精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.Study Books
Learning How to Learn   24.99
Children who read this book show great interest in study.The pictures will help them understand it easily and quickly.
Basic Study Manual   38.50
Read this book and learn:
What the three barriers (障碍)to study are and what to do about them.
What to do if you are fed up with a subject.
Children read it to improve the ability to study.
How to Use a Dictionary for Children   35.00
Read this book and learn:
How to find words in a dictionary.
What the different marks in a dictionary mean.
How to use a dictionary to pronounce words correctly.
Buy this book and help children unlock their education.What's more,you'll just pay 50% for it before July 1,2014.
41.According to the ads,these three books are forC.
A.men               B.parents              C.children              D.women
42.The pictures in the book Learning How to Learn canD.
A.make the book beautiful           
B.make the children draw beautifully
C.make the book sell well            
D.make the children understand the book easily
43.D can tell you the meaning of the different marks in a dictionary.
A.Learning How to Learn            
B.Study skills for Life
C.Basic Study Manual                  
D.How to Use a Dictionary for Children
44.If you buy the three books on June 18,2014,you will have to payCfor them.
A.98.49            B.49.25             C.80.99              D.79.24
45.The purpose of the passage is toA.
A.sell the three books to children         
B.help children learn English
C.help children learn about nature        
D.use a dictionary to pronounce correctly.

分析 文章大意:
本篇文章是一个广告,列举了3本关于学习的书籍,分别是有关于学习方法,提升学习兴趣和如何使用字典,它们各自具有不同的优势,可以在不同方面提升孩子的学习能力.同时,还列出了书目的价格及半价优惠的信息,是在吸引读者购买这三本书.

解答 41.C,推理判断题,第一本书中写到"Children who read this book show great interest in study"读了这本书的孩子会对学习产生浓厚的兴趣,第二本书中"Children read it to improve the ability to study"读了这本书可以提高学习能力,第三本书名字是"How to Use a Dictionary for Children"孩子如何使用一本字典,由此确定三本书都是给孩子读的,因此选择C.
42.D,推理判断题,文中提到"The pictures will help them understand it easily and quickly"在第一本书中有很多图片,这些图片可以帮助孩子更容易的,并且更快的理解书里的内容由此确定选择D.
43.D,推理判断题,文中提到"What the different marks in a dictionary mean"《如何使用字典》一书会告诉孩子们字典里不同标记的含义,由此确定选择D.
44.C,推理判断题,文中提到"What's more,you'll just pay 50% for it before July 1,2014"在2014年7月1日之前,《如何使用字典》一书半价出售,由此确定价钱为24.99+38.5+17.5=80.99元,选择C.
45.A,推理判断题,文中提到了三本书,而且说得只是它们的优势和价格,且说明了you'll just pay 50% for it 半价出售的标语,因此目的应该是宣传这几本书,让消费者来买,由此确定选择A.

点评 对于阅读表达题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.She has never been ill,____ she?(  )
A.hasn'tB.hasC.doesn'tD.does

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.It is her first time ______ dinner.She thinks she will have lots of fun with it.(  )
A.cookB.cookingC.to cookD.cooks

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.如此…以至于so …that….

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.Doctor Wang often asks us         too much meat.(  )
A.don't eatB.not eatC.not to eatD.doesn't eat

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.______you study,_____grades you'll get.(  )
A.Harder; betterB.The harder; the better
C.The hardest; the best   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.I had a wonderfuldream ( 梦 )last night.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.
Picture Show
There are 12,000pictures on show here.You can see the whole Chinese history!
Place:City Museum
Price:£30
Time:9:00a.m.-5:00p.m.Monday-Friday
Films at the Museum
There are two European(欧洲的) films on Saturday afternoon at the Museum Theatre(剧院).See Broken Window at 2:30.The Workers is at 4:45.For more information,call 84987898.
International Picnic
Are you tired of eating the same food every day?Come to Central Park on Saturday and enjoy food from all over the world.Delicious(美味的) and not expensive.Noon to 5:00p.m.
  Do You Want to Hear"The Zoo"?
"The Zoo",a popular rock group from Australia,will give their first US concert(音乐会) this Saturday night,at 8at Rose Hall,City College.
56.According to the ads(广告),what can you do on Saturday afternoon if you have time?A
A.I can enjoy the delicious food in Central Park.
B.I can see two films and see a picture show.
C.I can go to the City College to watch animals
D.I can listen to music in the City College.
57.Where can you enjoy a concert after reading the ads above?B
A.In the Museum Theatre.
B.In the City College.
C.In the City Museum.
D.In the Central Park
58.What is"The Zoo"in the ads?D
A.It's a zoo with many animals in it.
B.It's the first US concert.
C.It gives a concert on Sunday night.
D.It's an Australian music group.
59.Which of the followings is True according to the ads?C
A.People can see the whole European history in the City Museum.
B.People can call 84987898to find more information about food and music.
C.People can eat different kinds of food in Central Park.
D.People can go to the zoo this Saturday night.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.I have too much housework to do at home?
 ______ ask your husband for help?(  )
A.You canB.Why don'tC.Why notD.What about

查看答案和解析>>

同步练习册答案