精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.When someone who is in good health dies suddenly,there is usually an inquest(审问).A coroner(验尸官)will do it.His job is to find out exactly how a person died.
If there is nothing suspicious(可疑的)about the death,he will decide that the person died from natural causes or an accident.if,however,he is suspicious,he may decide that the person's death was caused by a person or persons unknown.
One day the coroner was trying to find out exactly what had caused the death of a local
businessman,Henry Watson.
The man's wife was explaining something.She was very sad and had to stop from time to time.The coroner did not want to make her sadder than necessary,but he had to find out the truth.There were questions he had to ask.
"Mrs.Watson,I know this is painful for you,"he said,"but I want you to think very carefully and then answer my questions.You and your husband were having dinner at home.Is that correct?"
"Yes."
‘‘Suddenly he fell to the floor?"
"Yes."
"You stood up and hurried to him?You knelt(跪下)beside him?His stomach was in great
pain?"
"Yes."
"Did he say anything?"
The wife kept her head down.
"Please,Mrs.Watson,you must answer the question.What were his last words?"
The wife took a deep breath and then spoke."He said,"She replied in a very low voice,"I'm not surprised that seafood we had for dinner cost you only 50 cents,"

33.What is the purpose(目的)of an inquest when a healthy person dies suddenly?C
A.To help the poor family.       
B.To do a research on death.
C.To find out the cause of death.  
D.To ask questions about the person.
34.Where did Henry Watson die?D
A.In his company    
B.In a restaurant.    
C.In a fish shop    
D.At home.
35.What was the probable cause of Henry Watson's death?A
A.Eating the food that went bad.    
B.Getting too old.
C.Having a serious heart attack.     
D.Being murdered by his cook.
36.According to the story,what would probably happen to the wife after this inquest?B
A.She would become a bad woman.
B.She would never buy any seafood.
C.She would be much healthier.
D.She would ask the coroner to keep the secret.

分析 当一个人在健康状况良好的情况下突然死亡,通常会有个审查过程.一个审查过程是一种法庭的询问.负责审查的人是验尸官.他的工作就是找出这个人是怎么死的.如果没有什么可疑的,他将决定这个人死于自然原因或意外.如果他是可疑的,他可能会决定这个人的死亡是由一人或多人引起的.有一天,验尸官正试图找出究竟是什么引起了当地的商人亨利 沃森的死亡.男人的妻子解释着什么.她非常伤心,不得不时不时地停下来.验尸官不想让她更加伤心,但他必须找出真相.以下是他必须问的问题."沃森夫人,我知道这对你来说是痛苦的,"他说,"但我想让你很认真的想一想,然后回答我的问题.你和你的丈夫在家里吃饭.是吗?""是的."突然间他倒在地板上?""是的.""你站起来,急忙过去?你跪在他旁边?他的胃很痛?""是的.""他说什么了吗?"妻子低下了头."沃森夫人,你必须回答这个问题.他的最后一句话是什么?"妻子深深地吸了一口气,然后低声地说,"他说,我不惊讶我们晚餐吃的海鲜只花了你50美分."

解答 33.答案C 细节理解题.根据His job is to find out exactly how a person died.可知,当一个健康的人突然死亡时,审问的目的是找出死亡的原因.故选C.
34.答案D 细节理解题.根据You and your husband were having dinner at home.Is that correct?""Yes."可知,他在家中死亡,故选D.
35.答案A 推理判断题.根据His stomach was in great pain?""Yes."和"I'm not surprised that seafood we had for dinner cost you only 50 cents,"可知,他死亡可能的原因是吃了坏了的食物,故选A.
36.答案B 推理判断题.根据对全文的把握,可知他丈夫的死亡是因为吃了不好的海鲜,所以她很有可能以后再也不买任何海鲜了.故选B.

点评 本文并不算难,细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.推理判断题则根据句意以及自己对文章的把握来解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.---Mr.Wang,I have trouble ____ the text.
---Remember ___ it three times at least.(  )
A.to understand,readingB.understanding,reading
C.understanding,to readD.to understand,to read

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.I wonder when they _______ for Beijing.I will go to the train station to see them off when they
_______.(  )
A.will leave; leaveB.leave; will leave
C.will go; leaveD.go; leave

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

1.There are few new words in the comic strips for our students.(反意疑问句)
There are few new words in the comic strips for our students,are there?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

8.At last,the case developed into a disaster.(改为否定句)
At last,the casedidn'tdevelopinto a disaster.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.-Does your new friend have straight or curly hair?
-         .(  )
A.Yes,she doesB.Straight hair
C.No,she has curly hairD.Long hair

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.We don't have plenty of money,so we can't afford _____ such an expensive car.(  )
A.to buyB.buyC.to sellD.sell

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.When I _______ the museum,I found that it _______.(  )
A.arrived; closedB.arrived; was closed
C.reached; closedD.reached; was closed

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.Lucy is a very       student,she usually answers the teachers'questions        in
her class.(  )
A.more active,more activelyB.active,more actively
C.more active,the most activelyD.active,the most actively

查看答案和解析>>

同步练习册答案