Our school isn’t very big, but it is very beautiful(漂亮). There are a lot of trees in it. I’m in Class Two, Grade Seven. The walls of our classroom are white. There is a blackboard and some pictures on the wall. Our classroom is very clean(干净). There are 45 students in my class. Mr. White is our English teacher. He is from England. I like English very much. Mr. White is very friendly(友好) to us. He likes China and he learns(学习) Chinese now. He can speak some Chinese. My father and mother are English teachers, too. They often help me with my English. My classmates(同学) are very friendly. We are all friends. We like our school class.
1.There are _________ in my school.
A. many trees B. 45 students
C. two classes D. three teachers
2.Mr. White is __________.
A. an American teacher B. my Chinese teacher
C. English D. a math teacher
3.My father is _________ teacher.
A. my B. a Chinese
C. an English D. an art teacher
4.I like _________ very much.
A. English B. my teachers
C. my friends D. Chinese
5.Our school is ___________.
A. not beautiful B. not very big
C. behind my home D. in Beijing
1.A
2.C
3.C
4.A
【小题5 】B
【解析】
试题分析:这篇文章讲述了作者的学校不是很大,它很漂亮,学校有很多树,我们的教室也很整洁,Mr. White是我们的英语老师,老师对我们很友好,作者的父亲和母亲也是英语老师。
1.细节理解题。根据文章Our school isn’t very big, but it is very beautiful(漂亮). There are a lot of trees in it可知学校有许多树。故选A
2.细节理解题。根据文章 Mr. White is our English teacher.可知Mr. White 是一个英语老师。故选C
3.细节理解题。根据文章My father and mother are English teachers, too.可知我的父亲也是一名老师。故选C
4.细节理解题。根据文章I like English very much.可知作者非常喜欢英语。故选A
5.细节理解题。根据文章Our school isn’t very big, but it is very beautiful(漂亮).可知我们的学校不是很大。故选B
考点:学校介绍类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2014-2015学年北京房山周口店中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:翻译
完成句子 (共10分,每小题2 分)根据中文意思完成句子。
1.我弟弟擅长运动。 My brother ______________________.
2.我的小妹妹上学迟到了。 ____________________school
3.该睡觉了。_____________________bed.
4.我们喜欢骑自行车。We love ________________.
5.不要再英语课上讲中文。_____________________ in English classes.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东临沭青云镇九年级第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
— What did Tina say? — Sorry, I didn’t ________ what she said.
A. pay attention to B. get on with
C. hold on to D. look forward to
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年安徽芜湖澛港中学七年级上入学素质测试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
I have English and Maths more.
A. practise B. to practise C. to practising
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年安徽淮北市五校七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:书面表达
书面表达: (10分)
Jim想给他的朋友Mary介绍一下他房间的照片:书柜里的书,床下的铅笔盒,桌子上的字典,书包里的钢笔等等。如果你是Jim,帮他介绍一下他的房间。
要求:1 语句通顺达意;2 至少要写5句;
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年安徽淮北市五校七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
-----Hi, Lucy. Nice to meet you.
-----Hi, Jim. _______.
A. Fine, thank you B. Nice to meet you,too.
C. Good morning D. How do you do
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年安徽淮北市五校七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
-----Are those your pencils? -----_________.
A. No, they are. B. No, I am not
C. Yes, they’re. D. Yes, they are.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年安徽淮北五校九年级上第二次联考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
One day, there was a blind man called John sitting on the bench with a hat by his feet and a sign that read, "I am blind. Please help me."
A creative publicist (广告员) named Tom was walking by the blind man and stopped to see that the man only had a few coins in his hat. He put a few of his own coins in the hat. Without asking for permission(许可), took the sign, turned it around and wrote a new message. Then he put the sign by the feet of the blind man, and left.
Later that afternoon the publicist returned to the blind man and noticed that his hat was almost full of bills and coins. The blind man recognized(识别)his footsteps and asked if it was he who had changed his sign. He also wanted to know what the man wrote on it.
The publicist said, "I just wrote the message a little differently." He smiled and went on his way.
The new sign read, "Spring has come, but I can't see anything."
1.What's the blind man's name?
A. Tom. B. John.
C. Tony. D. Sorry, I don't know.
2.Who wrote a new message?
A. The blind man. B. The teacher.
C. The publicist. D. The farmer.
3.How did the blind man recognize the publicist?
A. By his sign. B. By his footsteps.
C. By his voice. D. By his corns.
4.When did the story happen?
A. In spring. B. In summer.
C. In autumn. D. In winter.
5.What can we learn from the passage?
A. Publicists are always friendly and helpful.
B. We can get more money by changing a sign.
C. The blind man is very stupid, so he has little money.
D. The power (力量) of language is great.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年安徽淮北九年级“五校”联考1英语试卷(解析版) 题型:单项填空
When you don’t know a word, you can in dictionary.
A. look it up B. look up it
C. look it over D. look it down
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com