精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.Hi Michael,
I hope you had a great holiday!You won't believe what I did last week!I went to see U2in concert-in Australia!I won a trip to Sydney and a ticket to the concert from a radio station.
The concert was incredible!There was a huge crowd of people there,about 70,000I think,and I felt like a true VIP because I was standing so close to the stage.The lighting effects (效果) were really wonderful and made everything in the stadium (体育场) look blue.There was a really amazing atmosphere (气氛) with everyone dancing excitedly and having a great time.The highlight (精彩场面) of the show appeared when Bono sang‘With or Without You'.As the band was playing the first part of the song,everyone in the stadium got really quiet.Bono began to sing very softly at first and then his voice became very powerful.By the end of the song,the whole crowd was singing along loudly.
I feel really lucky.I never imagined that I would ever visit Australia and,as you know,U2is my favorite band!Have you ever been to any of U2's concerts?Write soon and tell me all your news.
Ricardo
61.C offered Ricardo the chance to visit Sydney.
A.A TV stationB.A rock band C.A radio stationD.A movie theatre
62.The underlined word incredible here meansA.
A.greatB.modern C.noisyD.popular
63.He felt like a VIP because heD.
A.could sing with U2B.could dance with U2
C.was treated as a guestD.was standing close to the stage
64.When Bono sang‘With or Without You',the crowdD.
A.sang along loudly
B.listened to the song quietly
C.danced to the music excitedly
D.listened quietly first and then sang along loudly
65.Which of the following is true?B
A.Everything in the stadium looked red.
B.Ricardo enjoyed the concert very much.
C.It was his second time to visit Australia.
D.About 7,000people crowded into the stadium.

分析 嗨,Michael,我希望你有一个美好的假期!你不会相信我上周做了什么!我去澳大利亚看u2的演唱会!我从电台赢得了一张演唱会门票和一次悉尼之行.这场音乐会真的难以置信!人山人海,我觉得大约有7万人,我感觉自己像个真正的VIP,因为我很靠近舞台,灯光效果真的是太棒了,使得球场上的一切看起来都是蓝色的.气氛非常棒,每个人都兴奋地跳舞享受美好时光.最精彩的场面出现在Bono唱"有你没你"的时候.乐队在演奏这首歌曲的第一部分时,体育场里每个人都很安静.Bono开始唱的很温柔然后他的声音变得非常大.在歌曲的最后,所有的观众都在跟着大声歌唱.我觉得很幸运.我从来没有想过我会去澳大利亚,你知道的,我最喜欢的乐队就是u2!你去过任何U2的演唱会吗?尽快写信告诉我你的消息.Ricardo

解答 61.答案C 细节理解题 由文中 I won a trip to Sydney and a ticket to the concert from a radio station可知 我从电台赢得了一张演唱会门票和一次悉尼之行,故选C
62.答案A 词义猜测题 由文中 The concert was incredible!There was a huge crowd of people there,about 70,000I think,and I felt like a true VIP because I was standing so close to the stage.The lighting effects (效果) were really wonderful and made everything in the stadium (体育场) look blue可知 这场音乐会真的…!人山人海,我觉得大约有7万人,我感觉自己像个真正的VIP,因为我很靠近舞台,灯光效果真的是太棒了,使得球场上的一切看起来都是蓝色的,可推断这场演唱会非常棒,故选A
63.答案D 细节理解题 由文中  I felt like a true VIP because I was standing so close to the stage可知我感觉自己像个真正的VIP,因为我很靠近舞台,故选D
64.答案D 细节理解题 由文中 The highlight (精彩场面) of the show appeared when Bono sang‘With or Without You'.As the band was playing the first part of the song,everyone in the stadium got really quiet.Bono began to sing very softly at first and then his voice became very powerful.By the end of the song,the whole crowd was singing along loudly可知 最精彩的场面出现在Bono唱"有你没你"的时候.乐队在演奏这首歌曲的第一部分时,体育场里每个人都很安静.博诺开始唱的很温柔然后他的声音变得非常大.在歌曲的最后,所有的观众都在大声歌唱,故选D
65.答案B 判断理解题 由文中 I feel really lucky.I never imagined that I would ever visit Australia and,as you know,U2is my favorite band可知 我觉得很幸运.我从来没有想过我会去澳大利亚,你知道的,我最喜欢的乐队就是u2,可见他兴奋激动,非常享受这次演唱会,故选B

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.What about going to the Great Wall this summer holiday?
I don't think it is a good ______.I have been there twice.(  )
A.holidayB.ideaC.placeD.decision

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Nowadays,many people prefer to eat out on New Year's Day,_____ kids.(  )
A.speciallyB.especiallyC.may beD.can be

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.It was ________ autumn evening when they met each other at last.(  )
A.aB.anC.不填任何单词

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.-Every student in our class was at the meeting except you.Why?
-Sorry,sir.Ms Wangwas explaining (explain) a maths problem to me.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Tomorrow is Mary's birthday.We're going to have a special party for hertwelfth (twelve) birthday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.---_____ you ever ______an amusement park?
---Yes,I have.I went there last year.(  )
A.Has; been toB.Have; gone toC.Have; been to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.---Nancy,how long does it take to fly to Canada?
---Sorry,I don't know.But I can telephone my father to ____it for you.(  )
A.doB.checkC.catchD.find

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-What time do you usually go       home?
-At seven o'clock.(  )
A.aB.anC.theD./

查看答案和解析>>

同步练习册答案