精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.
Trip 1One Week In The Mountains
Bring your strong shoes and warm clothes for this walk in a beautiful area of the Green Mountains.You may go hiking or have a try of rock climbing.This is also a protection area for wild animals.You can find many kinds of animals in this area.
Time:July 8-July 14      Tel:05983992285
Adult:¥750            Child:¥120
Trip 2Three Days In The Country
There are many beautiful gardens.Take your camera and enjoy the wonderful scenery in Hunter Valley.It's a good place for fishing and horse riding.You can also find different kinds of flowers here.This a also a great walk for bird lovers.
Time:July 20-July 22   Tel:05983982364
Adult:¥350            Child:¥200
Trip 3Flashlight(手电筒) Adventure
Put on your warm clothes,bring a flashlight and come for a night walk along the Dungog Valley.It's trip full of adventure.A guide will lead the tour.Many of the plants on this trip can only be seen at night.
Time:July 16-July 18      Tel:05983972360
Adult:¥240            Not for child
Trip 4Five Days By The Sea
Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening.Our hotel is next to the sea.We have our own boats,too.You can swim in the sea or in the swimming pool.Every day our our boat will take you to different places for swimming.
Time:July 13-July 17   Tel:05983967248
Adult:¥520            Child:¥310
根据以上信息,选择最佳答案.
46.If you want to enjoy the sunshine at the seaside you can callB.
A.05983992285              
B.05983967248         
C.05983982364
47.Sam stayed in Hunter Valley with his wife,his five-year-old son.It costA.
A.¥900                    
B.¥480              
C.¥1,620
48.David loves sports.He will take his holiday from July 7to July 15.He will probably take part inC
A.fishing in the country         
B.watching plants at night 
C.hiking in the mountains
49.Lin Ming wants to know something about the life of plants at night.He will chooseB.
A.trip 2                       
B.trip3              
 C.trip 4
50.Which of the following is NOT mentioned according to the four ads?A
A.       
B. 
C.

分析 这是旅行社的广告,介绍了4个旅行线路的内容,时间和费用.

解答 46.B细节理解题.根据Trip 4Five Days By The Sea    Tel:05983967248可知要在海边享受阳光,应该拨打这个电话,故选B.
47.A细节理解题.根据Trip 2Three Days In The Country  中的Take your camera and enjoy the wonderful scenery in Hunter Valley   Adult:¥350   Child:¥200.可知萨姆和他的妻子孩子在 Hunter Valley 应付350*2+200=900,故选A.
48.C细节理解题.根据题干他的假期是7月7-15日,根据Trip 1One Week In The Mountains中的Time:July 8-July 14 可知他一个去大山里远足,故选C.
49.B细节理解题.根据Trip 3Flashlight(手电筒) Adventure中的  Many of the plants on this trip can only be seen at night.可知要想在晚上看植物,应该参加Trip 3,故选B.
50.A细节理解题.根据Trip 3Flashlight(手电筒) Adventure  中的Put on your warm clothes,bring a flashlight and come for a night walk along the Dungog Valley可知雨伞没有提到,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

12.The boy learns to play the piano everyTuesday evening.(星期二)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:改错

16.He said he would come today,and we can't find him now.but.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.Happiness is for everyone.You don't need to care about those who have beautiful houses with large gardens and swimming pools or those who have nice cars and lots of money and so on.
Why?Because those who have big houses may often feel lonely and those who have cars may want to walk on the country roads on their free time.
In fact,happiness is always around you if you put your heart into it.When you are in trouble at school,your friends will help you; when you study hard at your lessons,your parents are always taking good care of your life and your health; when you get success,your friends will say congratulations to you; when you do something wrong,people around you will help you correct it; and when you do something good to others,you will feel happy,too.All these are your happiness.If you notice them,you can see that happiness is always around you.
Happiness is not the same as money.It is a feeling of your heart.When you are poor,you can also say you are very happy,because you have something else that can't be bought with money.When you meet with difficulties,you can say loudly you are very happy,because you have more chances to challenge yourself.So you can not always say you are poor and you have bad luck.As the saying goes,life is like a revolving(旋转)door.When it closes,it also opens.If you take every chance you get,you can be a happy and lucky person.

