精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.One day June Green visited the family doctor,Edward Smith.Dr.Smith was an old man with a long beard.
"What's the problem,June?"Dr.Smith asked her.
"I'm very worried about my son,Teddy."Mrs.Green said,"I can't stop him from gambling (赌博).He spends all his money betting (打赌)on horse races.And not just on horse races,he'll bet on anything.It doesn't matter what it is."
"I've cured (治愈)people of gambling before."Dr.Smith said,"Send him to me.I'll talk to him.
A week later,Dr.Smith spoke to Mrs.Green on the phone."I think I've cured your son."he said."That's wonderful.How did you do it?"
"Well,"the doctor said,"It was very strange.While we were talking he was looking at my beard.Suddenly he said,'I bet you 50 that's a false beard.""Oh,no!"Mrs.Green cried."It's all right,"the doctor said,"I knew what to do,My beard isn't a false one,I told him,'And I can prove it."Can I pull your beard and find out?your son asked me.""I thought,this was my chance to teach him a lesson,so I said,'Yes,you can pull my beard,""Well,he pulled it,and soon found out it was real."The doctor laughed,"He had to pay me 50.That should cure his gambling."
"Doctor,"Mrs.Green said,"You're wrong.You haven't cured him.You've made him even worse."
"How can that be?"
"The day before he went to see you,he bet me 100 that you would ask him to pull your beard!"

44.What was Teddy's problemB?
A.He had a long beard.
B.He liked gambling very much.
C.He liked horse races very much.
D.He spent all his money buying horses.
45.Mrs.Greencried,"Oh,no!"becauseC,
A.she knew Dr.Smith's beard was false
B.she knew Dr.Smith's beard was real
C.she knew Teddy was gambling again
D.she was afraid Dr.Smith would be angry
46.At the end of the storyA,
A.Teddy won 50        
B.Dr.Smith gave Teddy 50
C.Teddy would give up gambling
D.Teddy had to pay his mother 100
47.Which is the right order of the storyD?
a.Dr.Smith phoned Mrs,Green.
b.Teddy bet his mother Mrs.Green 100.
c.Mrs.Green visited Dr.Smith.
d.Teddy went ID see the doctor and pulled his beard.
A.a-d-c一b             
B.a-b一d-c              
C.c一a-d一b               
D.c一b一d-a.

分析 有天简.格林去看家庭医生爱德华.史密斯.史密斯大夫是位留着长胡子的老人.史密斯大夫问她:"有什么问题么,简?""我很担心我儿子,泰迪."格林太太说."我没法阻止他去赌博.他花了自己所有的钱去赌马.现在,还不只赌马了,他几乎见什么赌什么.""我以前治疗过赌博成瘾的人."史密斯大夫说."叫你儿子来,我和他谈谈."一个星期后,史密斯大夫打电话给格林太太."我想我已经治好了你儿子."他说."那真是太好了,您怎么治疗的?""是啊"大夫说.其实挺奇怪的.当我们交谈时,他总是看着我的胡子.突然他说:"我赌50块钱,你胡子是假的!""哦,不!"格林太太哭起来."这没什么."大夫接着说."我知道该怎么做.我的胡子不是假的.而且我可以证明是真的.""我能拔下跟你的胡子看看是否是真的么"你的儿子说.我觉得这是个机会给他个教训,所以我说,"行,你可以拔我的胡子."然后他就拔了根胡子,并且很快发现那是真的胡子."大夫笑道,"他就只能输给我50块.这能矫正他赌瘾.""大夫,"格林太太说."你错了,你并没有治好他,反而更糟糕了.""怎么会呢?""去见您的前一天,他和我赌100块,你主动让他拔你的胡子!"

解答 44.答案B 细节理解题 由文中 I can't stop him from gambling 可知 我没法阻止他去赌博,故选B
45.答案C 细节理解题 由文中 I bet you 50 that's a false beard 可知 我赌50块钱,你胡子是假的,格林太太很上心,儿子又赌博了,故选C
46.答案A 细节理解题 由文中 He had to pay me 50.That should cure his gambling 可知 他就只能输给我50块.这能矫正他赌瘾,由文中The day before he went to see you,he bet me 100 that you would ask him to pull your beard 可知 去见您的前一天,他和我赌100块,你主动让他拔你的胡子,所以他赢了五十,故选A
47.答案D 排序题 由文中 One day June Green visited the family doctor 可知 有天简 格林去看家庭医生爱德华 史密斯,The day before he went to see you,he bet me 100 that you would ask him to pull your beard 去见您的前一天,他和我赌100块,你主动让他拔你的胡子,Yes,you can pull my beard 行,你可以拔我的胡子A week later,Dr.Smith spoke to Mrs.Green on the phone 一个星期后,史密斯大夫打电话给格林太太,故选D

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.排序题则要求理解文章意思,明白事件发生的先后.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Anna's painting is one of _________ in our class.(  )
A.goodB.betterC.bestD.the best

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.It'swaste(浪费) to throw away glass,paper and metal.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.The policewoman asked the little boy ______.(  )
A.where did he liveB.where he lived
C.where he livesD.where does he lives

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.I'm patient.I don't mindwaiting  (wait) for people.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.At nine o'clock in the evening on 15September,1961,Mr and Mrs Hill were.driving along Motorway 3(3 号高速公路)when they saw a spaceship.
They drove on to Sandfield,the next town.They got there the next morning.Mr Hill looked at his watch.
"Why did it take us so long?"he asked"Three hundred and four kilometres in seven hours?"
Mrs Hill went white in the face."Something is strange,"she said"But I can't remember anything."
Later,with the help of a doctor,they remembered everything.After they saw the spaceship,they got out of their car and then they"lost"several hours.
They remembered they heard a"bleep,bleep"noise from the spaceship.When they tried to run back to their car,there were three aliens(外星人)between them and their car.
The aliens took them to their spaceship.They asked them questions about the food and drink on Earth.They were very interested in Mr Hill's teeth because his teeth could come out!
Finally,the aliens took them back to their car and the spaceship flew away.

46.What time do you think the Hills arrived at Sandfield?B
A.At 4a.m.on 15September.
B.At 4a.m.on 16September.
C.At 6a.m.on 15September.
D.At 6a.m.on 16September.
47.What made Mrs Hill feel strange at first?A
A.Short way but long time.
B.Short time but long way.
C.Poor memory during the drive.
D.Careful driving on Motorway 3.
48.The right order to show what happened to the Hills isA.
a.they got out of the car
b.they saw a spaceship
c.they were asked some questions
d.they met three aliens
A.b;a;d;c   B.a;b;c;d   C.d;a;b;c   D.c;d;b;a
49.Which of the following pictures can best explain why the aliens were interested in Mr Hill's teeth?D

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.--Please bring little Tom next time you come to Anhui.
--______,thank you.(  )
A.I willB.I hope soC.That's rightD.My pleasure

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.He has two sons,One is working in Urumqi,______ is in Germany.(  )
A.the otherB.anotherC.othersD.the others

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.In this four-person game,the one who finds ______ hidden balls will win the last free ticket for the concert.(  )
A.someB.manyC.moreD.the most

查看答案和解析>>

同步练习册答案