分析 这篇短文作者主要介绍了自己在骑自行车掉进沟里后,正在那里感到自己很倒霉的时候,一个女孩经过,并问作者是否在钓鱼,作者尴尬地说是在钓鱼,并邀请她去家里吃饭,最后他们成为了好朋友的故事.
解答 66.His uncle.细节理解题 Last summer,my dad's brother gave me a present-a blue bike.描述,可知是他父亲的兄弟即:他的叔叔,送给他一辆自行车,故答案是:His uncle.
67.It began to move very fast and he fell into a ditch.细节理解题 根据第四段That day,I tried to ride my bike and suddenly it began to move very fast.I couldn't stop the bike.So I fell into a ditch (沟) full of dirty water.描述,可知自行车跑的非常快,我掉到了沟里面.故答案是:It began to move very fast and he fell into a ditch.
68.The girl thought he was fishing.推理判断题 根据第十行"Are you fishing here?"she asked.描述,可知这个女孩认为他在钓鱼.故答案是:The girl thought he was fishing.
69.The girl agreed to come to his home for dinner.细节理解题 根据短文中的"I'm making fish soup for dinner.Would you like to come?"To my surprise,she agreed.描述,可知让Vladislav吃惊的是那个女孩同意去他家吃晚餐,故答案是:The girl agreed to come to his home for dinner.
70.She wants to visit China.细节理解题 根据倒数第二行and she says she wants to visit China,too.She even plans to study Chinese.描述,可知她想来参观中国.故答案是:She wants to visit China.
点评 本题中,一定要弄懂全文后再动手解答问题.书写答案时,注意首字母大写,因为是回答问句,即使只有一个单词也是一个句子.为避免不必要的错误,只要能使用原文的就尽量使用原文回答问题,即使自己总结也尽量使用短句.同时并注意人称和数的变化.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | [?sa?l?ns] | B. | /'s?l?ns/ | C. | /'s?l?nz/ | D. | /'se?l?nz/ |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.My brother plays his CDs too loud!I can't go to sleep. B.You should talk about your problems. C.Maybe you could get a part-time job in the evenings. D.What's wrong? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Who's that? B.I'd like to,but I'm afraid I can't. C.I'm buying something for my aunt. D.Have a good trip! E.1was shopping at that time. F.Who are you? G.What did you call me for? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.how | B.when | C.what | D.which |
| 17.A.coin | B.minute | C.clock | D.dream |
| 18.A.what | B.what a | C.how | D.how a |
| 19.A.something | B.anything | C.nothing | D.everything |
| 20.A.passes | B.passed | C.to pass | D.passing |
| 21.A.sometimes | B.often | C.usually | D.always |
| 22.A.valuable | B.much valuable | C.more valuable | D.very valuable |
| 23.A.will spend | B.has spent | C.will be spent | D.is spent |
| 24.A.homeless | B.priceless | C.hopeless | D.endless |
| 25.A.try | B.make | C.find | D.improve |
| 26.A.use | B.useful | C.used | D.useless |
| 27.A.take off | B.get off | C.put off | D.show off |
| 28.A.no | B.little | C.each | D.every |
| 29.A.surprised | B.pleased | C.happy | D.sorry |
| 30.A.stronger | B.brighter | C.farther | D.bigger. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| (56)suggestions to keep your eyes healthy | (57)Diet | ●Eating food good for your eyes,(58)including fresh fruits,vegetables and food high in protein(蛋白质). ●Taking a proper amount of Vitamins A and B2regularly. |
| Sleep | ●Having a regular and sound sleep is (59)important/necessary. ●Reducing loss of (60)sleep is important. | |
| Eye (61)exercises | ●Having your eyes exercised every day. ●Blinking your eyes at regular periods. | |
| Eye using | ●It's (62)wrong to rub your eye when something goes in. ●Read or write in soft sunlight. ●Light should never shine in your eyes in a (63)direct way. ●Take a (64)rest after reading,writing,watching TV or working on the computer. | |
| Eye (65)health matters a lot. | ||
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| first-aid,been turned into,helping,be able to,less expensive than |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | /;the | B. | /;a | C. | the; a | D. | the;the |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com