37.Happiness isC
A.to have a lot of money 
B.to live in a beautiful house with a large garden 
C.a feeling of your heart 
D.to own everything you want
38.We say''Happiness is not the same as money."becauseB
A.money always brings happiness
B.money doesn't always bring happiness
C.everything can be bought with money 
D.everything can bring happiness except money
39.Which is NOT true according to the passage?A
A.People who have cars would never like to walk in the open air.
B.You can get help from others when you do something wrong.
C.You can still be a happy person even if you have little money.
D.Happiness is always around you though difficulties come towards you.
40.Which is the best title of this passage?B
A.Happy and Lucky
B.Happiness
C.Life and Success
D.Do Something Good to Others.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.2015summer holiday is coming.Are you interested in climbing mountains and enjoying   beautiful nature?Want to enjoy your summer holiday and learn something interesting and useful?
Here comes your CHANCE!Youth Camp has prepared you with a:THREE-DAY SUMMER PROGRAM!There are many beautiful places such as Red Rock Valley(蛱谷) Zifang Lake,Baijia Cliff (山崖)  and so on  You can climb mountains,and play in the water.If you are lucky,you may meet monkeys!More information about the program,is as follows
Age:Studentsaged8~16
Groups:There are 2programs for you to choose from Each program needs at most 15students.
Program A'
Dates 14~16July,2015.
Days:Tuesday to Thursday
Time:10:OO am~4:OO pm
Program B",
Dates:5~7August 2015
Days:Wednesday to Friday;
Time:10:00am~4:00pm
Program cost:~230for members~250for non-members.How to do:Simply come to our centre to'get a form_
Send your completed form on or before 11th July,2015 (Saturday)
Notes:
1.NO FREE LUNC HES ARE PROVIDED because of personal food differences You may either bring.a lunch-box or pay for lunch at our restaurants…
2.Both program will start l DAY Later if there; is a warning of rainstorms'COMEANDJOINUSN'OW!!DON'T MISS THE CHANCE!!

56.Bcan join the three-day summer program.
A.A kid of 7   
B.A boy of 14   
C.A girl of 17    
D.A man of 26
57.If there is a rainstorm on 14th July,program A will start onA
A.Wednesday  
B.Thursday   
C.Friday        
D.Saturday
58.Two members and one non-member should payBfor the program
A.¥690    
B.¥710 
C.¥730   
D.¥750
59.Free lunches aren't provided becauseC
A.the lunches cost too much    
B.they may bring lunch-boxes
C.people have different tastes   
D.there are many restaurants.
60.What can we know from the passage?D
A.We are sure to see monkeys in the program
B.More than 15students are in each program
C.All of students can take part in Youth Camp
D.You need to hand in a form for the program ahead.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.Many large cities have a subway system(地铁系统).The subway is called tube in London.In San Francisco,it is called BART (Bay Area Rapid Transit).Some subway systems,like Chicago's,are quite old.It opened in 1897.Others are more recent.For example,Mexico City's subway started in 1969.
Most subways are very modern and clean,but sometimes they get very crowded.So people have to follow certain rules to make the trip more comfortable.In London,when people use the tube,they must stand on the right so that people in a hurry can walk on the left.They let passengers get off the train before others get on,and people are expected to give their seats to the old and disabled people.
Some subways provide excellent services.In most subways,there is a station about every one kilometer.Trains arrive at a station about every two minutes.Subways carry a lot of passengers.The number of people traveling one way each hour ill London can be about 30,000.In some other cities it is much higher.Hong Kong's subway holds the record of about 80,000passengers an hour!

29."Tube"is the name of the underground trains inD.
A.Hong Kong      
B.Mexico City      
C.San Francisco      
D.London
30.How do people in London make their underground trip more comfortable?D
A.They stand on the left of the train to let others pass on the right.
B.They get off the train quickly after others get on.
C.They don't give seats to the old and the disabled.
D.They follow some rules in the subway.
31.Which of the following statements is NOT true according to the passage?B
A.Trains arrive at a station about every two minutes.
B.Most subways in the world are old but clean.
C.There is a station about every one kilometer in most subways.
D.Hong Kong subway can hold many passengers an hour.
32.The best title for the passage isC.
A.The history of subway system            
B.Subway systems in China
C.Subway systems around the world         
D.A story of Hong Kong subway.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.我妈妈酷爱读书,以至于她每天花一个小时的时间读书.
My motherlikes reading so much that it takes her an hour to read books every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.我想玛丽和爱丽丝一样高.
I think Maryis as tall as Alice.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.I'm sure they ________ to the park if it is rainy tomorrow.(  )
A.won't goB.didn't goC.don't goD.haven't gone

查看答案和解析>>

同步练习册答案