精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Frank,Helen,Cindy,Bob and Eric are in the classroom.Helen found a blue pencil box.A ruler,a pencil and an eraser are in it.Helen asks Frank,"Is this your pencil box?"Frank says,"No.Mine is black."Helen asks Cindy,"Is this your pencil box?"Cindy says,"No.My name is on my pencil box."Helen asks Eric,"Is this your pencil box?"Eric says,"Bob lost his pencil box.It must be his."Helen asks Bob,"Is this your pencil box?"Bob says,"Yes!It's mine.Thank you,Helen!"

根据短文内容,回答问题.
66.Where are Frank,Helen,Cindy,Bob and Eric?(no more than three words)
In the classroom.
67.What color is the pencil box?(no more than one word)
Blue.
68.Is the pencil box Frank's?(no more than three words)
No,it isn't
69.What is on Cindy's pencil box?(no more than two words)
Cindy's name
70.What are in Bob's pencil box?(no more than seven words)
A ruler,a pencil and an eraser.

分析 海伦发现了一个蓝色的铅笔盒,海伦问弗兰克和辛迪是不是他们的,他们说不是,埃里克说,鲍伯丢了他的铅笔盒.那一定是他的.鲍勃很感谢海伦.

解答 66.In the classroom   细节理解题.根据Frank,Helen,Cindy,Bob and Eric are in the classroom可知弗兰克,海伦,辛蒂,鲍伯和埃里克在教室里,故答案为:In the classroom.
67.Blue.细节理解题.根据Helen found a blue pencil box可知铅笔盒是蓝色的,故答案为:Blue.
68.No,it isn't    细节理解题.根据Frank says,"No.Mine is black可知铅笔盒不是弗兰克的,故答案为:No,it isn't.
69.Cindy's name   细节理解题.根据Cindy says,"No.My name is on my pencil box可知辛迪的名字在铅笔盒上,故答案为:Cindy's name.
70.A ruler,a pencil and an eraser细节理解题.根据A ruler,a pencil and an eraser are in it可知铅笔盒里有一把尺子,一致铅笔盒一块橡皮,故答案为:A ruler,a pencil and an eraser.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.--________ is that quilt?--It's white.(  )
A.HowB.What colorC.What's color

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.In the 19th century people from all over the country came here to find gold.Many people become very rich now.They bought all the ground near the bank of the river.They dug big holes in it,trying to find more gold.
    Mike Judeson was one of those who came to find gold.He bought nearly the last piece of the ground.It  was a long  way  from  the river,so  no  one else wanted to buy it.But Mike paid all  his money for it.He worked hard month after month,but didn't find any gold.
    Then one night,just before he was going to leave,it began to rain.It rained for several days and nights.When the  rain stopped at last,Mike came out of his small wooden house to see his piece of ground.It  didn't look the  same.The holes were not there any more,and a lot of small plants grew everywhere.
"Perhaps there is no gold  here,"Mike said."But this ground is rich.I can grow flowers and sell them for  money.The women in this town are rich now.They  have beautiful houses and they will put flowers in their houses.If I can grow good flowers here,I will make money,too."So he did.And soon his piece of ground was covered with beautiful flowers.Later he was able to buy more fields until he owned all the ground near the river.
"I was the only man who found true gold here,"he often said."The others took their gold out of the ground and went away.But my gold is still here."

61.Did anyone else want to buy the ground Mike bought?
No one else wanted to buy it.
62.Why did people dig holes at the bank of the river?
Trying to find more gold.
63.What did Mike find after the rain stopped?
He found the holes were not there any more,and a lot of small plants grew everywhere.
64.What did Mike decide to do then?
He decided to grow flowers and sell them for money.
65.Who would mainly buy Mike's flowers?
The women..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

13.Did you feel it was warmer than before?
"There have been twenty-one(51)Dwinters in China since 1986,"said scientists."(52)Athe past 100years,as the world temperature has been up by 0.74°C,the temperature in North China has(53)A1.4°C in only 50years."
China needs to take quick actions to(54)Ccarbon dioxide (二氧化碳) emission (排放) because it's the main reason for world warming.The good news is that China has seen the importance of going(55)B.China sets the goal of cutting energy use by 20% and pollution emission by 10% in the 11th(56)A Plan.
Here is some advice for you.
Wearing used clothes such as your brother's,sister's or dad's old T-shirts means you(57)C energy; And don't forget(58)B the lights when you leave a room and turn off your television and computer when they are not(59)A!Besides,taking a bus saves a lot of oil every year.Also open a window and try not to use the air conditioner (空调).If necessary,set the temperature (60)Bin summer and lower in winter to save energy; It isn't good to use paper cups,bags or boxes in our daily life.

