria can sing and (跳舞)very well.
(7)Sally is (照顾) her sister because her mother is out now.
(8)My home is (远离) my school.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】任务型阅读。阅读下面短文,根据短文内容完成表格。 I have a lot of problems recently. First, I'm not happy in class. I'm so shy that I'm afraid of speaking in class. Secondly, I argued with my best friend. I'm very worried because I have few friends. I don't want to lose her. Thirdly, I feel nervous as the middle exams are coming. And even I can't sleep well at night.
Yesterday, my mother took me to the doctor. I told the doctor my problems and he gave me some advice. He asked me to make more friends who look friendly and play games in my free time, so that I'm not shy. He also said, "if you don't want to lose your best friend, you should talk with her. Tell her what you think and you are the best friends again." Because I can't sleep well, he asked me to eat some food that is good for sleep. And he asked me to relax. I'm trying to follow his advice.
Problems | Advice |
Too shy to in class. | To make more friends and |
Had an argument with her best friend. | To with her. |
Too nervous to sleep well as the exams are coming. | To eat some healthy food and to . |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容判断正、误。
(注意:考生将答题卡相应位置涂黑。正确的涂“A”,错误的涂“B”)
On her second or third day behind the counter, Cynthia received a phone call from her nine-year-old son, Jessie. He needed a baseball glove for Little League. She explained that as a single mother, money was very tight, and her first check would have to go for paying bills. Perhaps she could buy his baseball glove with her second or third check. When Cynthia arrived for work the next morning, Patricia, the store manager, asked her to come to the small room in the back of the store that served as an office. Cynthia wondered if she had done something wrong or left some part of her job incomplete from the day before. She was concerned and confused.
Patricia handed her a box. “I overheard(无意中听到)you talking to your son yesterday,” she said, “and I know that it is hard to explain things to kids. This is a baseball glove for Jessie because he may not understand how important he is, even though you have to pay bills before you can buy gloves. You know we can’t pay good people like you as much as we would like to, but we do care, and I want you to know you are important to us.”
The selflessness(无私)and love of this convenience store manager proves that people remember more how much an employer cares than how much the employer pays.
【1】Jessie needed a baseball glove for Little League.
【2】Patricia, the store manager and her employer began to talk in the small room in the back of the store that served as an office.
【3】Jessie was going to take part in Little League,but his father didn’t have enough money to buy things like a baseball glove.
【4】When Cynthia was asked to go to the office, she was happy and moved.
【5】From the story we know sometimes people cares one another more important than many things even wealth.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com