分析 黑色代表力量,有服从的意思.它在时尚界非常流行是因为它使人们看起来更瘦.
白色代表新娘.白色被认为是一种夏天的颜色.它在时尚界非常流行是因为因为它比较亮,可以与任何东西搭配.
红色是一种热情的和强烈的颜色.它可以使心跳加快,它也是爱的颜色.红色的衣服可以使人们看起来更沉稳.红色的东西比另一种颜色的东西更容易被注意到.
天空和海洋的颜色是蓝色,是最流行的颜色之一,它常常用于卧室.蓝色是冷色,会让人们感到悲伤.
绿色是大自然的颜色.它对眼睛而言是最舒适的颜色,可以改善视力.它是一种平静的颜色.医院经常使用绿色,因为它可以使病人放松.
黄色是眼睛最难接受的颜色.黄色是阳光的颜色.它和红色一样都是暖色.一方面,它是代表幸福和快乐的颜色.另一方面,它意味着恐惧和不诚实的行为.
解答 54.C.细节理解题.根据Black is the color of power.It has the meaning of submission(服从).It is popular in fashion because it makes people look thinner.可知,黑色代表力量,它在时尚界非常流行是因为它使人们看起来更瘦,因此选择C.thinner;
55.B.细节理解题.根据Red is a hot and strong color.It can make the heart beat fster.It is also the color of love.可知,红色是一种热情的和强烈的颜色.它可以使心跳加快,它也是爱的颜色.因此答案为B.love
56.C.细节理解题.根据Green means nature.It is the most comfortable color on the eyes and can improve vision(视力).It is a calming color.可知,绿色是cooling color,也就是说能够使激动的人冷静下来的颜色是绿色,因此答案为C.green;
57.D.细节理解题.根据On the one hand,it is the color of happiness and joy.On the other hand,it means fear and dishonest behavior.可知,黄色有两种不同的含义,一种是幸福和快乐,另一种是恐惧和不诚实的行为,在He is too yellow to stand up and fight中,用到了too…to…,表示太…而不能…,这里的意思应该是他太害怕了而不敢站起来战斗,既然是站起来fight,那就不可能保持一种开心和幸福的心态,因此应该是害怕,即D.afraid
点评 本文是一篇关于颜色的文章.做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | why didn't come | B. | why you didn't come | ||
| C. | where didn't come | D. | where you didn't come |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Fifteen thousands eight hundred and fifty-eight | |
| B. | Fifteen thousand eight hundreds and fifty-eight | |
| C. | Fifteen thousand eight hundred and fifty-eight | |
| D. | Fifteen thousand and eight hundred and fifty-eight |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 75.A.two | B.three | C.four | D.five |
| 76.A.in the magazine | B.on the notice board | C.on the Internet | D.in the newspaper |
| 77.A.new | B.real | C.foreign | D.male |
| 78.A.useful | B.historical | C.amusing | D.famous |
| 79.A.forgot | B.refused | C.escaped | D.Suffered |
| 80.A.immediately | B.successfully | C.carefully | D.quietly. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| An Underwater Hotel It looks like a spaceship but it is actually a picture of an underwater hotel.A company plans to build in the sea which is about 18metres below the surface(表面).The whole building is underwater and you can get to it by swimming and diving. |
| Google Glass Google Glass is a pair of glasses with a battery(电池)hidden inside the frame(边框).It can perform many of the same tasks as smart phones.The glass has a hidden camera and a tiny screen.It is designed to take hands-free photos or videos of anything people are doing. |
| A New Kind of Shirt Hate washing clothes?You're going to love this kind of shirt made by an American clothing company,Wool & Prince.This shirt can be worn for 100straight days without washing!The Wool & Prince shirt never needs ironing(熨烫). |
| The Digital(数字) Library Can you imagine walking into a library and finding all books have turned into computers?The first bookless public library is planned to open in San Antonio,Texas.Computers will take the place of books soon. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 15.A.man | B.woman | C.boy | D.girl |
| 16.A.styles | B.colors | C.sizes | D.prices |
| 17.A.announced | B.explained | C.showed | D.translated |
| 18.A.watched | B.behaved | C.counted | D.waited |
| 19.A.eyes | B.ears | C.face | D.head |
| 20.A.gently | B.quickly | C.happily | D.gratefully |
| 21.A.car | B.box | C.room | D.picture |
| 22.A.played | B.dealt | C.returned | D.disappeared |
| 23.A.wash | B.keep | C.wear | D.love |
| 24.A.buy | B.need | C.mean | D.dislike. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | glasses of milk | B. | glass of milks | ||
| C. | glasses of milks | D. | glass of milk |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com