分析 文章大意:玛丽亚有一天 卖了三张彩票给一个女人.那个女人看了下彩票上的图片,然后把三张彩票都丢在了柜台上,自己走掉了.那个女人心里想,这三张彩票肯定都不会中奖的.可是谁知玛丽亚把三张彩票拿起来看了下,突然惊讶地发现其中一张票中奖了!玛丽亚 把刚刚那个女人叫了回来,然后把那张中奖的彩票还给了她.
解答 46-50 ADCCC
46题答案:A考查细节理解题,根据文中的Maria is a cashier(收银员)in a big shop in New York.可知 玛丽亚是纽约一家大商店的出纳员.故答案是A.
47题答案:D考查细节理解题,根据文中的At the shop people can also buy lottery tickets(彩票).They pay one dollar for a lottery ticket.可知 在店里,人们也可以买彩票.每一张彩票都是一块钱,故答案是D.
48题答案:C考查细节理解题,根据文中的One day Maria was working at the shop.She sold three lottery tickets to a woman.The woman looked at the pictures on the tickets.Then she threw the tickets on the counter (柜台) and walked away."These are losing tickets,"she thought.Maria picked up the tickets and looked at them.She was surprised.Then she was excited(兴奋的).One ticket was a winning ticket!"Excuse me!"Mariacalled to the woman."You won $50,000!"
有一天玛丽亚在店里工作.她卖了三张彩票给一个女人.那个女人看了下彩票上的图片,然后把三张彩票都丢在了柜台上,自己走掉了.那个女人心里想,这三张彩票肯定都不会中奖的.可是谁知 玛丽亚 把三张彩票拿起来看了下,突然惊讶地发现其中一张票中奖了!玛丽亚 把刚刚那个女人叫了回来,然后把那张中奖的彩票还给了她.所以说答案是 Mabel found the winning ticket and gave it back to her.
Mabel 把中奖的彩票还给了那个女人.
49题答案:C考查细节理解题,根据文中的Of course I wanted the money,"Maria said,"but it was her ticket,not mine.""I'm sorry that you aren't rich,"her mother said,"But I'm happy that you are so honest."可知当然,我想要钱,"玛丽亚说,"但那是她的票,不是我的.""对不起,你并不富有,"她母亲说,"但我很高兴你这么诚实,故答案是C.
50题答案:C考查推理判断题,根据文中的大意可知买完彩票丢了,故是个粗心的人,故答案是C.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Eyes can speak | |
| In our (62)dailylife | A lot of feeling can be(63)carriedto others with our eyes.There are a lot of facts to prove it.You may not feel very well when you are(64)lookedat more than often.This time it will make you(65)nervous(worried,uncomfortable,uneasy)and you will wonder whether there's something wrong.If not,you'll be really angry. |
| When you look too long at theopposite(66).sex | Looking too long at a girl you(67)admiremeans you wish to attract her attention.And most of the time,continuous eyes contacting is just for(68)lovers. |
| When you have a (69)talk(conversation)with someone | If a speaker looks at the listeners at (70)times,it is a kind of(71)normal(common)eye contact. |
| So remember to look at your partner at the right time.If not,it will make others uncomfortable. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com