分析 本文介绍了正确锻炼的几个建议,锻炼前要征求医生的建议,过度锻炼和用错误的方式锻炼都是对身体有害的.有锻炼前进行热身运动;锻炼后慢慢缓和下来;用身体极限来锻炼,但要慢慢加大训练量;避免口渴;穿运动鞋.
解答 46.C 细节理解题 通过全文的介绍,作者对如何锻炼一共给出了五条建议,分别是:Warm up before exercise,Cool down after exercise.Exercise with your (极限).Avoid being thirsty.Wear sports shoes.故选C
47.B 细节理解题 根据原文中的but you should always ask your doctor for advice before starting it.可知锻炼前应该先征求医生的建议,故选B
48.A 细节理解题 根据原文中的Warm up before exercise.This helps to prepare your body for activities.It's especially important in the morning.可知早晨锻炼前,热身活动尤为重要,故选A
49.D 细节理解题 根据原文中的If you don't listen to your body,you will hurt yourself.可知第三条建议可以帮助我们避免伤到自己,故选D
50.C 主旨大意题 本文主要就如何进行正确锻炼提出了五条建议,故选C
点评 做阅读理解时,要注意培养自己快速阅读的习惯.切不可在个别难懂的词句上磨蹭,只要全篇理解了,个别难懂的词句可以根据上下文和构词法去猜测,去推断.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | It is said that | B. | In total | C. | Once in a while | D. | In that case |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| being mind which blue made laugh sense rising just wish heart long |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
Author:Jimmy Jimmy,a Chinese painter and his 10-year-old daughter argue a lot.Jimmy tried to understand his daughter,so he drew this picture book for her.His paintings show kids'anger,pain,happiness and wishes. |
Author:Yamamoto Ryoichi If the earth's temperature went up 2°C,what would happen?In this book we learn about the history,today's situation and the future of global warming.The author also tells us useful ways to protect our world. |
Author:Song Chao The first part gives an introduction to World Expos.The next talks about the host countries and each of their World Expos.China's early participation(参加.in the World Expo is the topic of the third part.The last one is all about the World Expo 2010. |
Author:Randy Pausch Randy Pausch,a professor (教授)from New York was asked to give a lecture.He knew it would probably be his last lecture,because he was dying of illness.His lecture wasn't about dying,but about getting over the difficulties,helping others to reach their dreams. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com