分析 文章大意:
文中提到了五种维生素,分别是维生素ABCDE.
维生素A对头发,皮肤和视力有好处.食物牛奶,胡萝卜中含大量的维生素A.
维生素B帮助我们从食物中获得能量.谷物,鱼和鸡中含有大量的维生素B.
维生素C对牙齿和肌肉有好处.橘子,葡萄和草莓中含有大量的维生素C.
维生素D有助于强健骨骼和牙齿,能够帮助机体利用矿物质,如钙.牛奶,鸡蛋中富含维生素D.
维生素E对血液,眼睛,肝脏及肺有好处.蛋黄,坚果中富含维生素E.
解答 51.T,推理判断题,文中提到"The body cannot make most vitamins,so we get them from foods"我们身体本身不能合成大多数的维生素,因此需要通过食物供给,由此判断此题正确.
52.F,推理判断题,文中提到"Vitamin A is for healthy hair,skin,and vision"维生素A对头发,皮肤和视力有好处,"Vitamin B helps us make and use energy from food"维生素B帮助我们从食物中获得能量,由此判断此题错误.
53.F,推理判断题,文中提到"Vitamin E is for healthy blood,eyes,skin,liver and lungs"维生素E对血液,眼睛,肝脏及肺有好处,"Vitamin C is for healthy teeth,gums(牙龈),and muscles"维生素C对牙齿和肌肉有好处,由此判断此题错误.
54.T,推理判断题,文中提到"Vitamin D is for strong bones(骨骼)and teeth.It helps the body use minerals(矿物质) such as calcium"维生素D有助于强健骨骼和牙齿,能够帮助机体利用矿物质,如钙,由此判断此题正确.
55.F,推理判断题,文中提到了五种维生素,分别是维生素ABCDE,由此判断此题错误.
点评 对于判断对错题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | can | B. | should | C. | may | D. | must |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | one | B. | it | C. | some | D. | this |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| People communicate mainly with words. | Your words (71)carry a message |
| People communicate(72)without words | If you want to say something or ask in class, you need to(73)put up your hands People also receive messages from (74)Signs |
| People communicate (75)in manyother ways | Books,magazines,TV,radio and films can help us to know what is going on in the world and what other people are thinking about.[ |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.For example | B.In fact | C.Above all | D.After all |
| 17.A.unusual | B.normal | C.likely | D.strange |
| 18.A.stop | B.learn | C.protect | D.hear |
| 19.A.friend | B.mother | C.father | D.brother |
| 20.A.refused to | B.decided to | C.planned to | D.tried to |
| 21.A.somebody | B.everybody | C.anybody | D.nobody |
| 22.A.although | B.so | C.because | D.while |
| 23.A.experience | B.experiment | C.accident | D.instruction |
| 24.A.helps | B.misses | C.likes | D.respects |
| 25.A.live | B.play | C.lie | D.stay. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| The event | The Japanese (56)government signed a contract to"buy"part of China's Diaoyu Islands. |
| The (57)effect(s) | The relationship between the two countries (58)got/became worse. |
| Anti-Japan feeling grew strongly (59)amongChinese people,many people walked into streets,(60)shouting"Diaoyu Islands are China's." | |
| Some people have (61)refused to buy Japanese products. | |
| Some people did something against the law like (62)breaking cars and stores of Japanese brands. | |
| The conclusion | (63)Though/Although we have every right to say the Diaoyu Islands belong to us,we should under the law and watch (64)what we do.What's more,we should make our country(65)stronger. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | dressed up | B. | dressed in | C. | dressed | D. | were dressed |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | have,bought | B. | have,had | C. | have,buy | D. | have,have |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com