精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.An interesting experiment(实验)is taking place at the Children's Hospital in London.Dogs,cats,and even horses help sick children to get better.Dr.Marcus Finch of the Children's Hospital says,"Children have many problems as they are growing up.When they have problems,it's not easy for them to open up.But when they are with a pet animal,they feel relaxed and always smile.Animals don't speak,so they don't criticize(责备).They listen and don't stop children.Children can talk with animals because they can believe them.Animals know how to keep secret!Also,children feel they are needed(被需要的) because they help to feed (喂养)the animals and look after them."At the Children's Hospital,you can find children playing with cats,dogs,and goats,and riding horses.The doctors just watch them and are surprised at the power of the animals.
66.An interesting experiment(实验)is taking place at the Children's Hospital inB.
A.Beijing     
B.London     
C.Japan     
D.The USA
67.How many kinds of animals are mentioned in the passage?B
A.Three       
B.Four       
C.Five      
D.Six
68.Why do children feel they are needed?B
A.When they have problems,it's not easy for them to open up.
B.Children can talk with animals because they can believe them.
C.Because they help to feed (喂养)the animals and look after them.
D.They all like the animals.
69.Which of the following is TRUE?B
A.Dogs,elephants,and even horses help sick children to get better.
B.When children are with a pet animal,they feel relaxed and always smile.
C.Children don't want to play with animals when they have problems.
D.Children don't have any problems as they are growing up.
70.This passage is mainly aboutD.
A.Sick children and doctors
B.How to make friends with animals.
C.Sick children don't like doctors.
D.Sick children and animal treatment(疗法)

分析 这篇短文主要讲述了伦敦儿童医院正在进行一项有趣的实验,动物能使生病的孩子快点好起来.

解答 66.B细节理解题.根据文中An interesting experiment(实验)is taking place at the Children's Hospitalin London可知这个实验是在英国的伦敦进行的,故选B.
67.B细节理解题.根据问题文中提到了多少动物,根据you can find children playing with cats,dogs,and goats,and riding horses可知提到了猫、狗、羊、马,故选B.
68.B细节理解题.根据文中They listen and don't stop children.Children can talk with animals because they can believe them.Animals know how to keep secret!可知孩子们能和动物们说话,因为他们相信他们.可知选B.
69.B细节理解题.根据But when they are with a pet animal,they feel relaxed and always smile.可知但是孩子们宠物在一起,他们感到轻松和总是微笑,故选B.
70.D主旨大意题.通过阅读短文可知,这篇短文主要讲述了生病的孩子和动物治疗法,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

5.假设你们班级即将召开以"感恩"为主题的班会,要求向大家介绍一下你最想向谁表达感恩之情,他或她为你做了什么,你又将怎样回报他或她的付出.请结合上文内容,以"Thank you,my…"为题写一篇发言稿.
要求:
1.句子通顺,语意连贯; 
2.包括所有提示内容.
3.80词左右.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

6.你们班展开了以"less pressure,better life"为主题的英语演讲比赛,请你准备发言稿,谈谈你的一些缓解压力的好办法,与你的同学分享,内容包括:
我的压力不能和父母好好相处
得不到足够的睡眠
不得不跟同学竞争…
缓解压力的办法做运动
和朋友闲逛
和老师或父母交谈
读书
看电影…
注意:文中不得出现真实的姓名和校名.100词左右.书写规范.
Less pressure,Better life                                                    .

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.The students in our class all promise toreuse shopping bags.(use)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.Maria loves music very much,and he want to be a _____ like Zhou Jielun.(  )
A.pilotB.musicianC.inventor

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.It ________ him about 15hours ______ from Suzhou to Beijing by train last Sunday.(  )
A.spends,travellingB.takes,to travel
C.cost,travellingD.took,to travel

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.---Could you tell me who was the ruler of the USA in the 17th century?
---Sorry.I have little            of American history.(  )
A.opinionB.messageC.knowledgeD.advice

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

2.People in my neighborhoodpreferred(prefer) to take a walk after super,but now most of them like jogging to keep fit.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.If you have no special plans for your holidays,why not spend your time helping others?
More and more people in the USA volunteer to spend their school holidays working for others.And they don′t do it for money.Here are some of their stories.
Alice Hamilton,17
I'm going to help the Forest Centre build new hiking paths in the mountains.It's going to be terrific-I'll spend the whole summer living in the tent and breathing(呼吸) the clean mountain air.I'm going to sleep under the stars.It'll be a nice sport,and I'll be able to do something good at the same time.
Jason Moore,18
This summer,I'm going to volunteer with Special House Program.They build good,low-cost houses and sell them to families that are not very rich.They'll teach me what to do,so I'll help people and also have a chance to learn how to build houses.
Trish Anderson,16
I'm going to teach kids who have trouble reading.I'll work for a program called Reading For Life.Every ay,I'm going to help kids choose and read books that they like.I want to be a teacher and I love children and reading,so this is going to be a great experience for me.
21.Young people in the USA volunteer to spendA helping others.
A.school holidays           
B.Weekdays        
C.every morning
22.What does Alice volunteer to do in summer?B
A.To breathe the clean mountain air
B.To help build new hiking paths in the mountain
C.To spend the whole summer living in the tent
23.From the passage,we know that Special House Program helpsC
A.children in poor families           
B.workers who build houses
C.poor families that can't afford(付得起) houses
24.C wants to be a teacher.
A.Alice Hamilton           
B.Jason Moore    
C.Trish Anderson
25.Which is the most possible title for this passage?C
A.Reading for life   
B.A Special House Program   
C.Young American Volunteers.

查看答案和解析>>

同步练习册答案