51.A.coolB.hotC.coldD.warm
52.A.duringB.forC.sinceD.after
53.A.climbedB.wentC.arrivedD.got
54.A.increaseB.improveC.cutD.break
55.A.yellowB.greenC.blackD.blue
56.A.Five-YearB.Five--YearsC.five yearsD.five year
57.A.useB.findC.saveD.keep
58.A.to turn onB.to turn offC.to turn upD.to turn over
59.A.in useB.on businessC.at presentD.for fun
60.A.strongerB.higherC.tallerD.quicker

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.I was talking to my mom yesterday about when I was a baby.(60)B.I don't remember much about when I was a small baby.(61)D.I haven't always lived in LA.I was born near Des Moines,Iowa.It's a small farming town in America.We lived with my grandparents on their farm.It was in the middle of wheat fields.We moved to LA when my dad changed jobs.I was eight years old.(62)C.
I had to catch the bus to school.I had to stand on the road by our farm at 7am and wait.If the bus was late,I waited for the bus.If I was late,the bus driver waited for me!If I was sick,someone went down to the road to tell the driver I wasn't coming.(63)A,we all spent a lot of time on our own,or with brothers and sisters.But we soon made friends.It was good to be with kids of our own age.My best friend was Sam.He was very naughty!
A.Because many of the students came from farms
B.I remember lots of things about when I was small
C.So my first school was in Des Moines,Iowa
D.But my mom has told me about that
E.We flied kites happily

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

10.2015年12月巴中争创"全国文明城市",举全市人民之力大力整治不文明、不良的行为.作为一名中学生,你是否该尽一点绵薄之力?在日常生活中,你看到身边有哪些不良现象?请列举一些并就某些方面说说你的做法和想法.提示:文明城市:civilized cities;  speak loudly,cut in line,waste food,unfriendly(冷漠的),offer no help …
要求:1.参考提示语,可适当发挥;
2.语句通顺,意思连贯,书写工整;
3.文中不得出现真实姓名和学校名称;
4.词数:不少于80词.(开头和结尾已给出,但不计入总词数)
In our daily life,I usually see some bad behaviors around us.For example,
_______________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
I think if everyone can think more of others,we'll have a better living environment.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.根据材料内容,回答下列问题.
How to Protect Animals
Animals are our best friends.They are important to us.They live together with us on the earth.If there are no animals,we will not live,either.So we should take good care of them to help us protect our homes.Then how to protect the animals?
First of all,we should understand the importance of protecting wild animals.As we know,animals are an important source(来源) of food.Every animal has its place in the balance(平衡) of nature.If we destroy(毁坏) a kind of animal,we will have many other problems very soon.For example,when farmers kill a large number of hawks(鹰),the mice will destroy farmers'stores of rice.Because hawks eat mice.Without hawks,the number of mice is becoming more and more.
Then,let people know how to protect animals.First,ask people to stop killing wild animals and keep the balance of nature.Second,we should protect animals'habitat.If we see other people destroy animal homes,we should stop this behavior(行为).
Protecting wild animals is the duty(责任) of each of us.Let us protect animals together!

81.Why are wild animals important to us?
If there are no animals on the earth,we will not live.
82.What will happen when farmers kill a large number of hawks?
The number of mice will become more and more and they will destroy farmers'stores of rice.
83.What does the underlined word"habitat"mean in Chinese?
栖息地.
84.How should we protect wild animals?
We should stop people from killing wild animals and protect their habitat.
85.What does the writer want to tell us?
Let us protect animals together..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Mr White has a son and a daughter.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.---What was he going to do?
---He said that he        his uncle the next day.(  )
A.will visitB.has visited
C.is going to visitD.would visit

查看答案和解析>>

同步练习册答案